ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα νέα ..........................................................................................................................

 

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1 στις εγκαταστάσεις της Σχολής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Ο πάτερ Πέτρος ευλόγησε την βασιλόπιτα  παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Γουρνή, της Προέδρου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.  Ελένης Αϊδίνη του Διευθυντή Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Φώτη Γκούνη, του Προέδρου κ. Γιάννη Ρέτσα, Γ.Γ. κ. Γιώργο Πίσχινα και  αναπληρωτή Γ.Γ. κ. Γιάννη Λάμπρου από την Ε.Π.Σ. Ευβοίας του Προέδρου Επιτροπής Διαιτησίας κ.  Χαράλαμπου Καρατζά, προπονητών αθλητών γονέων και φίλων της Σχολής.

Σύντομο χαιρετισμό μετά τις ευχές του πάτερ Πέτρου έκανε ο Διευθυντής της Σχολής και Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Νίκος Ρόγκας, η Δήμαρχος κ. Έλενα Βάκα, ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.  Γιάννης Ρέτσας, η Πρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.  Ελένης Αϊδίνη  και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής. 

ΦΩΤΟ

https://photos.google.com/share/AF1QipNaL0RHVMCCD5gw8eEZDPgJ79BKJHlKb49BoT9s9AlJ2yeUxKxVlkjMTh6MHb5lMQ?key=V3ZDSmRweFZNNlQ5dDZ3b2R1OV92dlVNZENOQ3FR