ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)
 
    
We Keep On Dreaming!
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
HOME
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TOYPNOYA NEWS
SUMMER CAMP
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 
  
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

.................................................................................................................................................................

Ο πάντα πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο πολυαθλητικός Σύλλογος με τις τόσες διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα, έχει καταφέρει πολλά: Πρωταθλήματα Ελλάδος, Κύπελλα Ελλάδος, και Ευρωπαϊκά Κύπελλα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αναβάθμιση του ελληνικού αθλητισμού. Ωστόσο η πιο σημαντική κατάκτηση, είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου, σε κάθε στιγμή της μακρόχρονης διαδρομής του.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στις 14 Μαΐου 2006 ιδρύει το Μουσείο του. Δίνει έτσι τη δυνατότητα στον κόσμο του, αλλά και σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε πολίτη, να συνειδητοποιήσει ότι η ιστορία είναι ένας  ευχάριστος και ασφαλής τρόπος να «ταξιδεύεις»  στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον. Αυτή την ιστορία οφείλουμε να τη γνωρίζουμε, να την τιμάμε, να την μεταφέρουμε και να την διαφυλάσσουμε στο πέρασμα των χρόνων.

Το Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι ένας χώρος που μπορεί κανείς να μάθει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τις ομάδες, τους αθλητές και τον κόσμο του, τον Πειραιά, τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και για την ιστορία του Ποδοσφαίρου και των άλλων Αθλημάτων.

Το Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συλλέγει, καταγράφει, ερευνά εκθέματα, πληροφορίες και γνώσεις τα οποία παρουσιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να καθιστούν την κάθε επίσκεψη μοναδική και ενδιαφέρουσα. Είναι άμεσα συνδεδεμένο και αφοσιωμένο να ενεργεί σαν υπεύθυνος συνεργάτης του Συλλόγου και της Κοινότητας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Το Μουσείο εξελίσσεται καθημερινά και θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να παρακολουθήσει διαλέξεις και σεμινάρια, να δει προσωρινές εκθέσεις και να συμμετέχει σε άλλες εκδηλώσεις, καθώς να καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών και όχι μόνο να συνδυάσουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μαθαίνοντας ταυτόχρονα.

Το Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βρίσκεται στο νέο «Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης», και σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με μουσειολογικές και επιστημονικές αρχές.

Το Μουσείο είναι επισκέψιμο:
Τρίτη - Πέμπτη 10:00-18:00
Παρασκευή 10:00-22:00
Σάββατο & Κυριακή 11:00-15:00
Δευτέρα Κλειστά
Τις ημέρες του Αγώνα το Μουσείο θα παραμένει ανοιχτό μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα.
Το Μουσείο είναι σχεδιασμένο να υποδέχεται Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Το Μουσείο του Ολυμπιακού, Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»
Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, 185 47 Πειραιάς
Τηλέφωνο: 210-4819440, Fax: 210-4143114
e-mail: mouseio@olympiacos.org
www.olympiacos.org
www.epsevias.gr
http://www.sport24.gr
http://www.sport-fm.gr