ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)
 
    
We Keep On Dreaming!
 
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
HOME
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TOYPNOYA NEWS
SUMMER CAMP
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 
  
Εκδηλώσεις
 

 :::  26/2 ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΣΤΗΝ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟ :::

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/2 η αποκριάτικη εκδήλωση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και Α.Ε. Ληλαντίου στο ΚΥΜΑ του ΛΟΥΚΑ. Η διασκέδαση έφτασε στο κόκκινο παρουσία του Βουλευτή Ευβοίας κ. Θανάσης Ζεμπίλη, της Δήμαρχου Δήμου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα , Αντιδημάρχου Δήμου Χαλκιδέων κ. Θανάση Τριανταφύλλου, του δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Σχολής κ. Θάνου Αναστασιάδη, προπονητών, αθλητών, γονέων Α.Ε.Λ. και Σχολής , χορηγών και φίλων.
Κυρίαρχο μέρος της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις :
-Τρίτης ηλικίας στο πρόσωπο του κ. Βασίλη Πάζιου.
-Του πρώην αθλητή μας Κων/νου Παπαγεωργίου για την μεταγραφή του στα αγωνιστικά τμήματα Κ 14 της ΠΑΕ Ολυμπιακός. -Αθλητών που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά (Χαρμαντάς Κων., Νικόλαρος Π., Τόγιας Χρ.,Τόγιας Αν., Καλτσίδης Δημ., Μαϊσογλου Αρ., Μπαλάνος Βασ., Γουρνής Χρ., Νικόλαρος Δ.) αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την σοβαρή δουλεία που γίνεται στην σχολή μας τόσο στον αθλητικό τομέα όσο και στην πνευματική καλλιέργεια των αθλητών της Σχολής.
«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» είναι το κυρίαρχο σύνθημα και αν κανείς κρίνει την πληθώρα των αθλητών μας που αρίστευσαν, κάνει υπερήφανους την Διεύθυνση της Σχολής προπονητές αλλά και τους γονείς όλων των αθλουμένων στην Σχολή μας.
-Αθλητών με τις περισσότερες παρουσίες στις προπονήσεις Παπαδιάς Κων. Κ 6, Λούκας Θαν. Κ 8, Μπαρίτας Σωτ. Κ10, Ζότο Ραγ. Κ 12, Ντόντα Βλας. Κ 14 .
-Αθλητές FAIR PLAY Τόγιας Χρ., Καλτσίδης Δημ. απο το τμήμα Κ 14.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν παρών στην εκδήλωσή μας και να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσους βραβευθήκαν.
Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν και είναι μέλη στην Σχολή μας με ευχές σε όλο τον κόσμο για Καλή Σαρακοστή με υγεία.

Φωτό εκδήλωσης πατώντας

 ΕΔΩ και  ΕΔΩ

Βίντεο εκδήλωσης πατώντας ΕΔΩ


 :::  20/2 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΣΥΡΙΑΣ :::

Παραδόθηκαν, την Δευτέρα 20/2 στην Ενορία Αγίου Νικολάου Μπούρτζι ,τα τρόφιμα μακράς διαρκείας και τα είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας - Συρίας, τα οποία συγκεντρώθηκαν από προπονητές αθλητές, γονείς, φίλους και φίλες της Σχολής μας.
Τα είδη παρέλαβε ο Πάτερ Πορφύριος για λογαριασμό της ενορίας Αγίου Νικολάου Μπούρτζι και θα παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος για την αποστολή τους.
Ευχαριστούμε πολύ που στο κάλεσμα - δράση της Σχολής μας είστε παρόντες και για άλλη μία φορά δείξαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη, την συμπαράσταση και τη διάθεση για προσφορά, που τόσο πολύτιμη είναι στις μέρες μας…


 :::  3/2 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ :::

🔴⚪️Την Παρασκευή 3/2 στις εγκαταστάσεις της Σχολής η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και η
Α. Ε. Ληλαντίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το Νέο Έτος.
Ο Πάτερ Πορφύριος παρουσία της Δήμαρχου Δήμου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα , Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σέρρα, προπονητών, αθλητών,γονέων και φίλων ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, καλή πρόοδο και επιτυχίες !!
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας από την πλευρά του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους , αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της Σχολής Ολυμπιακού.
Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές και συνεργάτες του για την άψογη συνεργασία τους.
Σύντομο χαιρετισμό και ευχές είχαμε και από την Δήμαρχο κ. Έλενα Βάκα αλλά και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σέρρα που έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα που βγάζει όλα τα χρόνια η Σχολή μας, αναδεικνύοντας αθλητές που παίζουν σε υψηλό επίπεδο αλλά και επιστήμονες που πλέον προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.
Στην συνέχεια όλοι οι αθλητές, γονείς και φίλοι πήραν από ένα κομμάτι πίτας με τυχερούς τον Ιωάννη Μακρή και Δημήτρη  Τσούπρα να βρίσκουν τυχερό φλουρί και να παίρνουν αναμνηστικό δώρο🔴⚪️⚽️

1️⃣9️⃣ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΝΗΣ :::

🔴⚪️Το Σάββατο 28/1 το τμήμα της Σχολής μας στην Στενή παρουσία του Δήμαρχου Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων κ. Γιώργου Ψαθά, Αντιδημάρχου κ. Πέτρου Κορώνη του Προέδρου Κοινότητας Στενής κ. Γρηγόρη Παπαγεωργίου, αθλητών γονέων και φίλων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ Στενής μέσα σε οικογενειακό κλίμα.
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας από την πλευρά του μετέφερε τις ευχές της Διεύθυνσης Σχολών του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τους γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη τους για το νέο ξεκίνημα που έχει γίνει εδώ και ένα χρόνο στη περιοχή της Στενής.
Επίσης ευχαρίστησε τον προπονητή του Μιχάλη Βασιλείου για την άψογη συνεργασία.
Σύντομο χαιρετισμό είχαμε και από τον Δήμαρχο κ. Ψαθάς που έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που γίνεται.
Στην συνέχεια όλοι οι αθλητές γονείς και φίλοι πήραν από ένα κομμάτι πίτας με τυχερούς τον Γιώργο Γιαννούκο και Γιώργο Νάσση να είναι οι τυχεροί και να παίρνουν αναμνηστικό δώρο🔴⚪️⚽️


 :::  29/1 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΘΥΡΑΣ 7 :::

🔴⚪️Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1⚽️
👉Προπονητές αθλητές και γονείς κοντά στην ομάδα μας!!
🔴⚪️Τα χρόνια κυλούν, αλλά οι μνήμες μένουν!!
Πριν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ προπονητές, αθλητές και γονείς της Σχολής μας, βρέθηκαν στο μνημείο της Θύρας 7 για να τιμήσουν τη μνήμη των 21 θυμάτων.
Αφήνοντας το λουλουδάκι τους οι μικροί αθλητές άκουσαν από τους προπονητές τι ακριβώς έγινε στις 8-2-1981 και κρατήθηκε από όλους ενός λεπτού σιγή🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
👉Στην συνέχεια επισκέφθηκαν το μουσείο του Ολυμπιακού,για να βρεθούν όλοι μαζί στο τέλος στις εξέδρες για τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας μας.

👉Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την Διεύθυνση Ακαδημίας Σχολών Ολυμπιακού για την παρουσία μας στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ
🔴⚪️🔴⚽️ :::  24/1 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ,ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ :::

🔴⚪️Αντιπροσωπεία προπονητών, αθλητών και γονέων επισκέφθηκαν το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος «Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος», όπου παρέδωσαν τρόφιμα και διαφορά είδη πρώτης ανάγκης.
Ευχαριστούμε τους αθλητές και γονείς της Σχολής μας που στήριξαν την Δράση μας και συγχαίρουμε τον Διευθυντή του Γηροκομείου Αρχιμανδρίτη π. Συμεών και τους εργαζόμενους για το σημαντικό έργο που προσφέρουν.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους ❗️👏👏👏👏👏


 :::  30/12 Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022!!! :::

🔴⚪️Με τον Αγιο Βασίλη να δίνει το παρών και να μοιράζει σοκολατάκια, καραμέλες και ευχές για την νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση των αθλητών μας για το 2022⚽️

Αθλητές, γονείς και προπονητές έπαιξαν ποδόσφαιρο, διασκέδασαν και τραγούδησαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα κλείνοντας έτσι με το καλύτερο τρόπο για το 2022 🎄🌲🤶🧑‍🎄🎅🏼


 :::  🎅 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ❤️🩶 :::

Ερυθρόλευκες ευχές Σχολών Ολυμπιακού πατώντας 

ΕΔΩ.


 :::  28-29/12 ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ :::

Η Σχολή μας  διοργάνωσε  τους Χριστουγεννιάτικους Αγώνες Αγάπης για Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στους αγώνες συμμετείχαν οι ομάδες ΑΘΛ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, Α.Π.Σ.ΤΙΓΡΕΙΣ, Α.Σ.ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ, ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΚΑΡΗ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΨΑΧΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τμήματα Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16.

Οι αθλητές των ομάδων πρόσφεραν ωραίο θέαμα και σκόραραν για Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Διεύθυνση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα σωματεία, προπονητές, αθλητές και γονείς για την συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης, όπως και τους κ.κ. Ρέτσα και Πίσχινα από την Ε.Π.Σ Ευβοίας που ήταν αρωγοί στην Δράση μας για τον κουμπαρά του οργανισμού.

Ευχαριστούμε τους διαιτητές κ.κ. Παπακυριάκο και Τζότζολη για την αφιλοκερδής διαιτησία τους, αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό για την κάλυψη των αγώνων.

Ευχές για Χρόνια Πολλά με Υγεία και Επιτυχίες το Νέο Έτος.

Φωτό  αγώνων πατώντας ΕΔΩ.


 :::  10/12 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΚΟΠΟ!! :::

Γκολ «ΕΛΠΙΔΑΣ» από Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ...

Ρεπορτάζ πατώντας ΕΔΩ. :::  27/11 ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ :::

Κυριακή με ποδόσφαιρο και φιλοξενήσαμε την Σχολή Ολυμπιακού Καραϊσκάκη με τα τμήματα ηλικίας 2015 και 2011..

Γονείς και οι φίλοι παρακολούθησαν ωραίο θέαμα με φάσεις και γκολ που πρόσφεραν οι μικροί αθλητές..

#Olympiacos #OlympiacosFC #OlympiacosSoccerSchools

#OlympiacosFCAcademy

#wekeepondreaming #olyschoolchalkida #olyfcschoolchalkida #family #onefamily #halkida #chalkida #evia #eviaisland #steni

 


 :::  5/10 5ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ :::

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/10 το 5ο φιλανθρωπικό τουρνουά στην μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Μαρίνου. Το τουρνουά έλαβε χώρο στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, με την συμμετοχή των ομάδων του ΑΕ. Ληλαντίου, Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου και της Προποντίδας.

Το τουρνουά φέτος, είχε ως σκοπό την ενίσχυση του οργανισμού Χαμόγελου του Παιδιού..

Στην διάρκεια των αγώνων η οικογένεια του Γιάννη Μαρίνου έδωσε αναμνηστικά κύπελλα στις ομάδες για την συμμετοχή τους.

Το Δ Σ της Α Ε Ληλαντίου και η Διεύθυνση Σχολής Ολυμπιακού ευχαριστεί τις ομάδες ( διοίκηση ,προπονητές, αθλητές) για την συμμετοχή τους στο τουρνουά, όπως και την Ε Π Σ Ευβοίας για την στήριξη στην διεξαγωγή του τουρνουά .

Επίσης το διαιτητικό τρίο κ κ Κοτταρά ,Ντόβολη και Καραδήμο που διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς τους αγώνες.

Ευχαριστούμε τους κ κ Ρέτσα και Πίσχινα για την παρουσία τους αλλά και τον κ Λάμπρου από τον ΑΟ Χαλκίς που εκτός από την παρουσία του έδωσε και χρηματικό πόσον στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Μπούρτζι εις μνήμη του Γιάννη Μαρίνου.

Ο Γιάννης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας...

Ρεπορτάζ αγώνων πατώντας  ΕΔΩ.

και φωτο πατώντας ΕΔΩ.

#olyfcschoolchalkida

#olyschoolchalkida


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-2023 :::

Την Τρίτη 20/9 τελέστηκε ο αγιασμός για το τμήμα Στενής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, από τους πατέρες της τοπικής ενορίας Πάτερα Αθανάσιο Σαλιάρη και Πάτερα Γεράσιμο Βασιλόπουλο

Πριν τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση των δύο τμημάτων της Στενής (ηλικίες 2009-2015), υπό τις οδηγίες του προπονητή Μιχάλη Βασιλείου, παρουσία και του υπεύθυνου της Σχολής Ολυμπιακού Νίκου Ρόγκα, σε ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα.                      

Στον αγιασμό το παρών έδωσαν αθλητές και γονείς, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κ. Γιώργος Ψαθάς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στενής κ. Γρηγόρης Παπαγεωργίου.                                                                              

Στους σύντομους χαιρετισμούς τους ο κ. Ψαθάς και ο κ. Παπαγεωργίου, εξέφρασαν την ικανοποίηση για το νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα στη Στενή της Σχολής Ολυμπιακού, καθώς και την υποστήριξη τους σε αυτό, προσθέτοντας ότι ο αθλητισμός είναι απο τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή!

Δείτε φωτογραφίες απο τις προπονήσεις και τον αγιασμό των τμημάτων της Στενής της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, πατώντας ΕΔΩ.


Την Παρασκευή 23/9 τελέστηκε ο αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και της Α.Ε.Λ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στις εγκαταστάσεις της Σχολής μας παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ.Ε. κ.Γιάννη Ρέτσα, διοικούντων, προπονητών, αθλητών-αθλητριών και γονέων τους.

Δείτε φωτογραφίες απο τον αγιασμό, πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ 


 :::  🔴⚪️24-25/9 ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ 11ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ🔴⚪️⚽️ :::

Η Διεύθυνση της Σχολής μας ευχαριστεί τον Πρόεδρο της ομάδας μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολύτιμη στήριξη στο Δίκτυο Σχολών Ολυμπιακού !!

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Σχολών Ολυμπιακού για το 11ο Σεμινάριο των σχολών Ολυμπιακού αλλά και όλους τους ομιλητές και προπονητές που μας έδωσαν την δυνατότητα να ενημερωθούμε για ακόμα μια χρονιά..

Ρεπορτάζ σεμιναρίου πατώντας ΕΔΩ.

#Olympiacos #OlympiacosFC #OlympiacosSoccerSchools

#OlympiacosFCAcademy

#wekeepondreaming #olyschoolchalkida #olyfcschoolchalkida #family #onefamily #halkida #chalkida #evia #eviaisland #steni 


 :::  4/7/2022 ΜΕ ΛΕΟΝΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022 :::

Με μία πολύ όμορφη τελετή λήξης ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική σεζόν για την Σχολή μας παρουσία του Λεόνε.

Η μασκότ του Ολυμπιακού το θρυλικό λιοντάρι ήρθε στη Χαλκίδα και έδωσε το παρόν στην τελετή λήξης της Σχολής μας αλλά έκανε και την βόλτα του στην παραλία Χαλκίδας και στο Λευκαντί που με πολύ ενθουσιασμό και χαρά μικροί και μεγάλοι έτρεχαν κοντά του για μία φωτογραφία.

Στην γιορτή που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και στην είσοδό του o Λεόνε δέχθηκε τα χειροκροτήματα από όλους και οι φωτογραφίες με αθλητές και γονείς ήταν συνεχόμενες.

Ακολούθησαν παιχνίδια Survivor και πολύ ποδόσφαιρο μεταξύ αθλητών, μπαμπάδων και μαμάδων με τον Λεόνε ως τερματοφύλακας να υπερασπίζεται την εστία των μικρών αθλητών.

Στο τέλος έγινε η απονομή διπλωμάτων από τον Λεόνε και τους προπονητές σε όλους τους αθλητές και επιπλέον δίπλωμα στον αθλητή του μήνα Παναγιώτη Μπαρόλα για την πράξη του όταν στην διάρκεια του summer camp βρήκε χρηματικό ποσό και το παρέδωσε στην Διεύθυνση Σχολής.

Στο τέλος της τελετής τα βεγγαλικά φωταγώγησαν τον ουρανό στις εγκαταστάσεις της Σχολής και μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Φωτο πατώντας   ΕΔΩ.

     και βίντεο πατώντας ΕΔΩ.

#olympiacosfc #olyfcacademy #olympiacossoccerschools #wekeepondreaming #olyschoolchalkida #olyfcschoolchalkida #family #halkida #chalkida #evia #eviaisland #summercampchalkida2022 


 :::  ΦΙΕΣΤΑ 47 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! / 47 Championships and We Keep On Dreaming! 🔴⚪️🏆🦁 :::

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! 47 / WE ARE THE CHAMPIONS! 47

*     Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και την Διεύθυνση Ακαδημίας Σχολών Ολυμπιακού για την παρουσία μας στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ αλλά και στην φιέστα που ακολούθησε για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος🏆🔴⚪️🔴⚽️

 Παρακάμερα πατώντας  ΕΔΩ.

#olympiacosfc #olyfcacademy #onefamily #olyfcschoolchalkida #halkida #chalkida

#olyschoolchalkida #soccerschool #steni

#Olympiacos #Olympiacos47 #GreekChampions #Champions #slgr #Greece #Piraeus #WeLovePiraeus #Football #WeKeepOnDreaming

 


 :::  1/5 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-2.. :::

                           Η Σχολή μας με προπονητές, αθλητές και γονείς βρέθηκαν στο

                    Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησαν τον αγώνα  για την 6η αγωνιστική 

                    των πλέι οφ της Super League Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2.                                            

                   Πριν τον αγώνα δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να βρεθούν στους χώρους  

                   του Σταδίου, στο μουσείο του Ολυμπιακού αλλά και να φωτογραφηθούν με

                   τον Θρυλέων.                                                                                                               

                   Για πρώτη φορά σε επίσκεψη και αγώνα ήταν αθλητές και γονείς από το

                   τμήμα της Σχολής μας στην Στενή, που με μεγάλη χαρά συνάντησαν πριν  

                   τον αγώνα τον Δήμαρχο  Διρφύων - Μεσσαπίων κ. Γιώργο Ψαθά.

                   Στο τέλος του αγώνα οι αθλητές δεν ήθελαν να φύγουν περιμένοντας με 

                   ανυπομονησία να φωτογραφηθούν με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. 

Παρακάμερα αγώνα...

https://www.olympiacos.org/olympiacos-tv/


 :::  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022 ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ¨Η ΠΙΣΤΗ¨ :::

25/4  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ¨Η ΠΙΣΤΗ¨

Η Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού διοργάνωσαν Αγώνες Αγάπης  για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις ¨Η ΠΙΣΤΗ¨.

Οι αγώνες  πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας 
( Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη ).

Στους αγώνες συμμετείχαν τμήματα αθλητών Κ6-Κ8-Κ10, Κ12, Κ 14, και Κ16 από : 

Αθλητική Ακαδημία Ερέτριας , ΑΟ Κύζικος Ν. Αρτάκης , ΑΕ Προποντίς, ΑΟ Κανήθου , Π. Σ. Ακαδημία Αυλίδας,  ΑΟ Αυλίδας / Αριστοτέλειος , Α.Ε. Ληλαντίου και Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

image0
Οι αθλητές πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλά γκολ χωρίς να τους ενδιαφέρει το αποτέλεσμα νίκης, αλλά ο σκοπός των Αγώνων Αγάπης και την τελευταία ημέρα των αγώνων πήραν το δίπλωμα συμμετοχής .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία,  προπονητές , αθλητές και γονείς για την συμμετοχή και στήριξη του συλλόγου 
´´Η ΠΙΣΤΗ ´´.

Ευχαριστούμε των Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Εύβοιας και τα μέλη τους που για ακόμα μια φορά είχαν την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους σε Αγώνες Αγάπης, όπως και την εθελοντική παρουσία των Σαμαρειτών  Χαλκίδας.

Τέλος ευχαριστούμε την Ε  Π  Σ  Εύβοιας για την οικονομική βοήθεια που πρόσφερε στον σύλλογο ´´Η ΠΙΣΤΗ ´´

Φωτο ρεπορτάζ ΕΔΩ


 :::  4/3 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ :::

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Σχολή μας μέσα σε οικογενειακό κλίμα με τους προπονητές αθλητές και γονείς να εύχονται υγεία, ειρήνη και ευχή να τελειώσει η πανδημία του κορονοϊού!
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας από την πλευρά του μετέφερε τις ευχές της Διεύθυνσης Σχολών του Ολυμπιακού και ευχαρίστησε τους γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη τους στα τα 18 χρόνια λειτουργία Σχολής.
Επίσης ευχαρίστησε τους προπονητές κ.κ. Καλέντζη, Τόγια ,Βασιλείου αλλά και την νοσηλεύτρια κ. Βαλκάνου για την άψογη συνεργασία.
Στην συνέχεια όλοι οι αθλητές γονείς και φίλοι πήραν από ένα κομμάτι πίτας με τους Στράτο Σακάρογλου από το τμήμα Κ 8 και Χρήστο Τόγια από το τμήμα Κ 14 να βρίσκουν τα τυχερά φλουριά και να παίρνουν από ένα αναμνηστικό δώρο🔴⚪️⚽️


 :::  18/2 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ , ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!! :::

Αχρείαστος να είναι !! Παραλαβή απινιδωτή και ενημέρωση σε προπονητές και αθλητές Σχολής🔴⚪️⚽️
#olympiacos #soccerschool #olympiacosfc #olyfcacademy #onefamily #olyfcschoolchalkida #halkida #olyschoolchalkida #chalkida

 


 :::  12/2 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΗΣ :::

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για την Σχολή μας. Τα τμήματα μας στην περιοχή της Στενής μετά την έναρξη προπονήσεων, ήρθε και το πρώτο εκπαιδευτικό διπλό με τα τμήματα της Χαλκίδας στις εγκαταστάσεις μας !! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε 🔴⚪️⚽️🔥💪
#olympiacos #soccerschool #olympiacosfc #olyfcacademy #onefamily #olyfcschoolchalkida #halkida #olyschoolchalkida #chalkida#steni

 


 :::  8/2/1981 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ!!! :::

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!!!! #olympiacos #soccerschool
#olympiacosfc #olyfcacademy #onefamily #olyfcschoolchalkida #halkida 
#olyschoolchalkida #chalkida


 :::  6/2 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΛΚΗΣ!!! :::

Οι αθλητές της Σχολής μας φωνάζουν!! Ο αθλητισμός ενώνει !! Ποτέ ξανά  Αλκης 🥲

#olympiacos #soccerschool #olympiacosfc #olyfcacademy #onefamily #olyfcschoolchalkida #halkida #olyschoolchalkida #chalkida


 :::  3/1 O ΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!! :::

Ο πρώην αθλητής της Σχολής μας Νίκος Βλάμης που το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην ομάδα Κ 17 Παναιτωλικού δεν ξέχασε τους πρώην συμπαίκτες του και στις διακοπές των Χριστουγέννων ήρθε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και έκανε προπονήσεις μαζί τους.
Ο Νίκος και η οικογένειά του έδωσαν ως δώρο μπάλες στην Σχολή δείχνοντας ότι ο Νίκος δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε!

Νίκο σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και καλή σταδιοδρομία με επιτυχίες👏👏👏🔴⚪️⚽️
#onefamily #olyfcschoolchalkida #olyschoolchalkida#chalkida #halkida


 :::  29/12 4ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ :::

Την Τετάρτη 29/12 πραγματοποιήθηκε το 4ο φιλανθρωπικό τουρνουά στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου  στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, με την συμμετοχή των ομάδων του Α.Σ. Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου, Α.Ε. Προποντίς και Α.Ε. Ληλαντίου.

Περισσότερα  ΕΔΩ  και φωτό ΕΔΩ. :::  12/12 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΙΣΤΗ :::

Οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων, είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης.
Η Σχολή μας στηρίζει τον Σύλλογο ΠΙΣΤΗ με Κατάθεση Αγάπης και Στήριξη Ζωής!

#olympiacos #soccerschool
#olympiacosfc #olyfcacademy #wekeepondreaming #onefamily #olyfcschoolchalkida #halkida 
#olyschoolchalkida #chalkida


 :::  13,14/11 10ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΧΟΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ🔴⚪️⚽️🔥 :::

Οι προπονητές της Σχολής μας στο10ο σεμινάριο του Δικτύου Σχολών!

Περισσότερα
👉https://www.olympiacos.org/photoitem/10o-seminario-diktyou-sxolon-olympiakou/


 :::  1/11 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ!! :::

Θερμά 
συγχαρητήρια
 στα σωματεία, σχολές ποδοσφαίρου, γονείς, αθλητές, διαιτητές χορηγούς και σε όλο τον κόσμο που στήριξε το χθεσινό τουρνουά για τον μικρό Γιαννάκη🙏
Ο Θεός να βοηθήσει να πάνε όλα καλά με την υγεία του, να βρεθεί κοντά στην οικογένεια του και να χαρίσει το χαμόγελο του σε όλους 🙏
Υ. Γ.
Λογαριασμός για τον μικρό Γιάννη
Εθνική Τράπεζα
IBAN:
GR 5601104880000048801143081


 :::  19/10 ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ!!! :::

Η Σχολή μας μεγάλωσε με αθλητές από την Στενή και γύρω περιοχές!!
σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!!  


 :::  7/10 ELITE SCOUTING ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ!!! :::

Η Ακαδημία, το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού και το τμήμα scouting διοργανώνουν ξεχωριστά elite δοκιμαστικά.
Μετά τα άκρως επιτυχημένα camps σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Αρτα τον Ιούνιο, σειρά πείρε και η Σχολή μας.
Τηρουμένων όλων των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων, την Πέμπτη 7/10 (δημοτικό γήπεδο Αγ. Νικολάου, Μπούρτζι) το δυναμικό της Ακαδημίας του Θρύλου αξιολόγησαν όλα τα παιδιά που δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να μπορούν να ενταχθούν στις τάξεις του Ολυμπιακού.
Τα elite scouting camps αφορούν σε ηλικίες 2008, 2009, 2010 και 2011.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού που έδωσε την δυνατότητα σε αθλητές από την Εύβοια αλλά και από άλλες περιοχές να κάνουν το δοκιμαστικό Camp.
Συγχαρητήρια στους αθλητές για την συμμετοχή τους!!⚪️🔴⚽️💪
1️⃣8️⃣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ


 :::  3/10 NETWORKING ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΧΟΛΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :::

Το networking δεν σταματά! Τερματοφύλακες από τις ομάδες Κ14 και Κ15 Σχολών του Ολυμπιακού από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις την Κυριακή 3/10.
Συμβουλές και εξωτερίκευση συναισθημάτων για την προστασία από τον covid-19 αλλά και πολλή κουβέντα γύρω από την ιδιαίτερη θέση του τερματοφύλακα που υπηρετούν τα παιδιά! Η συζήτηση ήταν υψηλού επιπέδου με το ήθος των παιδιών να αναδεικνύεται μέσω των τοποθετήσεών τους.
Στη διαδικτυακή συνάντηση πήραν μέρος τα παρακάτω παιδιά: Στάθης (Άρτα), Ιωάννης (Ηράκλειο), Ιωάννης (Θεσσαλονίκη), Θανάσης (Ιωάννινα), Γιώργος (Κέρκυρα), Κωνσταντίνος (Λήμνος), Άγγελος (Πάτρα), Γιώργος (Πύργος), Δημοσθένης (Ρόδος), Κωνσταντίνος (Σητεία), Χρήστος (Χαλκίδα), Στέργιος (Χανιά), Δημήτρης (Χίος).


 :::  25/9 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2021-2022 :::

Έγινε ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της Σχολής από τον Πάτερ Πέτρο παρουσία προπονητών, αθλητών και γονέων.
Λόγω της πανδημίας και προς αποφυγή συνωστισμού η τελετή έγινε σε δύο γκρούπ.
Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και επιτυχίες🔴⚪️⚽️

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ 
1️⃣8️⃣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ


 :::  10/8 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Β. ΕΥΒΟΙΑ!! :::

Η Σχολή μας με την βοήθεια αθλητών, γονέων, μελών και φίλων συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό υλικό για τους συμπολίτες της Β. Εύβοιας που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.
Μέλη και εθελοντές ανέβηκαν στην Β. Εύβοια και παρέδωσαν το ιατροφαρμακευτικό υλικό στον σταθμό του Ερυθρού Σταυρού στο Μαντούδι.
Στη συνέχεια βρέθηκαν σε αρκετά χωριά του Δήμου Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας βλέποντας τις καταστροφές και συζητώντας με αρκετό κόσμο βλέποντας την αγωνία τους και τον προβληματισμό τους για την επόμενη μέρα.
Τέλος παρέδωσαν νερά και είδη πρώτης ανάγκης στο σταθμό Δημοτικής Ενότητας Νηλέως από όπου ξεκινάει η διανομή στα χωριά που έχουν πρόβλημα από τις καταστροφές.
Ο Θεός και η Παναγία ας βοηθήσουν να σβήσουν το συντομότερο οι καταστροφικές πυρκαγιές🙏


 :::  ΜΑΙΟΣ 2021 46 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! / 46 Championships and We Keep On Dreaming! 🔴⚪️🏆🦁 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.. :::

Η Σχολή μας παίρνει θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Η Διεύθυνση, προπονητές, αθλητές και γονείς στηρίζουν την προσπάθεια της «εικονικής» κερκίδας στη φιέστα του Θρύλου, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας🔴⚪️


 :::  ΜΑΡΤΙΟΣ 2021 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ... :::

👉Η Διεύθυνση της Σχολής παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για τους κατοίκους της Ελασσόνας οι οποίοι επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό και δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις δύσκολες μέρες.
Ευχαριστούμε τους αθλητές, γονείς και φίλους της Σχολής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας ❗️❗️❗️


 :::  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "A Ball for All"... :::


Η Σχολή μας στηρίζει την καμπάνια "A Ball for All".
Όραμα μας η ειδική μπάλα να κουδουνίσει σε κάθε σπίτι και σχολείο παιδιού με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν όλα τα παιδιά μαζί ⚽️
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για το καλύτερο όλων των παιδιών 🙏

Ασκησιολόγιο με "Μία μπάλα για όλους"​ πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο..
 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :::


Η Σχολή μας στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και παρούσα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα🙏
Ευχαριστούμε και Συνεχίζουμε να Ονειρευόμαστε ⚪️🔴🎯⚽️🥅

Περισσότερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η Α.Ε.Λ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020 :::


Την φετινή χρονιά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι 
αλλά ούτε και τους Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η Σχολή μας όμως με τους προπονητές, αθλητές, γονείς  και φίλους στήριξαν τον κουμπαρά 
του οργανισμού και παραδόθηκε στην Διεύθυνση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Χαλκίδας.

Σας ευχαριστούμε όλους όπως και όλες τις ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου που όλα 
αυτά τα χρόνια είναι κοντά μας στους Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία, αισιοδοξία αλλά και τηρώντας τα μέτρα 
αυτές τις Aγιες μέρες για ασφαλή επάνοδο στους  αγωνιστικούς χώρους.


 :::  ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ :::

Κάθε χρόνο τον μήνα Δεκέμβριο η ομάδα μας έκανε σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες Χριστουγεννιάτικο Βazzar για τον Σύλλογο Αγάπη αλλά και για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Επίσης 26-28/12 γίνονταν οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με την αναστολή των δραστηριοτήτων.

Την φετινή χρονιά θα είμαστε κοντά και θα βοηθήσουμε το Σύλλογο ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄ Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με παθήσεις καρκίνου.

Στην Διεύθυνση της Σχολής υπάρχουν ενδεικτικά κουπόνια που ενημερώνουν για το έργο του συλλόγου και θα διατεθούν κατόπιν επικοινωνίας έναντι ΔΩΡΕΑΣ σε γονείς και φίλους της Σχολής.

Μπορείτε παράλληλα να ενημερωθείτε για το έργο του συλλόγου ή να κάνετε ΔΩΡΕΑ στο www.pisti.gr ή παίρνοντας τηλέφωνο στο 19818 (χρέωση 2,46 euro ).

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!


 :::  Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 :::


Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Ακαδημία του Ολυμπιακού Υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια προσέφερε η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά. Παίκτες της Κ19 και της Κ17 αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών, με την ηγεσία της Ακαδημίας να δίνει το «παρών». 
Τα διοικητικά στελέχη του Ηρακλή, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στους Αντώνη Νικοπολίδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας, κ. Γιάννης Ρέτσας και ο γενικός γραμματέας ΕΠΣ Ευβοίας, κ. Γιώργος Πίσχινας. 
Στο γήπεδο και πολλά παιδιά από την Σχολή μας! 
Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός στο πλευρό όσων τον χρειάζονται!!!


 :::  Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 :::


📢Ο επικεφαλής Δικτύου Σχολών Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος μαζί με τον προπονητή της Ακαδημίας Χρήστο Ρόγκα μας επισκέφθηκαν και παρέδωσαν την καινούργια σημαία της Σχολής μας.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους παρακολούθησαν προπονητικές μονάδες από τα τμήματα Κ 16, Κ 14 και Κ 12 .
Στη συνέχεια ο κ. Νάνος συνομίλησε, συμβούλεψε και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητά στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο σε όλους τους τομείς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση Ακαδημίας για την συνεργασία και για την έμπρακτη εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια❗️❗️❗️
⚪️🔴⚽️


 :::  ΠΑΡΑΔOΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 :::


Αντιπροσωπεία αθλητών και γονέων της Σχολής στην παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον Πάτερ Πορφύριο των ενοριών Αγίου Νικολάου και Αγίας Παρασκευής Μπούρτζι.
Ευχαριστούμε τους αθλητές, γονείς και φίλους της Σχολής αλλά και την εταιρεία S/M Σκλαβενίτης για την στήριξη και βοήθεια στο κοινωνικό έργο της Σχολής.
Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας !!


 :::  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020 :::


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και φίλους της ΣΧΟΛΗΣ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της φονικής πλημμύρας του Αυγούστου !!!


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ-ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 :::


Στις εγκαταστάσεις της Σχολής και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό έγινε την Παρασκευή 25/9  ο καθιερωμένος αγιασμός, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιά 2020- 2021, για τους αθλητές της Σχολής αλλά και για την ομάδα της Α.Ε. Ληλαντίου.
 
Παρουσία προπονητών , αθλητών και γονέων ο Πάτερ Πορφύριος τέλεσε τον αγιασμό και στο τέλος ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχίες.

Για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές της Σχολής και Α.Ε.Λ. πέρασαν τον καρδιολογικό έλεγχο σε δύο γκρουπ από τον καρδιολόγο γιατρό κ. Δημήτρη Κούτρα.

Τέλος του μήνα   πραγματοποιήθηκαν και εργομετρικά τεστ με  πελματογράφημα από την Life - Ergo και τον κ. Δρακογιαννόπουλο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Φωτογραφίες από τον Αγιασμό  πατώντας ΕΔΩ :::  3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020 :::

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020,  στο γήπεδο Αγίου Νικολάου, έγινε το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά αφιερωμένο στην μνήμη του  Γιάννη Μαρίνου με την συμμετοχή των ομάδων ΑΕ Προποντίς, ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου και Α.Ε Ληλαντίου. 

Στα πλαίσια του τουρνουά έγινε  συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στην Ενορία Αγίου Νικολάου για να τα διαθέσει σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα από την πλημμύρα του Αυγούστου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάννη Μαρίνου.

 Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ 


 :::  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020 :::Σε μία ωραία βραδιά με πολύ κέφι και χορό  που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην ταβέρνα Το Κύμα του Λουκά στην Ν. Λάμψακο η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση της παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων.
Στη διάρκεια τις εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε αθλητές για το ήθος αλλά και τις σχολικές τους επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά. Βραβεύτηκαν οι αθλητές μας Νικόλαος Παπαγεωργίου για το ήθος του και την φιλανθρωπική του πράξη ενώ ήταν φοιτητής, για την εισαγωγή τους σε  πανεπιστήμια οι  Θεόδωρος Μαρίνος, Κωνσταντίνος  Καλέντζης, Διονύσης Μαόφης,Γιάννης Μαίσογλου,Γιώργος  Χαλιώτης , Σταμάτης Τζάνος, και για τις σχολικές τους επιδόσεις οι Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Γιάννης Παπασχόλης , Γιάννης Αρτσίτας Μάριος Έκτορας Καμπουρίτης και Κωνσταντίνος Βούλγαρης.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση μας.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ

Βίντεο από την εκδήλωση πατώντας  ΕΔΩ.


 :::  20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :::


 

Σε σεμινάριο της ΠΑΕ  Ολυμπιακός βρέθηκαν οι προπονητές της σχολής μας στο οποίο εγκαινιάστηκαν και οι δράσεις που  θα τρέξουν όλο το έτος για την συμπλήρωση 20 χρόνων το σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή μας φέτος κλείνει 16 χρόνια συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και οπωσδήποτε είναι μία μεγάλη ικανοποίηση για όλη την οικογένεια της σχολής.

περισσότερα πατώντας  ΕΔΩ 


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 3-1 (1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020) :::


Στο Στάδιο Καραϊσκάκη και στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ  βρέθηκαν προπονητές, αθλητές και γονείς της Σχολής.
Η χαρά για τους μικρούς αθλητές ήταν μεγάλη γιατί  βρέθηκαν στον αγώνα και είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.
Η χαρά έγινε μεγαλύτερη γιατί το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο και πανηγύρισαν την νίκη ανανεώνοντας το ραντεβού  για επόμενο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος της Ξάνθης επί της οποίας επικράτησε εύκολα με 3-1 και σκόρερς τους Σουντανί (5') - Ελ Αραμπί (42') και αυτογκόλ του Φασίδη (52'). 
Με πέναλτι μείωσαν οι φιλοξενούμενοι (71' Κάστρο). 

Βίντεο φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020 :::


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1 στις εγκαταστάσεις της Σχολής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Ο πάτερ Πέτρος ευλόγησε την βασιλόπιτα  παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Γουρνή, της Προέδρου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.  Ελένης Αϊδίνη  του Διευθυντή Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Φώτη Γκούνη, του Προέδρου κ. Γιάννη Ρέτσα,  Γ.Γ. κ. Γιώργο Πίσχινα τον αναπληρωτή Γ.Γ. κ. Γιάννη Λάμπρου από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας, του Προέδρου Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χαράλαμπου Καρατζά, προπονητών αθλητών γονέων και φίλων της Σχολής.

Σύντομο χαιρετισμό μετά τις ευχές του πάτερ Πέτρου έκανε ο Διευθυντής της Σχολής και Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Νίκος Ρόγκας, η Δήμαρχος κ. Έλενα Βάκα, ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.  Γιάννης Ρέτσας, η Πρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.  Ελένης Αϊδίνη  και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ
 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019 :::


Για 10η συνεχόμενη χρονιά η  Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς διοργάνωσε  τους  Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Σε δύο ημέρες αγώνων (δεν έγιναν την τρίτη ημέρα λόγω καιρού) πάνω από 280 αθλητές ηλικίες 5-18 ετών αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σxολής σκοράροντας για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και προσφέροντας ωραίο θέαμα μέσα σε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν με διάφορα ηλικιακά τμήματα ήταν :
Σχολή Ολυμπιακού Λειβαδιάς, ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών, Αθλ.Ακ.Ερέτριας, ΑΟ Κανήθου/ΑΠΚΟ Δροσιάς,
ΑΣ Μεσσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού/ΦΣΑ Ταμυναικός, ΑΟ Κανήθου,  ΠΑΣ Οινοφύτων, ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΠΑΣ Ωρωπού, ΑΕΧ/Έξω Παναγίτσα, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χαλκίδας  και Α.Ε. Ληλαντίου που μαζί με τα μέλη Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας έγιναν ακόμα μια χρονιά αρωγοί για να συγκεντρωθούν χρήματα στον κουμπαρά για τον οργανισμό  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Στην τράπεζα που υπήρχε συγκεντρώθηκαν (θα συνεχιστεί έως 10/1) και
τρόφιμα για το φιλόπτωχο ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου Μπούρτζι.
Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί για την συμμετοχή τους :
Διοικήσεις, προπονητές, αθλητές και γονείς  των ομάδων, τον Σύνδεσμο  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς
συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης, την νοσηλεύτρια κ. Στέλλα Αργυρού, τους φίλους και γονείς των αθλητών της Σχολής μας, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία  Βασιλείου , Μπαζιώτη για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και  Καλή Χρονιά με Υγεία ,Αγάπη, Αισιοδοξία και Πρόοδο στα παιδιά μας!!!

  Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019 :::
Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το Σύλλογο « Αγάπη » θα πραγματοποιηθεί  
στις εγκαταστάσεις της σχολής το Σάββατο  21/12 και από ώρα 10:00 -13:30.


 :::  ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ!!! :::


Στις εγκαταστάσεις της Σχολής  υπάρχει ειδικός κουμπαράς που θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ΔΩΘΟΥΝ στην οικογένεια που συγκεντρώνει χρηματικό ποσόν  που χρειάζεται για να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!!

Όλες οι εισπράξεις του κυλικείου της Σχολής στην προπόνηση της Τετάρτης 16/10 θα πάνε στον ειδικό κουμπαρά.

Επίσης  οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα

ΑΕΛ - ΑΕ Προποντίς στις 20/10  θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό!!

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!!!


Η ομάδα μας ευχαριστεί τους αθλητές προπονητές, γονείς, φιλάθλους , τον Πρόεδρο της ΑΕ Προποντίς κ. Κουσκούτη και όλους όσους βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν χρήματα στον ειδικό κουμπαρά της ομάδας μας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Μικρέ μας Παναγιώτη Ραφαήλ ευχόμαστε ο Θεός να είναι κοντά σου στο μακρινό ταξίδι της Βοστώνης και να 
γυρίσεις δυνατός και γερός!!!


 :::  9ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 :::


Οι προπονητές της Σχολής μας παρακολούθησαν το 9 ο Σεμινάριο Σχολών που έγινε  σε Καραϊσκάκη και Ρέντη.
Όλες οι Σχολές του Δικτύου της Ακαδημίας Ολυμπιακού  από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κορυφαίους επαγγελματίες του συλλόγου, όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι στη δουλειά τους, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Σκοπός του σεμιναρίου άλλωστε, που συνέπεσε με τα 20 χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας, είναι να ενισχύσει τη δικτύωση μεταξύ συνεργατών, προπονητών και στελεχών, μέσω ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού  για τις γνώσεις που μας προσέφεραν στο διήμερο σεμινάριο των Σχολών Ολυμπιακού.


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 6ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ Chalkida Bridges Half Marathon 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 :::


Αθλητές προπονητές και γονείς  της Σχολής μας έτρεξαν  στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Chalkida Bridges Half  Marathon για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής θα υπάρχει και ειδικός κουμπαράς που θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ΔΩΘΟΥΝ στην οικογένεια που συγκεντρώνει χρηματικό ποσόν  που χρειάζεται για να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!!

Μάλιστα οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ - ΑΕ Προποντίς  θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.


 :::  ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 :::

Πραγματοποιήθηκαν τα εργομετρικά τεστ για τους αθλητές της ΑΕΛ και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού από τον κ. Δρακογιαννόπουλο με τα αποτελέσματα να είναι θετικά για όλους τους αθλητές και η βελτίωσή τους να φαίνεται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Και σε καρδιολογικό έλεγχο οι αθλητές από τον καρδιολόγο κ. Δημήτρη Κούτρα.

 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 :::

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής τελέστηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019,ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής και της Α.Ε. Ληλαντίου.

Παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της σχολής κ. Νικ.Ρόγκας, η πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Ε. Λαλαντίου κ. Μαρία Κούτουλα, ο βουλευτής της Ν.Δ του νομού μας και πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Θανάσης Ζεμπίλης εκατοντάδες μικροί αθλητές και πολλοί γονείς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Αγ. Νικολάου Μπούρτζι πατέρας Πορφύριος.

Μετά τον Αγιασμό ο κ. Ρόγκας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην σημερινή εκδήλωση και ανέπτυξε το γενικό πλάνο της σχολής για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Γνωστοποίησε στους παρευρισκόμενους την συνεργασία της σχολής με το Ι.Ε.Κ Ξυνή ΆΛΦΑ το οποίο θα χορηγεί υποτροφίες σε μαθητές που θα ακολουθήσουν σπουδές τους μέσω των Ι.Ε.Κ.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Θανάσης Ζεμπίλης ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελείται από την σχολή και τα οφέλη για την αθλούμενη νεολαία με την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Φωτογραφίες από την τελετή πατώντας ΕΔΩ 


 :::  16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ :::Με αφορμή τα 16 χρόνια  Σχολής Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, έγινε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Παλίρροια την Τετάρτη 11/9.


Παρουσία προπονητών αθλητών γονέων και φίλων έγινε η παρουσίαση  της σχολής και η συνεργασία που υπάρχει  με την Διεύθυνση Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια  με σκοπό να προάγει τη σωστή συμπεριφορά, την κοινωνικοποίηση και τον εθελοντισμό, αλλά και  την σύγχρονη και επιστημονικά δομημένη προπόνηση που γίνεται από τον προγραμματισμό της Διεύθυνση Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έγινε ιστορική αναδρομή επιτυχιών και διακρίσεων σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο σε ποδόσφαιρο και σχολείο.

Έγινε αναφορά για τον προγραμματισμό της Σχολής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στην ημερίδα που θα γίνει τον μήνα Νοέμβριο για τους γονείς και αθλητές με θέματα πρώτων βοηθειών ,κινδύνους διαδικτύου κ.λ.π., αλλά και  στις καινούργιες παροχές των μελών της σχολής  όπως είναι η  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑ ΠΟΥΛΜΑΝ, η συνεργασία με τον χορηγό εκπαίδευσης  ΄΄ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΄΄  (ΔΩΡΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ κ.λ.π.),  αλλά και η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ  της Σχολής  που θα δίνει την  δυνατότητα σε αθλητές και γονείς να έχουν εκπτώσεις σε διάφορες ειδικότητες γιατρών, αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.

Στο τέλος έγινε μία ωραία συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό για θέματα που αφορούν τη σχολή, το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου αλλά και τους εκπροσώπους των  site  και blog dinataathlitika,  kontastaspor,  eviasports και evialead.

Τέλος ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και το προσωπικού του  Ξενοδοχείου Παλίρροια για την άριστη συνεργασία που  είχαμε.


 :::  2ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 :::
Την Κυριακή 1/9 έγινε  το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά  Γ. Μαρίνου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, Α.Ε. Προποντίς και Α.Ε.Ληλαντίου.


Φέτος το τουρνουά  αλληλεγγύης, είχε  ως σκοπό την ενίσχυση των απόρων Οικογενειών  της Ενορίας Αγ. Νικολάου, Μπούρτζι, με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και δόθηκαν στον Πάτερ Πορφύριο.

Στο τουρνουά που έγινε και στα τρία παιχνίδια το θέαμα ήταν ωραίο και τα αποτελέσματα των αγώνων , Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ε.Προποντίς  1 - 3, Α.Σ.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου - Α.Ε. Ληλαντίου 1 - 4 και Α.Ε. Προποντίς - Α.Σ.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0 - 0 έφεραν νικήτρια του 2ου  τουρνουά την ομάδα της Α.Ε.Προποντίς.

Στο τέλος έγινε η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα από την κόρη του Γιάννη Μαρίνου Ελένη μέσα σε ένα φορτισμένο κλήμα.

Η ομάδα της Α.Ε.Ληλαντίου  ευχαριστεί τις ομάδες (διοίκηση προπονητές ,αθλητές και φιλάθλους ) για την συμμετοχή τους και για την προσφορά  των ειδών πρώτης ανάγκης που έγινε.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (κ.κ. Βελέντζα, Καρρά, Μαρίνο) και την νοσηλεύτρια κ. Αργυρού   για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Τέλος ευχαριστούμε τα site  και blog dinataathlitika,  kontastaspor, sourtaferta και  eviasports για την κάλυψη του τουρνουά.

Για την Σχολή Ποδοσφαίρου και Α.Ε.Λ.

Φωτογραφίες τουρνουά πατώντας ΕΔΩ

 :::  ''Lilantio Soccer Festival'' Κ 14 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 :::


Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα διοργάνωσε στις 21-23/6 το ''Lilantio Soccer Festival'' στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14, στο οποίο συμμετείχαν πέρα απo τους διοργανωτές και οι εξής ομάδες: Ηρακλής Περιστερίου, Ακαδημία Αρτάκης, Ακαδημία Boka Juniors, Ίωνες Παλαιού Φαλήρου.

Στο τριήμερο του τουρνουά, που αποτέλεσε ποδοσφαιρική γιορτή για γονείς και αθλητές στο κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν, οι ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλές φάσεις και γκολ

                  Ρεπορτάζ τουρνουά πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά πατώντας ΕΔΩ.


 :::  ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ :::Το Σάββατο 29/6 στις εγκαταστάσεις της Σχολής πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας  φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το σύλλογο ''Αγάπη Φροντίδα Ζωής'', μεταξύ ομάδας επίλεκτων της ΑΕ Ληλαντίου και της διεθνούς ομάδας παλαίμαχων Ακρόπολις.

Ωραίο θέαμα  πρόσφεραν  και οι δύο ομάδες με πολλές φάσεις και γκολ, με την Ακρόπολις να παίρνει τη νίκη με 5-3.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας και υπόσχεται να είναι κοντά  σε τέτοιες προσπάθειες που θα γίνονται!!

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 
«ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» έχει  έδρα στην οδό ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ 1 & ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στο  ΠΕΡΑΜΑ και  υποκατάστημα  στην οδό ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 3  στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ.  και φωτο αγώνα πατώντας  ΕΔΩ.


 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 :::
Την Παρασκευή 28/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς ( κλείνει φέτος 15 χρόνια συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός) και της Α.Ε.Λ.  στις εγκαταστάσεις της σχολής.


Μία ποδοσφαιρική χρονιά που άφησε ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις σε όλους τους αθλητές, γονείς προπονητές και φίλους.

Η ομάδα της Α.Ε.Λ. με μέσο όρο ηλικίας  16 ετών περίπου σε κάθε παιχνίδι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ευβοίας τερματίζοντας 5η στη βαθμολογία με 14 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες και 49 βαθμούς, και είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση με γκολ 63 υπέρ και 41 κατά.

Η ομάδα Κ17 τερμάτισε πρώτη και αήττητη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα  κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του
 ΑΟ Αγίου Λουκά / ΑΟ Σκύρου με 1-0 κατακτώντας το πρωτάθλημα  για 5η φορά και  2η συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα Κ14 έφτασε αήττητη στον τελικό και ηττήθηκε με 3-0 από την Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας παίρνοντας την 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Η ομάδα Κ 12 παρόλο την πολύ καλή εμφάνιση αποκλείστηκε στη προημιτελική φάση με 1-0 από τον ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού.

Η ομάδα Κ10 στο τουρνουά Τζούνιορ αγωνίστηκε με όλους τους αθλητές της (25) σε παιχνίδια χωρίς βαθμολογία προσφέροντας ωραίο θέαμα σε όσους παρακολουθούσαν τα παιχνίδια.  

Οι προπονήσεις τα επίσημα και φιλικά παιχνίδια όλων των τμημάτων (Κ17, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8,και Κ6 ) 
ήταν μία γεμάτη χρονιά για όλους τους αθλητές που βελτιώθηκαν σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο. 

Παρουσία προπονητών, αθλητών, γονέων  και φίλων έγινε τελετή λήξης.
Έγινε μία μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα της Σχολής με  αναφορά στα τμήματα αλλά  και στις διακρίσεις  σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο (σχολείο και ποδόσφαιρο).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες survivor για προτζούνιορ, τζούνιορ και μαμάδες αθλητών και συνεχίστηκε με ξεχωριστές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μεταξύ αθλητών τζούνιορ και μαμάδων αθλητών και αθλητών προπαίδων με μπαμπάδες αθλητών, με αρκετά αλληλοπειράγματα μεταξύ μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια τους!  

Ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων για όλους τους αθλητές.

 Βραβεύτηκαν οι Αγγελος Βλαχόπουλος και Αγγελος Καραδήμος, γιατί κατά την περασμένη περίοδο βρήκαν χρήματα στις εγκαταστάσεις της σχολής και τα παρέδωσαν και ο Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης για τις μαθητικές του επιδόσεις.

Το βραβείο του πήραν τα αδέρφια του Αλέξανδρος και Νικόλαος.    
Η συγκεκριμένη βράβευση δεν έγινε στη γιορτή της σχολής με τους άλλους αριστούχους αθλητές, γιατί ο Κωνσταντίνος απουσίαζε, λόγω οικογενειακής εκδήλωσης.


 :::  ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019 :::


 :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019 ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΕΡΕΤΡΙΑΣ - Α.Ε.Λ. 3-0 ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 :::Έγινε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 ο τελικός του πρωταθλήματος «Παίδων» Ε.Π.Σ. Εύβοιας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 μεταξύ της Α.Α. Ερέτριας  και της Α.Ε Ληλαντίου.


Όπως κάθε χρόνο, η ΕΠΣΕ αφιερώνει και τιμά ανθρώπους που σημάδεψαν με την προσφορά τους το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και φέτος αφιερωμένο  στη μνήμη του Λαμψακιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργου Λέων.

Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας και νικητής  αναδείχτηκε η ομάδα της Ερέτριας με τελικό σκορ 3 - 0

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ 

Φωτογραφίες του αγώνα πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Βίντεο  φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://digitalstar.gr/athlitismos-webtv/29084-telikos-paidon-e-p-s-eyvoias-2018-2019


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΙΟΣ 2019 :::

    


       Περισσότερες φωτο πατώντας  ΕΔΩ


 :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΖΙΔΗ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019 Α.Ε.Λ.- ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ/ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ1-0 ΜΑΙΟΣ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ :::Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας έγινε το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Εύβοιας και φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Ποζίδη.


Αντιμέτωποι στον σημερινό τελικό είναι οι ομάδες των ΑΕ Ληλαντίου με τον ΑΟ Αγ. Λουκά/ΑΟ Σκύρου.

Δύο ομάδες που άξια έφθασαν στον σημερινό τελικό αφού απέκλεισαν μεγάλα ονόματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και σήμερα κατόρθωσαν να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Η ΑΕΛ είναι η περσινή πρωταθλήτρια (κέρδισε 1-0 την Προποντίδα στο ίδιο στάδιο) ενώ έχει και αρκετές παρουσίες με κατακτήσεις τροπαίων τα τελευταία χρόνια στο ίδιο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η ομάδα του Αγίου Λουκά με τη Σκύρο έδωσε για πρώτη φορά το "παρών" σε τελικό πρωταθλήματος υποδομής.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, που το απόλαυσαν  οι εκατοντάδες φίλαθλοι που κατέκλυσαν τις κερκίδες του σταδίου αλλά τα παιδιά της Α.Ε Ληλαντίου έδωσαν το κάτι παραπάνω που απαιτείται  στους αγώνες αυτούς και δίκαια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τους αθλητές, προπονητές και γονείς για την  μεγάλη επιτυχία. 

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ  και ΕΔΩ 

 Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Βίντεο  φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://digitalstar.gr/athlitismos-webtv/28968-ae-lilantiou-ao-agiou-louka-ao-skyrou-1-0-telikos-neon-eps-eyvoias :::  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 0-1 ΜΑΙΟΣ 2019 :::


Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ίδιο ταξίδι και ίδιος στόχος
για την ομάδα Νέων της Σχολής.

Ρεπορτάζ και φωτο αγώνα πατώντας  ΕΔΩ

2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1-1

Ρεπορτάζ επαναληπτικού αγώνα πατώντας  ΕΔΩ και  φωτο ΕΔΩ


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ,ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 :::


Περισσότερες φωτογραφίες από Σοφικό  πατώντας ΕΔΩ :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 4-0 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 :::

Την Κυριακή 14/4 προπονητές αθλητές και γονείς παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός - Ξάνθη.
Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν τις αποστολές ήταν από νωρίς στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκη και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να ξεναγηθούν στους χώρους του σταδίου αλλά και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο και νικηφόρο αγώνα με 4-0 για την ομάδα μας.
Ο Ολυμπιακός έκανε 22 τελικές, νίκησε 4-0 την Ξάνθη κι αποχαιρέτησε για φέτος με μια χορταστική ποδοσφαιρική παράσταση το κοινό του που γέμισε το "Καραϊσκάκης". 
Δύο γκολ ο Γκιλιέρμε, τα άλλα οι Φορτούνης και Ομάρ.
Εννέα αθλητές τις Σχολής μας ήταν οι τυχεροί στην κλήρωση που έγινε και συνόδεψαν στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Μία εμπειρία που έδωσε μεγάλο ενθουσιασμό στους αθλητές μας να βρεθούν έστω και για λίγο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
Μάλιστα πριν τον αγώνα φωτογραφήθηκαν με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και Ξάνθης κ. Γιάννη Ματζουράκη που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΟ Χαλκίς.
Τα κινητά ήταν συνέχεια σε λειτουργία για φωτογραφίες και βίντεο που θα μείνουν στο αρχείο όλων όσον ήταν σε αυτή την ωραία αποστολή τις Σχολής.

Highlights: Ολυμπιακός - Α.Ο. Ξάνθη 4-0

περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.olympiacos.org/videoitem/highlights-olympiakos-a-o-xanthi-4-0/

  :::  4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 :::Το Σάββατο 13/4 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τις Σχολής η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία .


 :::  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 :::
Το Σάββατο 9/3 πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Α.Ε.Ληλαντίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού  στο ΄΄Κύμα του Λουκά΄΄ στη Ν.Λάμψακο  παρουσία διοίκησης, προπονητών αθλητών, και γονέων.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους  η επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αλλάζουμε΄΄ και υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο πρώην υπουργός κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι κ.κ Γιώργος Πίσχινας και Αντώνης Παπαδάκης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου ο κ. Χρήστος Σιαπλαούρας, ο Πρόεδρος περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης,  κ. Ευάγγελος Μούτουπας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων κ. Γιώργος Γιογιός,  υποψήφιοι Δημοτική και Τοπική Σύμβουλοι, αντιπροσωπία του Α. Ο. Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου , αλλά  και φίλοι του συλλόγου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ευβοϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Γιώργος Πίσχινας, ο αθλητικός φωτογράφος κ. Aγγελος Αγαπητός , αλλά και οι παλαίμαχοι αθλητές της Α.Ε.Λ. Κύριλλος, Μπαρότας, Βογιατζής, Κέντρος, Μαριέτης για  την προσφορά τους στη ομάδα.
Επίσης τιμητικές διακρίσεις είχαμε για τους  Μάριο Καρλατήρα και Νάσο Ποδαρά για την εισαγωγή τους σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα την σχολική περίοδο 2017-2018, όπως και στους αριστούχους μαθητές της Σχολής  Δάδινα, Παπασχόλη,  Πόγκα, Τρίκα, Παναγιώτου, Μίχο, Φραγκιαδάκη, Χαρμαντά, Παγεωργίου, Χαλιώτη,  Καπουρίτη, Τηλικίδη για τις σχολικές τους επιδόσεις την ίδια περίοδο.
Τέλος αναμνηστικό δίπλωμα πήραν  για την συνέπειά τους στις προπονήσεις  με τις περισσότερες παρουσίες οι Ράγιεν Ζώτο, Χρήστος Τόγιας και Αρης Μαίσογλου.  
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.         

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ και  ΕΔΩ


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 :::


Η Σχολή μας κοντά στην ομάδα μας..

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Super League στο Καραϊσκάκη (2/2, 19:30) και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στις εγχώριες υποχρεώσεις του, επικρατώντας με 4-0.

Την αρχή έκανε ο Χασάν με γκολ στο 68'. Θυμηθείτε το πλασέ του Αιγύπτιου στον Κόντνικ ΕΔΩ.

Στη συνέχεια ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα με την ομάδα του, με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι. Δείτε το ΕΔΩ.

Έπειτα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι του Κότνικ για το 3-0 και εν συνεχεία αφιέρωσε το γκολ του στα θύματα της Θύρας 7 στην πιο συγκλονιστική στιγμή του χθεσινοβραδινού ματς., το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βούκοβιτς. 

Δείτε το γκολ του Σέρβου ΕΔΩ :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. 2019 :::Την Κυριακή 3/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Προπονητές αθλητές και γονείς έδωσαν το παρών  στην εκδήλωση και για ακόμα μία χρονιά ο Πάτερ Χρήστος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα και στο τέλος μαζί με  την Πρόεδρο της ομάδας κ. Κούτουλα και τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ρόγκα έγινε η κοπή που τα τυχερά κομμάτια είχαν τρία φλουριά.
Οι τυχεροί αθλητές Χαρμαντάς, Μακρόπουλος και Δειμέζης πήραν από ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά και δώρα από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων  με τον Συνδυασμό ΄΄Αλλάζουμε΄΄ κ. Έλενα Βάκα αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού .
Από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι  κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Παπαδάκης και Δαφνής, και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας ο  κ. Βαλάντης Βρακάς, αλλά και πολλοί φίλοι και μέλη της Σχολής. :::  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 :::

Στις 3/1 αντιπροσωπεία της Σχολής από προπονητές, αθλητές και γονείς επισκέφτηκαν το γηροκομείο Χαλκίδας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.


Μία επίσκεψη που έδωσε χαμόγελο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο γηροκομείο Χαλκίδας ,αλλά και ικανοποίηση για όλους εμάς στη Σχολή που μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους του γηροκομείου.

Χαρακτηριστικό της επίσκεψης και την ώρα της αναμνηστικής φωτογραφίας μία γιαγιά να τραγουδάει συνέχεια Ολυμπιακός φέρνοντας στην μνήμη της το παιδί της που είχε χάσει όπως μας είπε, αλλά και την επιθυμία από όλους τους παππούδες και γιαγιάδες  να κάνουμε και άλλη επίσκεψη στο γηροκομείο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!


 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ :::Για ΄9η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η Σχολή μας και η Α.Ε.Λ. τους  Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Πάνω από 300 αθλητές από ηλικίες 5-18 ετών αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σxολής χωρίς σκοπιμότητες για την νίκη αλλά για την συμμετοχή στους Αγώνες Αγάπης όπως γίνεται κάθε χρόνο τα τελευταία εννέα χρόνια.
Οι ομάδες που αγωνίστηκαν μέσα στο γιορτινό κλήμα των Χριστουγέννων  με διάφορα ηλικιακά τμήματα ήταν :
Ηρακλής Ψαχνών, Αθλ.Ακ.Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού,
ΑΣ Μεσσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού,ΑΟ Κανήθου, ΑΟ Καρύστου, ΠΑΣ Οινοφύτων, ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης, ΑΠΚΟ Δροσιάς,
ΑΟ Αναγέννηση Αφρατίου, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και Α.Ε. Ληλαντίου που μαζί με τα μέλη Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας έγιναν ακόμα μια χρονιά αρωγοί για να συγκεντρωθούν χρήματα στον κουμπαρά για τον οργανισμό  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί:
1.Tον  Σύνδεσμο  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης.
2.Τις διοικήσεις, προπονητές, και αθλητές για την συμμετοχή τους.
3.Γονείς και φίλους που έδωσαν το παρών και την φετινή χρονιά παρακολουθώντας τους αγώνες.
4.Τα ζαχαροπλαστεία Βασιλείου ,Γουναρόπουλου και Καβαθά για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες. 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ UEFA Europa League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΙΛΑΝ 3-1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 :::


Μεγάλη νίκη πρόκριση σε μία αξέχαστη βραδιά για όλους μας!!!


Βίντεο  φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.olympiacos.org/videoitem/highlights-olympiakos-milan-3-1/

Βίντεο παρακάμερα  αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=ftlzXlByeSw

 


 :::  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 :::
Με σύνθημα ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ !!!
Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και η ομάδα της Α.Ε.Λ. διοργάνωσε 
με μεγάλη επιτυχία  Χριστουγεννιάτικο Bazaar  για τον σύλλογο Αγάπη.  
Στην διάρκεια του Bazaar  έγιναν και αγώνες τμημάτων της  
Σχολής  Ολυμπιακού και ΑΟ Κανήθου. :::  ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 :::


                                                                                 

Στα πλαίσια του σεμιναρίου η Σχολή μας δέχθηκε μια ξεχωριστή βράβευση από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την σημαντική συνεργασία που έχουν για 14 χρόνια, και  αναφέρθηκε το έργο που έχει δείξει η Σχολή στην περιοχή και έχει χτιστεί μία βάση που δεν έχει ταβάνι.                           

 Μια διάκριση που ήταν κάτι ξεχωριστό για την Διεύθυνση της Σχολής μας τους προπονητές, συνεργάτες, αθλητές και γονείς και σε όλους αυτούς αφιέρωσε ο Νίκος Ρόγκας την βράβευσή του ευχαριστώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την τιμητική βράβευση του ίδιου και κατ επέκταση της Σχολής.                                                                                                      

Τέλος συγχάρηκε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού που για ακόμα μια χρονιά  έδωσε την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα διήμερο σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση  και την διεύρυνση των οριζόντων με βαθύτερο στόχο την εξέλιξη των μικρών  αθλητών των Σχολών.


 :::  8ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 :::


Οι προπονητές της Σχολής μας  βρέθηκαν το διήμερο 13,14/10  στο ετήσιο σεμινάριο των «ερυθρόλευκων» Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, στο οποίο πήραν  μέρος 190 προπονητές από όλο τον κόσμο!

Τα «μαθήματα» ήταν  χωρισμένα σε δύο μέρη, με το πρώτο το θεωρητικό να διεξάγεται  στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ το πρακτικό μέρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.                                                                                     

Αυτή είναι η 8η φορά που πραγματοποιείται το εν λόγω σεμινάριο και είχε ως σκοπό οι προπονητές των Σχολών να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία του συλλόγου.                                                                                 


 :::  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 :::


Καρδιολογικός έλεγχος αθλητών Σχολής  και Α.Ε. Ληλαντίου 

από τον καρδιολόγο κ. Δημήτριο Κούτρα .      


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 :::Την Παρασκευή 5/10 παρουσία των προπονητών αθλητών γονέων και φίλων της Σχολής πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός  για την  νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους ευλόγησαν τους προπονητές αθλητές γονείς και φίλους δίνοντας το έναυσμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης ποδοσφαιρικής χρονιάς.                                                                         

Φωτογραφίες πατώντας  ΕΔΩ


 :::  1ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 :::Η ομάδα μας αποφάσισε και κάθε χρόνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα διοργανώνει προς τιμήν του Γιάννη ένα τουρνουά που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό.


Το φετινό τουρνουά θα γίνει στις 15/9 στο Γήπεδο Αγίου Νικολάου και ώρα 17:00 μεταξύ των ομάδων ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ΑΕ Προποντίς και Α.Ε. Ληλαντίου.

Το τουρνουά αλληλεγγύης φέτος θα είναι για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε   τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πυρκαγιές στην Αττική και όλοι όσοι το παρακολουθήσουν αλλά και  θέλουν να  βοηθήσουν,  θα μπορούν να φέρνουν   είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του γηπέδου.
 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις τους προπονητές και τούς αθλητές των ομάδων ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ΑΕ Προποντίς και Α.Ε. Ληλαντίου για την συμμετοχή τους στο 1ο τουρνουά αλληλεγγύης για τον Γιάννη Μαρίνο.

Ευχαριστούμε  τον Δ.Ο.Α.ΠΠ.ΕΧ., την Ε.Π.Σ.Ευβοίας  την επιτροπή διαιτησίας και τα μέλη κ.κ. Χουλιαρά, Κηρύκο και Μαρίνο που διαιτήτευσαν και  ήταν αρωγοί στο τουρνουά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νοσηλεύτρια της ομάδας Στέλλα Αργυρού και σε όλους όσους  παρακολούθησαν τους αγώνες και βοήθησαν να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική.

Ευχαριστούμε και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του τουρνουά.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ- ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ       2-1
ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ      1-1
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ                                     0-2

Γιάννη δεν σε ξεχνάμε!!! :::  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΕΝΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 :::


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 :::Αγιασμός ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019.

Στην συνέχεια έγινε αγώνας προετοιμασίας μεταξύ του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου και της Α.Ε.Ληλαντίου.

Φωτογραφίες  πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΕΝΑΡΞΗ Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 :::


 :::  ΦΙΛΙΚΟI ΑΓΩΝEΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΝΤΗ KAΙ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 :::


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 :::


 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΔΟΥ 2017-2018 :::
Με  ωραία  εκδήλωση που είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές γονείς φίλους αλλά και εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα και Παπαδάκη τελείωσε η ποδοσφαιρική σαιζόν για την ομάδα μας, αλλά και για τη  Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.
Μία ποδοσφαιρική σαιζόν που  έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018
με την ομάδα μας να επιστρέφει  Β κατηγορία Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και την ομάδα Νέων να παίρνει  το πρωτάθλημα Νέων το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του δικού μας ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου (χαρακτηριστικό και το Μαρίνος που φώναξαν αρκετές φορές οι αθλητές μας στην εκδήλωση)!!!
Από πολύ νωρίς αθλητές των τμημάτων της Σχολής έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με διαγωνισμούς αλλά και την παρουσία του αυθεντικού Θρυλέων όπου ήρθε ειδικά για της εκδήλωση  της σχολής μας και έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα παίζοντας και αυτός με αθλητές και γονείς.
Όλοι ενθουσιάστηκαν από την ωραία έκπληξη αλλά και την υπομονή του μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Στη συνέχεια είχαμε το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση Μαμάδες Σχολής εναντίον Μαμάδων Σχολής χορού  Δημήτρη Κουλοχέρη,με νικήτρια την ομάδα της Σχολής με 2-1 και  τον Δημήτρη Κουλοχέρη να ζητάει την ρεβάνς.
Και φτάσαμε στην ώρα που όλοι οι αθλητές πήραν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής της Σχολής και φωτογραφήθηκαν με τα κύπελλα των διακρίσεων και συμμετοχής των τμημάτων σε πρωταθλήματα και τουρνουά.
Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα και σουβλάκια που πρόσφερε η σχολή μας στους αθλητές της.

Καλό Καλοκαίρι με υγεία!!!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Α.Ε.Λ.ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ :::Στη Β΄ κατηγορία Ε.Π.Σ. Εύβοιας η ομάδα μας.

Με δύο νίκες η ομάδα μας στους αγώνες μπαράζ ανόδου επιστρέφει στην Β΄κατηγορία.
Η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟ Λίχας Αγίου Γεωργίου  με γκολ των Μαίσογλου και Ντόι.
Στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 τον ΑΣ Αγίων Αποστόλων Αιγέα Πετριών με γκολ  των Μικράκη και Παπαγεωργίου Κων.(2).
Με τις δύο νίκες η ομάδα μας επιστρέφει στην Β΄ κατηγορία και η επιτυχία να είναι δεύτερη μετά το πρωτάθλημα νέων για τους αθλητές και προπονητές της Σχολής.

Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Καλέντζη  και  στους αθλητές μας για την άνοδο της ομάδας μας στην Β΄Κατηγορία. :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.Λ.- ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 1-0 (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018) :::Νίκη για την ομάδα μας στον τελικό πρωταθλήματος Νέων  (Γιάννης Μαρίνος) της Ε.Π.Σ. Ευβοίας με 1-0 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Προποντίς.
Σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες η ομάδα μας κατάφερε με γκολ του Παπαγεωργίου 2΄πριν τελειώσει ο αγώνας να κερδίσει με 1-0 και να δώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος για την ομάδα μας για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η νίκη μεγάλης σημασίας για όλοι την οικογένεια της ομάδας μας,  γιατί το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Γιάννη Μαρίνο, με φυσικό επακόλουθο η νίκη και το κύπελλο  να αφιερωθεί στον δικό μας Γιάννη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕ Προποντίς ήταν ένας αντάξιος αντίπαλος με πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της,  και το χρονικό διάστημα που δέχτηκε το γκολ δεν της  άφησε τα περιθώρια για να αντιδράσει.
Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπακυριάκου, Χατζηκαμαγιάννη και Τσιφλάκου

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:
Λεοντής Αθαν., Χαλιώτης, Rroshi, Παπασχόλης, Μάκ Κόλλιας, Μαίσογλου, Ζάνιος,  Παλαιολόγος, Ντόι,  Καρλατήρας, Ποδαράς  και οι Λαθουράς Παπαγεωργίου Kων., Λεοντής Γεωργ., Μαόφης, Βελισσαρίου, στην αποστολή ήταν και οι Μίχος και Κηρύκος.


Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ 

Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ
 :::  H ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΙΟΣ 2018 :::
Η Σχολή μας με προπονητές , αθλητές και γονείς βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που είχε έρθει στην περιοχή μας για τον αγώνα με τον Γ.Σ.Κύμης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού μας  δέχθηκε στο ξενοδοχείο Πέλαγος και εκεί οι μικροί αθλητές μας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να
φωτογραφηθούν με τους προπονητές και παίκτες της ομάδας.
Μάλιστα ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας έδωσε στην ομάδα μπάσκετ τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε ο αρχηγός της  Βασίλης Σπανούλης.


 :::  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΩΤΟΥ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.Λ. - ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ/ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΑΑ 5-1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 (ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ) :::


Στον μικρό τελικό Παίδων (Φώτου Σωκράτης) η ομάδα μας  ύστερα από ωραία εμφάνιση κέρδισε με 5-1 την ομάδα του ΑΣ Ελλήσποντος /Αριστοτέλειος ΑΑ.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παναγιώτου (3) Δάδινας, Τζανής και για τον ΑΣ Ελλήσποντος /Αριστοτέλειος ΑΑ ο Thanasi.

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ 


 :::  Ο ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ :::
Μία ωραία έκπληξη για την Σχολή μας η παρουσία του Στάθη Λάμπρου  στις εγκαταστάσεις μας λίγο πριν τον αγώνα των Τζούνιορ, με τους μικρούς αθλητές να ενθουσιάζονται να συζητούν και να  φωτογραφίζονται μαζί του.
Ο Στάθης έδωσε στην Σχολή την φανέλα του αλλά και ένα ζευγάρι παπούτσια για ένα αθλητή.

 :::  ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ :::
Έγινε την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στο γήπεδο του Βασιλικού, το Φιλανθρωπικό τουρνουά παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Χαλκίς και του Ολυμπιακού Πειραιώς.


Μεγάλα αστέρια που δόξασαν τις δύο ομάδες συμμετείχαν στο κάλεσμα για να τιμήσουν τον δικό μας Γιάννη Μαρίνο που τόσο πρόωρα έφυγε πριν ένα χρόνο από την ζωή.
Γιάννης Μαρίνος

Αναμνηστική πλακέτα και κύπελλο δόθηκαν στην οικογένεια, τα οποία παρέλαβε ο γιος του Γιάννη, Θοδωρής Μαρίνος που στον σημερινό αγώνα συμμετείχε στο διαιτητικό τρίο  αφού πρόσφατα τελείωσε ευδοκίμως την σχολή διαιτητών.
Θοδωρής Μαρίνος - Γ Δαρίβας
Θοδωρής Μαρίνος - Γ. Γκαϊτατζής
Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που τίμησε επι σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Γκαϊτατζής και ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων Γιώργος Δαρίβας.

Για την πολύχρονη προσφορά τους στον Α.Ο. Χαλκίς   βραβεύτηκαν οι κ.κ. Δεληγιάννης Αντ. και Παπαδόπουλος Παύλος.Φωτογραφίες του αγώνα πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 1-2 ΜΑΙΟΣ 2018 :::


Νίκη με 2-1 εκτός έδρας για τους νέους στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ( που έχει την ονομασία του δικού μας ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου) απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Ένωσης Απολλ./ ΑΟ Ιστιαίας με γκολ των Παλαιολόγου και Ντόι.
Θα πρέπει να σημειώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας στην Ιστιαία.

2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΝΙΚΗ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ρεπορτάζ επαναληπτικού αγώνα και φωτο πατώντας  ΕΔΩ


 :::  ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΙΟΣ 2018 :::Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Σχολής μας, οι αθλητές με τους προπονητές, γονείς και την Νοσηλεύτρια  της Σχολής Στέλλα Αργυρού, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν την παραλία Λευκαντί σε μία κίνηση που δέχθηκαν με ευχαρίστηση οι καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής.


Στο τέλος της δράσης όλα τα αντικείμενα συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο που παρέλαβε ο Δήμος ύστερα από συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο κ. Γιογιό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε και το κέρασμα παγωτού που έκανε το κατάστημα Posto σε όλους τους αθλητές μας, και η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί για την κίνηση αυτή.
 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 :::


 :::  3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 :::
Την Κυριακή 4/2 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  στις εγκαταστάσεις της Σχολής η 3η εθελοντική αιμοδοσία της Σχολής Ποδοσφαίρου και της Α.Ε.Λ. με τους γονείς να είναι  παρών και να δίνουν αίμα βοηθώντας την τράπεζα αίματος της ομάδας μας που όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά  όσο μπορεί σε  ανθρώπους που χρειάζονται αίμα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την τράπεζα αίματος που έχουμε όποιος θέλει  μπορεί   να δώσει και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αίμα για λογαριασμό της ομάδας μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αθλητές, γονείς, φίλους και φίλες της Σχολής και της Α.Ε.Λ. που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου μας.  

   


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2018 ΣΧΟλΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. :::


Την Τετάρτη 31/1 παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου του Γεν. Γραμματέα κ. Πίσχινα, της Προέδρου της ΑΕΛ κ. Κούτουλα, των κ.κ. Μακαρίου, Γουρνή , Τσολακίδη των προπονητών , αθλητών ΑΕΛ και Σχολής Ποδοσφαίρου, γονέων και αρκετών φίλων πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της σχολής,  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος.
Ο Πάτερ Χρήστος στην κατάμεστη αίθουσα  ευλόγησε και  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και καλή πρόοδο στους αθλητές.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας που ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας  Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της συνεργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια, τους γονείς και αθλητές που έχουν φτιάξει μία μεγάλη οικογένεια στη Σχολή αλλά και τους συνεργάτες του κ.κ. Καλέντζη, Τόγια, Αργυρού αλλά και Γιάννη Μαρίνου( που για όλους εμάς θα είναι πάντα μαζί μας) για το έργο που προσφέρουν στη Σχολή.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Μακαρίου που αναφέρθηκαν στο έργο της Σχολής αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια με τους αθλητές και γονείς.
Μετά τις ομιλίες σε όλους τους αθλητές και γονείς μοιράστηκε το κομμάτι της πίτας και  τα τρία φλουριά που υπήρχαν αντιστοιχούσαν στους τυχερούς από ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Οι τρείς τυχεροί ήταν οι Γεωργίου Δημήτρης, Τόγκος Μάριος και Χαραλαμπίδης Γιάννης.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι  αθλητές τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια  πήραν και αναμνηστικό δώρο από την Σχολή.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας και ΕΔΩ :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 :::Η ομάδα μας με  αντιπροσωπεία αθλητών της Σχολής, γονείς αλλά και την παρουσία των εκπροσώπων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας κ.κ. Χουντάση και Σιαπλαούρα  επισκέφτηκαν το σπίτι του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στον Μύτικα, παραδίδοντας τρόφιμα και διάφορα αγαθά  πρώτης ανάγκης  που είχαν συγκεντρωθεί από όλες της Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου στους Αγώνες Αγάπης για τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» 
που είχαν γίνει 26 έως 29/12.
Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής ανταλλάχτηκαν ευχές για την νέα χρονιά και ακολούθησε συζήτηση για της δράσεις του οργανισμού, αλλά και ενημέρωση για το έργο που προσφέρει.
Οι υπεύθυνοι του οργανισμού  ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται οι αγώνες, την Διεύθυνση Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, την ΑΕ Ληλαντίου, αλλά  και όλες της Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου για την βοήθειά τους.


 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 :::


Για ακόμα μία χρονιά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωσε η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς  26-29/12.

Στους Αγώνες Αγάπης οι αθλητές και αθλήτριες  των ομάδων παρουσίασαν ωραίο θέαμα στους αγώνες με πολλές φάσεις και γκολ, που δεν είχαν καμία σημασία τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά ο σκοπός που ήταν να μαζέψουμε χρήματα για τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και τα προϊόντα που πρόσφεραν    στο καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοικήσεις  των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου μαζί με τους αθλητές γονείς και φίλους.  Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου με τα μέλη του για ακόμα μία χρονιά ήταν παρών και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν Αγώνες Αγάπης                                                                             για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. 


Η ομάδα μας ευχαριστεί ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου αθλητές και γονείς (Έξω Παναγίτσα, ΑΟ  Αγίου Λουκά, ΑΟ Αυλωναρίου,  Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, ΑΣ Μεσάπειος,         ΦΣ Ταμυναικός Αλιβερίου, Ερμής Λιοσίων/ΑΕΚ, Απολλωνίδες Ερέτριας, ΑΟ Αμαρυνθιακός,  Ακαδ.Δήλεσι/Ύπατο, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών,  ΑΟ Καστέλλα (παμπαίδων-γυναικών), Αιγέας Πετριών, Ακαδ.Ποδ.Ν.Αρτάκης και FC Acropolis ) για την συμμετοχή και την επιτυχία των Αγώνων Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας  και τις νοσηλεύτριες κ.κ. Στέλλα Αργυρού και Ελένη Βαλκάνου που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.    
                                                                      
Τέλος ευχαριστούμε τον κ.Βαγγέλη Μούτουπα που κάληψε τους αγώνες από το blog sourta ferta, και  τα καταστήματα, Γουναρόπουλος, Βασιλείου, Καβαθάς και Αλιμπινίση για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν για τους αθλητές και γονείς τις ημέρες των αγώνων.

Η Διεύθυνση της Σχολής και η
 διοίκηση της Α.Ε.Λ.  σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Πολλά Χαμόγελα!!! 


Φωτογραφίες 1ης Ημέρας πατώντας ΕΔΩ

Φωτογραφίες 2ης Ημέρας πατώντας  ΕΔΩ

Φωτογραφίες 3ης Ημέρας πατώντας ΕΔΩ  


 :::  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Α.Ο.ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 :::


Αθλητές της Σχολής μας βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης και στον αγώνα που έγινε για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ μεταξύ των ομάδων Βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιώς - Α.Ο. Νέας Αρτάκης.

Και Χριστουγεννιάτικο BAZZAR για το σύλλογο Αγάπη από την Σχολή μας.
Ο σύλλογος Αγάπη είναι ένας καινούργιος σύλλογος ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ - ΑΥΤΙΣΜΟ.
Όλοι εμείς θα μπορέσουμε έστω και λίγο να βοηθήσουμε τον σύλλογο με την αγορά διαφόρων προϊόντων που τα έσοδα τους θα βοηθήσουν τον σύλλογο στα πρώτα του βήματα.


 :::  ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 :::


Πραγματοποιήθηκαν τα  εργομετρικά τεστ στους αθλητές της Σχολής μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 από την Life  Ergo και τον κ. Νίκο Δρακογιαννόπουλο συνεργάτη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού.


 :::  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ :::


Έγινε σήμερα το απόγευμα,  Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου.

Παλιοί συμπαίκτες και φίλοι έδωσαν το παρόν, και έπαιξαν, στην μνήμη του ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε  ο Γιάννης.

Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 (13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017) :::Πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός της ΑΕ Ληλαντίου και της Σχολής για την  νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Σχολής.

Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους, ευλόγησαν τα παιδιά, τους προπονητές και τις νέες εγκαταστάσεις της Σχολής μας και έδωσαν το εύνασμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης χρονιάς.
Στη Σχολή μας  για τον Αγιασμό εκτός από τους γονείς και τους αθλητές , βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού, ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης οι οποίοι μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να είναι πρώτα καλοί μαθητές και μετά καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τους κάλεσαν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες του ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα δυο στελέχη τους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε ότι η Σχολή με νέο πλέον χλοοτάπητα θ' ανέβει επίπεδο!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας και  ΕΔΩ 
 :::  7ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 :::Στο «7ο  Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού» το οποίο «φιλοξενήθηκε» το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη βρέθηκαν οι προπονητές της Σχολής μας.


Το παρών έδωσε ο προπονητής τ