ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)
 
    
We Keep On Dreaming!
 
ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 30/8/2021
HOME
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TOYPNOYA NEWS
SUMMER CAMP
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 
  
Εκδηλώσεις
 

 :::  ΜΑΙΟΣ 2021 46 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! / 46 Championships and We Keep On Dreaming! 🔴⚪️🏆🦁 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.. :::

Η Σχολή μας παίρνει θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Η Διεύθυνση, προπονητές, αθλητές και γονείς στηρίζουν την προσπάθεια της «εικονικής» κερκίδας στη φιέστα του Θρύλου, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό μας🔴⚪️


 :::  ΜΑΡΤΙΟΣ 2021 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ... :::

👉Η Διεύθυνση της Σχολής παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν για τους κατοίκους της Ελασσόνας οι οποίοι επλήγησαν από τον μεγάλο σεισμό και δοκιμάζονται σκληρά αυτές τις δύσκολες μέρες.
Ευχαριστούμε τους αθλητές, γονείς και φίλους της Σχολής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας ❗️❗️❗️


 :::  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2021 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ "A Ball for All"... :::


Η Σχολή μας στηρίζει την καμπάνια "A Ball for All".
Όραμα μας η ειδική μπάλα να κουδουνίσει σε κάθε σπίτι και σχολείο παιδιού με οπτική αναπηρία, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν όλα τα παιδιά μαζί ⚽️
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε για το καλύτερο όλων των παιδιών 🙏

Ασκησιολόγιο με "Μία μπάλα για όλους"​ πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο..
 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :::


Η Σχολή μας στην μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού και παρούσα σε όλα τα μεγάλα γεγονότα🙏
Ευχαριστούμε και Συνεχίζουμε να Ονειρευόμαστε ⚪️🔴🎯⚽️🥅

Περισσότερα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η Α.Ε.Λ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020 :::


Την φετινή χρονιά δεν μπορέσαμε να κάνουμε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι 
αλλά ούτε και τους Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η Σχολή μας όμως με τους προπονητές, αθλητές, γονείς  και φίλους στήριξαν τον κουμπαρά 
του οργανισμού και παραδόθηκε στην Διεύθυνση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Χαλκίδας.

Σας ευχαριστούμε όλους όπως και όλες τις ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου που όλα 
αυτά τα χρόνια είναι κοντά μας στους Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές με υγεία, αισιοδοξία αλλά και τηρώντας τα μέτρα 
αυτές τις Aγιες μέρες για ασφαλή επάνοδο στους  αγωνιστικούς χώρους.


 :::  ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ :::

Κάθε χρόνο τον μήνα Δεκέμβριο η ομάδα μας έκανε σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες Χριστουγεννιάτικο Βazzar για τον Σύλλογο Αγάπη αλλά και για το Χαμόγελο του Παιδιού.
Επίσης 26-28/12 γίνονταν οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά με την αναστολή των δραστηριοτήτων.

Την φετινή χρονιά θα είμαστε κοντά και θα βοηθήσουμε το Σύλλογο ΄΄ΠΙΣΤΗ΄΄ Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με παθήσεις καρκίνου.

Στην Διεύθυνση της Σχολής υπάρχουν ενδεικτικά κουπόνια που ενημερώνουν για το έργο του συλλόγου και θα διατεθούν κατόπιν επικοινωνίας έναντι ΔΩΡΕΑΣ σε γονείς και φίλους της Σχολής.

Μπορείτε παράλληλα να ενημερωθείτε για το έργο του συλλόγου ή να κάνετε ΔΩΡΕΑ στο www.pisti.gr ή παίρνοντας τηλέφωνο στο 19818 (χρέωση 2,46 euro ).

Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!


 :::  Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 :::


Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη η Ακαδημία του Ολυμπιακού Υλική και ηθική ενίσχυση για τους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία που «χτύπησε» την κεντρική Εύβοια προσέφερε η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με την παρουσία της τη Δευτέρα 12/10 στα Ψαχνά. Παίκτες της Κ19 και της Κ17 αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι τον Ηρακλή Ψαχνών στο δημοτικό στάδιο Ψαχνών, με την ηγεσία της Ακαδημίας να δίνει το «παρών». 
Τα διοικητικά στελέχη του Ηρακλή, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στους Αντώνη Νικοπολίδη, Δημήτρη Μαυρογενίδη. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας, κ. Γιάννης Ρέτσας και ο γενικός γραμματέας ΕΠΣ Ευβοίας, κ. Γιώργος Πίσχινας. 
Στο γήπεδο και πολλά παιδιά από την Σχολή μας! 
Για ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός στο πλευρό όσων τον χρειάζονται!!!


 :::  Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 :::


📢Ο επικεφαλής Δικτύου Σχολών Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος μαζί με τον προπονητή της Ακαδημίας Χρήστο Ρόγκα μας επισκέφθηκαν και παρέδωσαν την καινούργια σημαία της Σχολής μας.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους παρακολούθησαν προπονητικές μονάδες από τα τμήματα Κ 16, Κ 14 και Κ 12 .
Στη συνέχεια ο κ. Νάνος συνομίλησε, συμβούλεψε και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητά στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο σε όλους τους τομείς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διεύθυνση Ακαδημίας για την συνεργασία και για την έμπρακτη εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια❗️❗️❗️
⚪️🔴⚽️


 :::  ΠΑΡΑΔOΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2020 :::


Αντιπροσωπεία αθλητών και γονέων της Σχολής στην παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στον Πάτερ Πορφύριο των ενοριών Αγίου Νικολάου και Αγίας Παρασκευής Μπούρτζι.
Ευχαριστούμε τους αθλητές, γονείς και φίλους της Σχολής αλλά και την εταιρεία S/M Σκλαβενίτης για την στήριξη και βοήθεια στο κοινωνικό έργο της Σχολής.
Συνεχίζουμε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας !!


 :::  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020 :::


Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και φίλους της ΣΧΟΛΗΣ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της φονικής πλημμύρας του Αυγούστου !!!


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ-ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2020-2021 :::


Στις εγκαταστάσεις της Σχολής και με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό έγινε την Παρασκευή 25/9  ο καθιερωμένος αγιασμός, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιά 2020- 2021, για τους αθλητές της Σχολής αλλά και για την ομάδα της Α.Ε. Ληλαντίου.
 
Παρουσία προπονητών , αθλητών και γονέων ο Πάτερ Πορφύριος τέλεσε τον αγιασμό και στο τέλος ευχήθηκε σε όλους υγεία και επιτυχίες.

Για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές της Σχολής και Α.Ε.Λ. πέρασαν τον καρδιολογικό έλεγχο σε δύο γκρουπ από τον καρδιολόγο γιατρό κ. Δημήτρη Κούτρα.

Τέλος του μήνα   πραγματοποιήθηκαν και εργομετρικά τεστ με  πελματογράφημα από την Life - Ergo και τον κ. Δρακογιαννόπουλο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Φωτογραφίες από τον Αγιασμό  πατώντας ΕΔΩ :::  3ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020 :::

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020,  στο γήπεδο Αγίου Νικολάου, έγινε το 3ο φιλανθρωπικό τουρνουά αφιερωμένο στην μνήμη του  Γιάννη Μαρίνου με την συμμετοχή των ομάδων ΑΕ Προποντίς, ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου και Α.Ε Ληλαντίου. 

Στα πλαίσια του τουρνουά έγινε  συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία θα δοθούν στην Ενορία Αγίου Νικολάου για να τα διαθέσει σε οικογένειες που έχουν πρόβλημα από την πλημμύρα του Αυγούστου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάννη Μαρίνου.

 Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ 


 :::  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2020 :::Σε μία ωραία βραδιά με πολύ κέφι και χορό  που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην ταβέρνα Το Κύμα του Λουκά στην Ν. Λάμψακο η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση της παρουσία αθλητών, γονέων και φίλων.
Στη διάρκεια τις εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις σε αθλητές για το ήθος αλλά και τις σχολικές τους επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά. Βραβεύτηκαν οι αθλητές μας Νικόλαος Παπαγεωργίου για το ήθος του και την φιλανθρωπική του πράξη ενώ ήταν φοιτητής, για την εισαγωγή τους σε  πανεπιστήμια οι  Θεόδωρος Μαρίνος, Κωνσταντίνος  Καλέντζης, Διονύσης Μαόφης,Γιάννης Μαίσογλου,Γιώργος  Χαλιώτης , Σταμάτης Τζάνος, και για τις σχολικές τους επιδόσεις οι Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου, Γιάννης Παπασχόλης , Γιάννης Αρτσίτας Μάριος Έκτορας Καμπουρίτης και Κωνσταντίνος Βούλγαρης.

Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση μας.
Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ

Βίντεο από την εκδήλωση πατώντας  ΕΔΩ.


 :::  20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ :::


 

Σε σεμινάριο της ΠΑΕ  Ολυμπιακός βρέθηκαν οι προπονητές της σχολής μας στο οποίο εγκαινιάστηκαν και οι δράσεις που  θα τρέξουν όλο το έτος για την συμπλήρωση 20 χρόνων το σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή μας φέτος κλείνει 16 χρόνια συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και οπωσδήποτε είναι μία μεγάλη ικανοποίηση για όλη την οικογένεια της σχολής.

περισσότερα πατώντας  ΕΔΩ 


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ 3-1 (1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020) :::


Στο Στάδιο Καραϊσκάκη και στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ  βρέθηκαν προπονητές, αθλητές και γονείς της Σχολής.
Η χαρά για τους μικρούς αθλητές ήταν μεγάλη γιατί  βρέθηκαν στον αγώνα και είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας.
Η χαρά έγινε μεγαλύτερη γιατί το αποτέλεσμα ήταν νικηφόρο και πανηγύρισαν την νίκη ανανεώνοντας το ραντεβού  για επόμενο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος της Ξάνθης επί της οποίας επικράτησε εύκολα με 3-1 και σκόρερς τους Σουντανί (5') - Ελ Αραμπί (42') και αυτογκόλ του Φασίδη (52'). 
Με πέναλτι μείωσαν οι φιλοξενούμενοι (71' Κάστρο). 

Βίντεο φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020 :::


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/1 στις εγκαταστάσεις της Σχολής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.

Ο πάτερ Πέτρος ευλόγησε την βασιλόπιτα  παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων κ. Έλενας Βάκα, του Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Γουρνή, της Προέδρου Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.  Ελένης Αϊδίνη  του Διευθυντή Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Φώτη Γκούνη, του Προέδρου κ. Γιάννη Ρέτσα,  Γ.Γ. κ. Γιώργο Πίσχινα τον αναπληρωτή Γ.Γ. κ. Γιάννη Λάμπρου από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας, του Προέδρου Επιτροπής Διαιτησίας κ. Χαράλαμπου Καρατζά, προπονητών αθλητών γονέων και φίλων της Σχολής.

Σύντομο χαιρετισμό μετά τις ευχές του πάτερ Πέτρου έκανε ο Διευθυντής της Σχολής και Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ. Νίκος Ρόγκας, η Δήμαρχος κ. Έλενα Βάκα, ο Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.  Γιάννης Ρέτσας, η Πρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ.  Ελένης Αϊδίνη  και ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γουρνής.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ
 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019 :::


Για 10η συνεχόμενη χρονιά η  Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς διοργάνωσε  τους  Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Σε δύο ημέρες αγώνων (δεν έγιναν την τρίτη ημέρα λόγω καιρού) πάνω από 280 αθλητές ηλικίες 5-18 ετών αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σxολής σκοράροντας για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και προσφέροντας ωραίο θέαμα μέσα σε ένα γιορτινό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Οι ομάδες που αγωνίστηκαν με διάφορα ηλικιακά τμήματα ήταν :
Σχολή Ολυμπιακού Λειβαδιάς, ΑΕ Ζέφυρος Αιγάλεω, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών, Αθλ.Ακ.Ερέτριας, ΑΟ Κανήθου/ΑΠΚΟ Δροσιάς,
ΑΣ Μεσσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού/ΦΣΑ Ταμυναικός, ΑΟ Κανήθου,  ΠΑΣ Οινοφύτων, ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης, ΑΠΚΟ Δροσιάς, ΠΑΣ Ωρωπού, ΑΕΧ/Έξω Παναγίτσα, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χαλκίδας  και Α.Ε. Ληλαντίου που μαζί με τα μέλη Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας έγιναν ακόμα μια χρονιά αρωγοί για να συγκεντρωθούν χρήματα στον κουμπαρά για τον οργανισμό  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Στην τράπεζα που υπήρχε συγκεντρώθηκαν (θα συνεχιστεί έως 10/1) και
τρόφιμα για το φιλόπτωχο ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου Μπούρτζι.
Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί για την συμμετοχή τους :
Διοικήσεις, προπονητές, αθλητές και γονείς  των ομάδων, τον Σύνδεσμο  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς
συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης, την νοσηλεύτρια κ. Στέλλα Αργυρού, τους φίλους και γονείς των αθλητών της Σχολής μας, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία  Βασιλείου , Μπαζιώτη για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και  Καλή Χρονιά με Υγεία ,Αγάπη, Αισιοδοξία και Πρόοδο στα παιδιά μας!!!

  Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019 :::
Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το Σύλλογο « Αγάπη » θα πραγματοποιηθεί  
στις εγκαταστάσεις της σχολής το Σάββατο  21/12 και από ώρα 10:00 -13:30.


 :::  ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΡΑΦΑΗΛ!!! :::


Στις εγκαταστάσεις της Σχολής  υπάρχει ειδικός κουμπαράς που θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ΔΩΘΟΥΝ στην οικογένεια που συγκεντρώνει χρηματικό ποσόν  που χρειάζεται για να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!!

Όλες οι εισπράξεις του κυλικείου της Σχολής στην προπόνηση της Τετάρτης 16/10 θα πάνε στον ειδικό κουμπαρά.

Επίσης  οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα

ΑΕΛ - ΑΕ Προποντίς στις 20/10  θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό!!

Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ!!!


Η ομάδα μας ευχαριστεί τους αθλητές προπονητές, γονείς, φιλάθλους , τον Πρόεδρο της ΑΕ Προποντίς κ. Κουσκούτη και όλους όσους βοήθησαν στο να συγκεντρωθούν χρήματα στον ειδικό κουμπαρά της ομάδας μας για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Μικρέ μας Παναγιώτη Ραφαήλ ευχόμαστε ο Θεός να είναι κοντά σου στο μακρινό ταξίδι της Βοστώνης και να 
γυρίσεις δυνατός και γερός!!!


 :::  9ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 :::


Οι προπονητές της Σχολής μας παρακολούθησαν το 9 ο Σεμινάριο Σχολών που έγινε  σε Καραϊσκάκη και Ρέντη.
Όλες οι Σχολές του Δικτύου της Ακαδημίας Ολυμπιακού  από όλη την Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να μάθουν από κορυφαίους επαγγελματίες του συλλόγου, όλες τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να γίνουν ακόμα καλύτεροι στη δουλειά τους, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.
Σκοπός του σεμιναρίου άλλωστε, που συνέπεσε με τα 20 χρόνια λειτουργίας της Ακαδημίας, είναι να ενισχύσει τη δικτύωση μεταξύ συνεργατών, προπονητών και στελεχών, μέσω ανταλλαγής απόψεων, προτάσεων και ιδεών.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού  για τις γνώσεις που μας προσέφεραν στο διήμερο σεμινάριο των Σχολών Ολυμπιακού.


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 6ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ Chalkida Bridges Half Marathon 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 :::


Αθλητές προπονητές και γονείς  της Σχολής μας έτρεξαν  στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης Chalkida Bridges Half  Marathon για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής θα υπάρχει και ειδικός κουμπαράς που θα συγκεντρωθούν χρήματα για να ΔΩΘΟΥΝ στην οικογένεια που συγκεντρώνει χρηματικό ποσόν  που χρειάζεται για να μπορέσει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!!

Μάλιστα οι εισπράξεις από τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΛ - ΑΕ Προποντίς  θα δοθούν στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ.


 :::  ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019 :::

Πραγματοποιήθηκαν τα εργομετρικά τεστ για τους αθλητές της ΑΕΛ και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού από τον κ. Δρακογιαννόπουλο με τα αποτελέσματα να είναι θετικά για όλους τους αθλητές και η βελτίωσή τους να φαίνεται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Και σε καρδιολογικό έλεγχο οι αθλητές από τον καρδιολόγο κ. Δημήτρη Κούτρα.

 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-2020 :::

Στις εγκαταστάσεις της Σχολής τελέστηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019,ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής και της Α.Ε. Ληλαντίου.

Παρευρέθηκαν ο Διευθυντής της σχολής κ. Νικ.Ρόγκας, η πρόεδρος και σύσσωμο το Δ.Σ της Α.Ε. Λαλαντίου κ. Μαρία Κούτουλα, ο βουλευτής της Ν.Δ του νομού μας και πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Θανάσης Ζεμπίλης εκατοντάδες μικροί αθλητές και πολλοί γονείς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του Αγ. Νικολάου Μπούρτζι πατέρας Πορφύριος.

Μετά τον Αγιασμό ο κ. Ρόγκας ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους στην σημερινή εκδήλωση και ανέπτυξε το γενικό πλάνο της σχολής για την επερχόμενη αγωνιστική χρονιά.

Γνωστοποίησε στους παρευρισκόμενους την συνεργασία της σχολής με το Ι.Ε.Κ Ξυνή ΆΛΦΑ το οποίο θα χορηγεί υποτροφίες σε μαθητές που θα ακολουθήσουν σπουδές τους μέσω των Ι.Ε.Κ.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κ. Θανάσης Ζεμπίλης ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελείται από την σχολή και τα οφέλη για την αθλούμενη νεολαία με την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό.

Φωτογραφίες από την τελετή πατώντας ΕΔΩ 


 :::  16 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ :::Με αφορμή τα 16 χρόνια  Σχολής Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, έγινε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Παλίρροια την Τετάρτη 11/9.


Παρουσία προπονητών αθλητών γονέων και φίλων έγινε η παρουσίαση  της σχολής και η συνεργασία που υπάρχει  με την Διεύθυνση Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια  με σκοπό να προάγει τη σωστή συμπεριφορά, την κοινωνικοποίηση και τον εθελοντισμό, αλλά και  την σύγχρονη και επιστημονικά δομημένη προπόνηση που γίνεται από τον προγραμματισμό της Διεύθυνση Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έγινε ιστορική αναδρομή επιτυχιών και διακρίσεων σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο σε ποδόσφαιρο και σχολείο.

Έγινε αναφορά για τον προγραμματισμό της Σχολής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στην ημερίδα που θα γίνει τον μήνα Νοέμβριο για τους γονείς και αθλητές με θέματα πρώτων βοηθειών ,κινδύνους διαδικτύου κ.λ.π., αλλά και  στις καινούργιες παροχές των μελών της σχολής  όπως είναι η  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑ ΠΟΥΛΜΑΝ, η συνεργασία με τον χορηγό εκπαίδευσης  ΄΄ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΄΄  (ΔΩΡΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ κ.λ.π.),  αλλά και η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ  της Σχολής  που θα δίνει την  δυνατότητα σε αθλητές και γονείς να έχουν εκπτώσεις σε διάφορες ειδικότητες γιατρών, αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.

Στο τέλος έγινε μία ωραία συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό για θέματα που αφορούν τη σχολή, το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου αλλά και τους εκπροσώπους των  site  και blog dinataathlitika,  kontastaspor,  eviasports και evialead.

Τέλος ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και το προσωπικού του  Ξενοδοχείου Παλίρροια για την άριστη συνεργασία που  είχαμε.


 :::  2ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 :::
Την Κυριακή 1/9 έγινε  το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά  Γ. Μαρίνου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, Α.Ε. Προποντίς και Α.Ε.Ληλαντίου.


Φέτος το τουρνουά  αλληλεγγύης, είχε  ως σκοπό την ενίσχυση των απόρων Οικογενειών  της Ενορίας Αγ. Νικολάου, Μπούρτζι, με την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία και δόθηκαν στον Πάτερ Πορφύριο.

Στο τουρνουά που έγινε και στα τρία παιχνίδια το θέαμα ήταν ωραίο και τα αποτελέσματα των αγώνων , Α.Ε. Ληλαντίου - Α.Ε.Προποντίς  1 - 3, Α.Σ.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου - Α.Ε. Ληλαντίου 1 - 4 και Α.Ε. Προποντίς - Α.Σ.Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου 0 - 0 έφεραν νικήτρια του 2ου  τουρνουά την ομάδα της Α.Ε.Προποντίς.

Στο τέλος έγινε η απονομή του κυπέλλου στην νικήτρια ομάδα από την κόρη του Γιάννη Μαρίνου Ελένη μέσα σε ένα φορτισμένο κλήμα.

Η ομάδα της Α.Ε.Ληλαντίου  ευχαριστεί τις ομάδες (διοίκηση προπονητές ,αθλητές και φιλάθλους ) για την συμμετοχή τους και για την προσφορά  των ειδών πρώτης ανάγκης που έγινε.

Επίσης ευχαριστεί τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας (κ.κ. Βελέντζα, Καρρά, Μαρίνο) και την νοσηλεύτρια κ. Αργυρού   για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους.

Τέλος ευχαριστούμε τα site  και blog dinataathlitika,  kontastaspor, sourtaferta και  eviasports για την κάλυψη του τουρνουά.

Για την Σχολή Ποδοσφαίρου και Α.Ε.Λ.

Φωτογραφίες τουρνουά πατώντας ΕΔΩ

 :::  ''Lilantio Soccer Festival'' Κ 14 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 :::


Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στη Χαλκίδα διοργάνωσε στις 21-23/6 το ''Lilantio Soccer Festival'' στην ηλικιακή κατηγορία Κ-14, στο οποίο συμμετείχαν πέρα απo τους διοργανωτές και οι εξής ομάδες: Ηρακλής Περιστερίου, Ακαδημία Αρτάκης, Ακαδημία Boka Juniors, Ίωνες Παλαιού Φαλήρου.

Στο τριήμερο του τουρνουά, που αποτέλεσε ποδοσφαιρική γιορτή για γονείς και αθλητές στο κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν, οι ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλές φάσεις και γκολ

                  Ρεπορτάζ τουρνουά πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά πατώντας ΕΔΩ.


 :::  ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ :::Το Σάββατο 29/6 στις εγκαταστάσεις της Σχολής πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας  φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το σύλλογο ''Αγάπη Φροντίδα Ζωής'', μεταξύ ομάδας επίλεκτων της ΑΕ Ληλαντίου και της διεθνούς ομάδας παλαίμαχων Ακρόπολις.

Ωραίο θέαμα  πρόσφεραν  και οι δύο ομάδες με πολλές φάσεις και γκολ, με την Ακρόπολις να παίρνει τη νίκη με 5-3.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός αγώνας και υπόσχεται να είναι κοντά  σε τέτοιες προσπάθειες που θα γίνονται!!

Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 
«ΑΓΑΠΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» έχει  έδρα στην οδό ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ 1 & ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στο  ΠΕΡΑΜΑ και  υποκατάστημα  στην οδό ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ 3  στον ΠΕΙΡΑΙΑ.

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ.  και φωτο αγώνα πατώντας  ΕΔΩ.


 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 :::
Την Παρασκευή 28/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς ( κλείνει φέτος 15 χρόνια συνεργασίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός) και της Α.Ε.Λ.  στις εγκαταστάσεις της σχολής.


Μία ποδοσφαιρική χρονιά που άφησε ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις σε όλους τους αθλητές, γονείς προπονητές και φίλους.

Η ομάδα της Α.Ε.Λ. με μέσο όρο ηλικίας  16 ετών περίπου σε κάθε παιχνίδι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Ευβοίας τερματίζοντας 5η στη βαθμολογία με 14 νίκες, 7 ισοπαλίες, 7 ήττες και 49 βαθμούς, και είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση με γκολ 63 υπέρ και 41 κατά.

Η ομάδα Κ17 τερμάτισε πρώτη και αήττητη στο αντίστοιχο πρωτάθλημα  κερδίζοντας στον τελικό την ομάδα του
 ΑΟ Αγίου Λουκά / ΑΟ Σκύρου με 1-0 κατακτώντας το πρωτάθλημα  για 5η φορά και  2η συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα Κ14 έφτασε αήττητη στον τελικό και ηττήθηκε με 3-0 από την Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας παίρνοντας την 2η θέση στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Η ομάδα Κ 12 παρόλο την πολύ καλή εμφάνιση αποκλείστηκε στη προημιτελική φάση με 1-0 από τον ΑΟΦ Λήλα Βασιλικού.

Η ομάδα Κ10 στο τουρνουά Τζούνιορ αγωνίστηκε με όλους τους αθλητές της (25) σε παιχνίδια χωρίς βαθμολογία προσφέροντας ωραίο θέαμα σε όσους παρακολουθούσαν τα παιχνίδια.  

Οι προπονήσεις τα επίσημα και φιλικά παιχνίδια όλων των τμημάτων (Κ17, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8,και Κ6 ) 
ήταν μία γεμάτη χρονιά για όλους τους αθλητές που βελτιώθηκαν σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο. 

Παρουσία προπονητών, αθλητών, γονέων  και φίλων έγινε τελετή λήξης.
Έγινε μία μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα της Σχολής με  αναφορά στα τμήματα αλλά  και στις διακρίσεις  σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο (σχολείο και ποδόσφαιρο).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγώνες survivor για προτζούνιορ, τζούνιορ και μαμάδες αθλητών και συνεχίστηκε με ξεχωριστές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις μεταξύ αθλητών τζούνιορ και μαμάδων αθλητών και αθλητών προπαίδων με μπαμπάδες αθλητών, με αρκετά αλληλοπειράγματα μεταξύ μικρών και μεγάλων κατά τη διάρκεια τους!  

Ακολούθησαν βραβεύσεις και απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και διπλωμάτων για όλους τους αθλητές.

 Βραβεύτηκαν οι Αγγελος Βλαχόπουλος και Αγγελος Καραδήμος, γιατί κατά την περασμένη περίοδο βρήκαν χρήματα στις εγκαταστάσεις της σχολής και τα παρέδωσαν και ο Κωνσταντίνος Φραγκιαδάκης για τις μαθητικές του επιδόσεις.

Το βραβείο του πήραν τα αδέρφια του Αλέξανδρος και Νικόλαος.    
Η συγκεκριμένη βράβευση δεν έγινε στη γιορτή της σχολής με τους άλλους αριστούχους αθλητές, γιατί ο Κωνσταντίνος απουσίαζε, λόγω οικογενειακής εκδήλωσης.


 :::  ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019 :::


 :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019 ΑΘΛ.ΑΚΑΔ.ΕΡΕΤΡΙΑΣ - Α.Ε.Λ. 3-0 ΓΗΠΕΔΟ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 :::Έγινε το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 ο τελικός του πρωταθλήματος «Παίδων» Ε.Π.Σ. Εύβοιας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 μεταξύ της Α.Α. Ερέτριας  και της Α.Ε Ληλαντίου.


Όπως κάθε χρόνο, η ΕΠΣΕ αφιερώνει και τιμά ανθρώπους που σημάδεψαν με την προσφορά τους το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και φέτος αφιερωμένο  στη μνήμη του Λαμψακιώτη ποδοσφαιριστή Γιώργου Λέων.

Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας και νικητής  αναδείχτηκε η ομάδα της Ερέτριας με τελικό σκορ 3 - 0

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ 

Φωτογραφίες του αγώνα πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Βίντεο  φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://digitalstar.gr/athlitismos-webtv/29084-telikos-paidon-e-p-s-eyvoias-2018-2019


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΙΟΣ 2019 :::

    


       Περισσότερες φωτο πατώντας  ΕΔΩ


 :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΖΙΔΗ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ 2018-2019 Α.Ε.Λ.- ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ/ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ1-0 ΜΑΙΟΣ 2019 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ :::Στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας έγινε το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 ο τελικός του πρωταθλήματος Νέων που διοργανώνεται από την ΕΠΣ Εύβοιας και φέτος είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Κώστα Ποζίδη.


Αντιμέτωποι στον σημερινό τελικό είναι οι ομάδες των ΑΕ Ληλαντίου με τον ΑΟ Αγ. Λουκά/ΑΟ Σκύρου.

Δύο ομάδες που άξια έφθασαν στον σημερινό τελικό αφού απέκλεισαν μεγάλα ονόματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου και σήμερα κατόρθωσαν να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας.

Η ΑΕΛ είναι η περσινή πρωταθλήτρια (κέρδισε 1-0 την Προποντίδα στο ίδιο στάδιο) ενώ έχει και αρκετές παρουσίες με κατακτήσεις τροπαίων τα τελευταία χρόνια στο ίδιο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, η ομάδα του Αγίου Λουκά με τη Σκύρο έδωσε για πρώτη φορά το "παρών" σε τελικό πρωταθλήματος υποδομής.

Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, που το απόλαυσαν  οι εκατοντάδες φίλαθλοι που κατέκλυσαν τις κερκίδες του σταδίου αλλά τα παιδιά της Α.Ε Ληλαντίου έδωσαν το κάτι παραπάνω που απαιτείται  στους αγώνες αυτούς και δίκαια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Συγχαρητήρια σε όλα τους αθλητές, προπονητές και γονείς για την  μεγάλη επιτυχία. 

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ  και ΕΔΩ 

 Όλες οι φωτογραφίες του αγώνα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Βίντεο  φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://digitalstar.gr/athlitismos-webtv/28968-ae-lilantiou-ao-agiou-louka-ao-skyrou-1-0-telikos-neon-eps-eyvoias :::  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 0-1 ΜΑΙΟΣ 2019 :::


Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ίδιο ταξίδι και ίδιος στόχος
για την ομάδα Νέων της Σχολής.

Ρεπορτάζ και φωτο αγώνα πατώντας  ΕΔΩ

2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1-1

Ρεπορτάζ επαναληπτικού αγώνα πατώντας  ΕΔΩ και  φωτο ΕΔΩ


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ,ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 :::


Περισσότερες φωτογραφίες από Σοφικό  πατώντας ΕΔΩ :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 4-0 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 :::

Την Κυριακή 14/4 προπονητές αθλητές και γονείς παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός - Ξάνθη.
Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν τις αποστολές ήταν από νωρίς στο Στάδιο Γ. Καραϊσκάκη και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να ξεναγηθούν στους χώρους του σταδίου αλλά και να παρακολουθήσουν ένα ωραίο και νικηφόρο αγώνα με 4-0 για την ομάδα μας.
Ο Ολυμπιακός έκανε 22 τελικές, νίκησε 4-0 την Ξάνθη κι αποχαιρέτησε για φέτος με μια χορταστική ποδοσφαιρική παράσταση το κοινό του που γέμισε το "Καραϊσκάκης". 
Δύο γκολ ο Γκιλιέρμε, τα άλλα οι Φορτούνης και Ομάρ.
Εννέα αθλητές τις Σχολής μας ήταν οι τυχεροί στην κλήρωση που έγινε και συνόδεψαν στον αγωνιστικό χώρο τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
Μία εμπειρία που έδωσε μεγάλο ενθουσιασμό στους αθλητές μας να βρεθούν έστω και για λίγο στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.
Μάλιστα πριν τον αγώνα φωτογραφήθηκαν με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και Ξάνθης κ. Γιάννη Ματζουράκη που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον ΑΟ Χαλκίς.
Τα κινητά ήταν συνέχεια σε λειτουργία για φωτογραφίες και βίντεο που θα μείνουν στο αρχείο όλων όσον ήταν σε αυτή την ωραία αποστολή τις Σχολής.

Highlights: Ολυμπιακός - Α.Ο. Ξάνθη 4-0

περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.olympiacos.org/videoitem/highlights-olympiakos-a-o-xanthi-4-0/

  :::  4η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019 :::Το Σάββατο 13/4 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις τις Σχολής η 4η Εθελοντική Αιμοδοσία .


 :::  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 :::
Το Σάββατο 9/3 πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της Α.Ε.Ληλαντίου και της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού  στο ΄΄Κύμα του Λουκά΄΄ στη Ν.Λάμψακο  παρουσία διοίκησης, προπονητών αθλητών, και γονέων.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους  η επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄Αλλάζουμε΄΄ και υποψήφια Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Έλενα Βάκα, ο πρώην υπουργός κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι κ.κ Γιώργος Πίσχινας και Αντώνης Παπαδάκης, από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου ο κ. Χρήστος Σιαπλαούρας, ο Πρόεδρος περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης,  κ. Ευάγγελος Μούτουπας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων κ. Γιώργος Γιογιός,  υποψήφιοι Δημοτική και Τοπική Σύμβουλοι, αντιπροσωπία του Α. Ο. Ευβοϊκού Αγίου Νικολάου , αλλά  και φίλοι του συλλόγου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στο Ευβοϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Γιώργος Πίσχινας, ο αθλητικός φωτογράφος κ. Aγγελος Αγαπητός , αλλά και οι παλαίμαχοι αθλητές της Α.Ε.Λ. Κύριλλος, Μπαρότας, Βογιατζής, Κέντρος, Μαριέτης για  την προσφορά τους στη ομάδα.
Επίσης τιμητικές διακρίσεις είχαμε για τους  Μάριο Καρλατήρα και Νάσο Ποδαρά για την εισαγωγή τους σε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα την σχολική περίοδο 2017-2018, όπως και στους αριστούχους μαθητές της Σχολής  Δάδινα, Παπασχόλη,  Πόγκα, Τρίκα, Παναγιώτου, Μίχο, Φραγκιαδάκη, Χαρμαντά, Παγεωργίου, Χαλιώτη,  Καπουρίτη, Τηλικίδη για τις σχολικές τους επιδόσεις την ίδια περίοδο.
Τέλος αναμνηστικό δίπλωμα πήραν  για την συνέπειά τους στις προπονήσεις  με τις περισσότερες παρουσίες οι Ράγιεν Ζώτο, Χρήστος Τόγιας και Αρης Μαίσογλου.  
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.         

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ και  ΕΔΩ


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 :::


Η Σχολή μας κοντά στην ομάδα μας..

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Super League στο Καραϊσκάκη (2/2, 19:30) και συνέχισε το νικηφόρο σερί του στις εγχώριες υποχρεώσεις του, επικρατώντας με 4-0.

Την αρχή έκανε ο Χασάν με γκολ στο 68'. Θυμηθείτε το πλασέ του Αιγύπτιου στον Κόντνικ ΕΔΩ.

Στη συνέχεια ο Γκερέρο διπλασίασε τα τέρματα με την ομάδα του, με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι. Δείτε το ΕΔΩ.

Έπειτα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι του Κότνικ για το 3-0 και εν συνεχεία αφιέρωσε το γκολ του στα θύματα της Θύρας 7 στην πιο συγκλονιστική στιγμή του χθεσινοβραδινού ματς., το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βούκοβιτς. 

Δείτε το γκολ του Σέρβου ΕΔΩ :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. 2019 :::Την Κυριακή 3/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Προπονητές αθλητές και γονείς έδωσαν το παρών  στην εκδήλωση και για ακόμα μία χρονιά ο Πάτερ Χρήστος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα και στο τέλος μαζί με  την Πρόεδρο της ομάδας κ. Κούτουλα και τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ρόγκα έγινε η κοπή που τα τυχερά κομμάτια είχαν τρία φλουριά.
Οι τυχεροί αθλητές Χαρμαντάς, Μακρόπουλος και Δειμέζης πήραν από ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά και δώρα από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων  με τον Συνδυασμό ΄΄Αλλάζουμε΄΄ κ. Έλενα Βάκα αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού .
Από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι  κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Παπαδάκης και Δαφνής, και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας ο  κ. Βαλάντης Βρακάς, αλλά και πολλοί φίλοι και μέλη της Σχολής. :::  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019 :::

Στις 3/1 αντιπροσωπεία της Σχολής από προπονητές, αθλητές και γονείς επισκέφτηκαν το γηροκομείο Χαλκίδας προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που είχαν συγκεντρωθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.


Μία επίσκεψη που έδωσε χαμόγελο στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που φιλοξενούνται στο γηροκομείο Χαλκίδας ,αλλά και ικανοποίηση για όλους εμάς στη Σχολή που μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε και να δώσουμε λίγη χαρά στους ανθρώπους του γηροκομείου.

Χαρακτηριστικό της επίσκεψης και την ώρα της αναμνηστικής φωτογραφίας μία γιαγιά να τραγουδάει συνέχεια Ολυμπιακός φέρνοντας στην μνήμη της το παιδί της που είχε χάσει όπως μας είπε, αλλά και την επιθυμία από όλους τους παππούδες και γιαγιάδες  να κάνουμε και άλλη επίσκεψη στο γηροκομείο.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!


 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2018 ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ :::Για ΄9η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η Σχολή μας και η Α.Ε.Λ. τους  Αγώνες Αγάπης για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Πάνω από 300 αθλητές από ηλικίες 5-18 ετών αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις της Σxολής χωρίς σκοπιμότητες για την νίκη αλλά για την συμμετοχή στους Αγώνες Αγάπης όπως γίνεται κάθε χρόνο τα τελευταία εννέα χρόνια.
Οι ομάδες που αγωνίστηκαν μέσα στο γιορτινό κλήμα των Χριστουγέννων  με διάφορα ηλικιακά τμήματα ήταν :
Ηρακλής Ψαχνών, Αθλ.Ακ.Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού,
ΑΣ Μεσσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού,ΑΟ Κανήθου, ΑΟ Καρύστου, ΠΑΣ Οινοφύτων, ΑΟ Κύζικος Ν.Αρτάκης, ΑΠΚΟ Δροσιάς,
ΑΟ Αναγέννηση Αφρατίου, Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και Α.Ε. Ληλαντίου που μαζί με τα μέλη Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας έγιναν ακόμα μια χρονιά αρωγοί για να συγκεντρωθούν χρήματα στον κουμπαρά για τον οργανισμό  ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί:
1.Tον  Σύνδεσμο  Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς συμμετοχή τους στους Αγώνες Αγάπης.
2.Τις διοικήσεις, προπονητές, και αθλητές για την συμμετοχή τους.
3.Γονείς και φίλους που έδωσαν το παρών και την φετινή χρονιά παρακολουθώντας τους αγώνες.
4.Τα ζαχαροπλαστεία Βασιλείου ,Γουναρόπουλου και Καβαθά για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν στους συμμετέχοντες. 
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2019


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ UEFA Europa League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΙΛΑΝ 3-1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 :::


Μεγάλη νίκη πρόκριση σε μία αξέχαστη βραδιά για όλους μας!!!


Βίντεο  φάσεις αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.olympiacos.org/videoitem/highlights-olympiakos-milan-3-1/

Βίντεο παρακάμερα  αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=ftlzXlByeSw

 


 :::  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 :::
Με σύνθημα ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ !!!
Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού και η ομάδα της Α.Ε.Λ. διοργάνωσε 
με μεγάλη επιτυχία  Χριστουγεννιάτικο Bazaar  για τον σύλλογο Αγάπη.  
Στην διάρκεια του Bazaar  έγιναν και αγώνες τμημάτων της  
Σχολής  Ολυμπιακού και ΑΟ Κανήθου. :::  ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 :::


                                                                                 

Στα πλαίσια του σεμιναρίου η Σχολή μας δέχθηκε μια ξεχωριστή βράβευση από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την σημαντική συνεργασία που έχουν για 14 χρόνια, και  αναφέρθηκε το έργο που έχει δείξει η Σχολή στην περιοχή και έχει χτιστεί μία βάση που δεν έχει ταβάνι.                           

 Μια διάκριση που ήταν κάτι ξεχωριστό για την Διεύθυνση της Σχολής μας τους προπονητές, συνεργάτες, αθλητές και γονείς και σε όλους αυτούς αφιέρωσε ο Νίκος Ρόγκας την βράβευσή του ευχαριστώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Πρόεδρο κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη και την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και την τιμητική βράβευση του ίδιου και κατ επέκταση της Σχολής.                                                                                                      

Τέλος συγχάρηκε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού που για ακόμα μια χρονιά  έδωσε την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα διήμερο σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση  και την διεύρυνση των οριζόντων με βαθύτερο στόχο την εξέλιξη των μικρών  αθλητών των Σχολών.


 :::  8ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 :::


Οι προπονητές της Σχολής μας  βρέθηκαν το διήμερο 13,14/10  στο ετήσιο σεμινάριο των «ερυθρόλευκων» Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, στο οποίο πήραν  μέρος 190 προπονητές από όλο τον κόσμο!

Τα «μαθήματα» ήταν  χωρισμένα σε δύο μέρη, με το πρώτο το θεωρητικό να διεξάγεται  στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ το πρακτικό μέρος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη.                                                                                     

Αυτή είναι η 8η φορά που πραγματοποιείται το εν λόγω σεμινάριο και είχε ως σκοπό οι προπονητές των Σχολών να αντιληφθούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Ακαδημία του συλλόγου.                                                                                 


 :::  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2018 :::


Καρδιολογικός έλεγχος αθλητών Σχολής  και Α.Ε. Ληλαντίου 

από τον καρδιολόγο κ. Δημήτριο Κούτρα .      


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 :::Την Παρασκευή 5/10 παρουσία των προπονητών αθλητών γονέων και φίλων της Σχολής πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός  για την  νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους ευλόγησαν τους προπονητές αθλητές γονείς και φίλους δίνοντας το έναυσμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης ποδοσφαιρικής χρονιάς.                                                                         

Φωτογραφίες πατώντας  ΕΔΩ


 :::  1ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018 :::Η ομάδα μας αποφάσισε και κάθε χρόνο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα διοργανώνει προς τιμήν του Γιάννη ένα τουρνουά που θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό.


Το φετινό τουρνουά θα γίνει στις 15/9 στο Γήπεδο Αγίου Νικολάου και ώρα 17:00 μεταξύ των ομάδων ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ΑΕ Προποντίς και Α.Ε. Ληλαντίου.

Το τουρνουά αλληλεγγύης φέτος θα είναι για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε   τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πυρκαγιές στην Αττική και όλοι όσοι το παρακολουθήσουν αλλά και  θέλουν να  βοηθήσουν,  θα μπορούν να φέρνουν   είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του γηπέδου.
 


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις διοικήσεις τους προπονητές και τούς αθλητές των ομάδων ΑΣ Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, ΑΕ Προποντίς και Α.Ε. Ληλαντίου για την συμμετοχή τους στο 1ο τουρνουά αλληλεγγύης για τον Γιάννη Μαρίνο.

Ευχαριστούμε  τον Δ.Ο.Α.ΠΠ.ΕΧ., την Ε.Π.Σ.Ευβοίας  την επιτροπή διαιτησίας και τα μέλη κ.κ. Χουλιαρά, Κηρύκο και Μαρίνο που διαιτήτευσαν και  ήταν αρωγοί στο τουρνουά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νοσηλεύτρια της ομάδας Στέλλα Αργυρού και σε όλους όσους  παρακολούθησαν τους αγώνες και βοήθησαν να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την πυρκαγιά στην Αττική.

Ευχαριστούμε και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του τουρνουά.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων:

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ- ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ       2-1
ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ      1-1
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ                                     0-2

Γιάννη δεν σε ξεχνάμε!!! :::  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΡΕΝΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018 :::


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 :::Αγιασμός ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019.

Στην συνέχεια έγινε αγώνας προετοιμασίας μεταξύ του Ευβοϊκού Αγ. Νικολάου και της Α.Ε.Ληλαντίου.

Φωτογραφίες  πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΕΝΑΡΞΗ Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018-2019 :::


 :::  ΦΙΛΙΚΟI ΑΓΩΝEΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΕΝΤΗ KAΙ ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 :::


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 :::


 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΔΟΥ 2017-2018 :::
Με  ωραία  εκδήλωση που είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές γονείς φίλους αλλά και εκπροσώπους της Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινα και Παπαδάκη τελείωσε η ποδοσφαιρική σαιζόν για την ομάδα μας, αλλά και για τη  Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού.
Μία ποδοσφαιρική σαιζόν που  έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2017-2018
με την ομάδα μας να επιστρέφει  Β κατηγορία Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ, αλλά και την ομάδα Νέων να παίρνει  το πρωτάθλημα Νέων το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του δικού μας ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου (χαρακτηριστικό και το Μαρίνος που φώναξαν αρκετές φορές οι αθλητές μας στην εκδήλωση)!!!
Από πολύ νωρίς αθλητές των τμημάτων της Σχολής έπαιξαν διάφορα παιχνίδια με διαγωνισμούς αλλά και την παρουσία του αυθεντικού Θρυλέων όπου ήρθε ειδικά για της εκδήλωση  της σχολής μας και έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα παίζοντας και αυτός με αθλητές και γονείς.
Όλοι ενθουσιάστηκαν από την ωραία έκπληξη αλλά και την υπομονή του μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.
Στη συνέχεια είχαμε το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση Μαμάδες Σχολής εναντίον Μαμάδων Σχολής χορού  Δημήτρη Κουλοχέρη,με νικήτρια την ομάδα της Σχολής με 2-1 και  τον Δημήτρη Κουλοχέρη να ζητάει την ρεβάνς.
Και φτάσαμε στην ώρα που όλοι οι αθλητές πήραν μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής της Σχολής και φωτογραφήθηκαν με τα κύπελλα των διακρίσεων και συμμετοχής των τμημάτων σε πρωταθλήματα και τουρνουά.
Η όμορφη αυτή βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα και σουβλάκια που πρόσφερε η σχολή μας στους αθλητές της.

Καλό Καλοκαίρι με υγεία!!!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Α.Ε.Λ.ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ :::Στη Β΄ κατηγορία Ε.Π.Σ. Εύβοιας η ομάδα μας.

Με δύο νίκες η ομάδα μας στους αγώνες μπαράζ ανόδου επιστρέφει στην Β΄κατηγορία.
Η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Σκεπαστής κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΟ Λίχας Αγίου Γεωργίου  με γκολ των Μαίσογλου και Ντόι.
Στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Ιωάννη η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 τον ΑΣ Αγίων Αποστόλων Αιγέα Πετριών με γκολ  των Μικράκη και Παπαγεωργίου Κων.(2).
Με τις δύο νίκες η ομάδα μας επιστρέφει στην Β΄ κατηγορία και η επιτυχία να είναι δεύτερη μετά το πρωτάθλημα νέων για τους αθλητές και προπονητές της Σχολής.

Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Καλέντζη  και  στους αθλητές μας για την άνοδο της ομάδας μας στην Β΄Κατηγορία. :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.Λ.- ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 1-0 (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018) :::Νίκη για την ομάδα μας στον τελικό πρωταθλήματος Νέων  (Γιάννης Μαρίνος) της Ε.Π.Σ. Ευβοίας με 1-0 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Προποντίς.
Σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες η ομάδα μας κατάφερε με γκολ του Παπαγεωργίου 2΄πριν τελειώσει ο αγώνας να κερδίσει με 1-0 και να δώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος για την ομάδα μας για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η νίκη μεγάλης σημασίας για όλοι την οικογένεια της ομάδας μας,  γιατί το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Γιάννη Μαρίνο, με φυσικό επακόλουθο η νίκη και το κύπελλο  να αφιερωθεί στον δικό μας Γιάννη.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕ Προποντίς ήταν ένας αντάξιος αντίπαλος με πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της,  και το χρονικό διάστημα που δέχτηκε το γκολ δεν της  άφησε τα περιθώρια για να αντιδράσει.
Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπακυριάκου, Χατζηκαμαγιάννη και Τσιφλάκου

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:
Λεοντής Αθαν., Χαλιώτης, Rroshi, Παπασχόλης, Μάκ Κόλλιας, Μαίσογλου, Ζάνιος,  Παλαιολόγος, Ντόι,  Καρλατήρας, Ποδαράς  και οι Λαθουράς Παπαγεωργίου Kων., Λεοντής Γεωργ., Μαόφης, Βελισσαρίου, στην αποστολή ήταν και οι Μίχος και Κηρύκος.


Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ 

Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ
 :::  H ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΙΟΣ 2018 :::
Η Σχολή μας με προπονητές , αθλητές και γονείς βρέθηκαν κοντά στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που είχε έρθει στην περιοχή μας για τον αγώνα με τον Γ.Σ.Κύμης.
Η αποστολή του Ολυμπιακού μας  δέχθηκε στο ξενοδοχείο Πέλαγος και εκεί οι μικροί αθλητές μας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να
φωτογραφηθούν με τους προπονητές και παίκτες της ομάδας.
Μάλιστα ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας έδωσε στην ομάδα μπάσκετ τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε ο αρχηγός της  Βασίλης Σπανούλης.


 :::  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΩΤΟΥ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.Λ. - ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ/ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ ΑΑ 5-1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 (ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ) :::


Στον μικρό τελικό Παίδων (Φώτου Σωκράτης) η ομάδα μας  ύστερα από ωραία εμφάνιση κέρδισε με 5-1 την ομάδα του ΑΣ Ελλήσποντος /Αριστοτέλειος ΑΑ.
Τα γκολ για την ομάδα μας σημείωσαν οι Παναγιώτου (3) Δάδινας, Τζανής και για τον ΑΣ Ελλήσποντος /Αριστοτέλειος ΑΑ ο Thanasi.

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας ΕΔΩ 


 :::  Ο ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ :::
Μία ωραία έκπληξη για την Σχολή μας η παρουσία του Στάθη Λάμπρου  στις εγκαταστάσεις μας λίγο πριν τον αγώνα των Τζούνιορ, με τους μικρούς αθλητές να ενθουσιάζονται να συζητούν και να  φωτογραφίζονται μαζί του.
Ο Στάθης έδωσε στην Σχολή την φανέλα του αλλά και ένα ζευγάρι παπούτσια για ένα αθλητή.

 :::  ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟΥ :::
Έγινε την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στο γήπεδο του Βασιλικού, το Φιλανθρωπικό τουρνουά παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων του Α.Ο. Χαλκίς και του Ολυμπιακού Πειραιώς.


Μεγάλα αστέρια που δόξασαν τις δύο ομάδες συμμετείχαν στο κάλεσμα για να τιμήσουν τον δικό μας Γιάννη Μαρίνο που τόσο πρόωρα έφυγε πριν ένα χρόνο από την ζωή.
Γιάννης Μαρίνος

Αναμνηστική πλακέτα και κύπελλο δόθηκαν στην οικογένεια, τα οποία παρέλαβε ο γιος του Γιάννη, Θοδωρής Μαρίνος που στον σημερινό αγώνα συμμετείχε στο διαιτητικό τρίο  αφού πρόσφατα τελείωσε ευδοκίμως την σχολή διαιτητών.
Θοδωρής Μαρίνος - Γ Δαρίβας
Θοδωρής Μαρίνος - Γ. Γκαϊτατζής
Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που τίμησε επι σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Γκαϊτατζής και ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων Γιώργος Δαρίβας.

Για την πολύχρονη προσφορά τους στον Α.Ο. Χαλκίς   βραβεύτηκαν οι κ.κ. Δεληγιάννης Αντ. και Παπαδόπουλος Παύλος.Φωτογραφίες του αγώνα πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 1-2 ΜΑΙΟΣ 2018 :::


Νίκη με 2-1 εκτός έδρας για τους νέους στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ( που έχει την ονομασία του δικού μας ανθρώπου Γιάννη Μαρίνου) απέναντι στην πολύ καλή ομάδα της Ένωσης Απολλ./ ΑΟ Ιστιαίας με γκολ των Παλαιολόγου και Ντόι.
Θα πρέπει να σημειώσουμε την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας στην Ιστιαία.

2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΝΙΚΗ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ρεπορτάζ επαναληπτικού αγώνα και φωτο πατώντας  ΕΔΩ


 :::  ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΙΟΣ 2018 :::Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Σχολής μας, οι αθλητές με τους προπονητές, γονείς και την Νοσηλεύτρια  της Σχολής Στέλλα Αργυρού, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν την παραλία Λευκαντί σε μία κίνηση που δέχθηκαν με ευχαρίστηση οι καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής.


Στο τέλος της δράσης όλα τα αντικείμενα συγκεντρώθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο που παρέλαβε ο Δήμος ύστερα από συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο κ. Γιογιό.

Θα πρέπει να σημειώσουμε και το κέρασμα παγωτού που έκανε το κατάστημα Posto σε όλους τους αθλητές μας, και η Διεύθυνση της Σχολής ευχαριστεί για την κίνηση αυτή.
 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018 :::


 :::  3η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 :::
Την Κυριακή 4/2 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία  στις εγκαταστάσεις της Σχολής η 3η εθελοντική αιμοδοσία της Σχολής Ποδοσφαίρου και της Α.Ε.Λ. με τους γονείς να είναι  παρών και να δίνουν αίμα βοηθώντας την τράπεζα αίματος της ομάδας μας που όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά  όσο μπορεί σε  ανθρώπους που χρειάζονται αίμα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για την τράπεζα αίματος που έχουμε όποιος θέλει  μπορεί   να δώσει και στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αίμα για λογαριασμό της ομάδας μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αθλητές, γονείς, φίλους και φίλες της Σχολής και της Α.Ε.Λ. που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου μας.  

   


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2018 ΣΧΟλΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. :::


Την Τετάρτη 31/1 παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου του Γεν. Γραμματέα κ. Πίσχινα, της Προέδρου της ΑΕΛ κ. Κούτουλα, των κ.κ. Μακαρίου, Γουρνή , Τσολακίδη των προπονητών , αθλητών ΑΕΛ και Σχολής Ποδοσφαίρου, γονέων και αρκετών φίλων πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της σχολής,  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος.
Ο Πάτερ Χρήστος στην κατάμεστη αίθουσα  ευλόγησε και  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και καλή πρόοδο στους αθλητές.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθυντής της Σχολής Νίκος Ρόγκας που ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας  Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη της συνεργασίας τους όλα αυτά τα χρόνια, τους γονείς και αθλητές που έχουν φτιάξει μία μεγάλη οικογένεια στη Σχολή αλλά και τους συνεργάτες του κ.κ. Καλέντζη, Τόγια, Αργυρού αλλά και Γιάννη Μαρίνου( που για όλους εμάς θα είναι πάντα μαζί μας) για το έργο που προσφέρουν στη Σχολή.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Μακαρίου που αναφέρθηκαν στο έργο της Σχολής αλλά και το κοινωνικό πρόσωπο που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια με τους αθλητές και γονείς.
Μετά τις ομιλίες σε όλους τους αθλητές και γονείς μοιράστηκε το κομμάτι της πίτας και  τα τρία φλουριά που υπήρχαν αντιστοιχούσαν στους τυχερούς από ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια.
Οι τρείς τυχεροί ήταν οι Γεωργίου Δημήτρης, Τόγκος Μάριος και Χαραλαμπίδης Γιάννης.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι  αθλητές τζούνιορ, προτζούνιορ και αστεράκια  πήραν και αναμνηστικό δώρο από την Σχολή.


Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας και ΕΔΩ :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 :::Η ομάδα μας με  αντιπροσωπεία αθλητών της Σχολής, γονείς αλλά και την παρουσία των εκπροσώπων του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας κ.κ. Χουντάση και Σιαπλαούρα  επισκέφτηκαν το σπίτι του οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», στον Μύτικα, παραδίδοντας τρόφιμα και διάφορα αγαθά  πρώτης ανάγκης  που είχαν συγκεντρωθεί από όλες της Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου στους Αγώνες Αγάπης για τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» 
που είχαν γίνει 26 έως 29/12.
Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής ανταλλάχτηκαν ευχές για την νέα χρονιά και ακολούθησε συζήτηση για της δράσεις του οργανισμού, αλλά και ενημέρωση για το έργο που προσφέρει.
Οι υπεύθυνοι του οργανισμού  ευχαρίστησαν τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας και τα μέλη του για την αφιλοκερδώς προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται οι αγώνες, την Διεύθυνση Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, την ΑΕ Ληλαντίου, αλλά  και όλες της Ομάδες και Σχολές Ποδοσφαίρου για την βοήθειά τους.


 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017 :::


Για ακόμα μία χρονιά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωσε η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς  26-29/12.

Στους Αγώνες Αγάπης οι αθλητές και αθλήτριες  των ομάδων παρουσίασαν ωραίο θέαμα στους αγώνες με πολλές φάσεις και γκολ, που δεν είχαν καμία σημασία τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά ο σκοπός που ήταν να μαζέψουμε χρήματα για τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και τα προϊόντα που πρόσφεραν    στο καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοικήσεις  των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου μαζί με τους αθλητές γονείς και φίλους.  Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου με τα μέλη του για ακόμα μία χρονιά ήταν παρών και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν Αγώνες Αγάπης                                                                             για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. 


Η ομάδα μας ευχαριστεί ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου αθλητές και γονείς (Έξω Παναγίτσα, ΑΟ  Αγίου Λουκά, ΑΟ Αυλωναρίου,  Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, ΑΣ Μεσάπειος,         ΦΣ Ταμυναικός Αλιβερίου, Ερμής Λιοσίων/ΑΕΚ, Απολλωνίδες Ερέτριας, ΑΟ Αμαρυνθιακός,  Ακαδ.Δήλεσι/Ύπατο, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών,  ΑΟ Καστέλλα (παμπαίδων-γυναικών), Αιγέας Πετριών, Ακαδ.Ποδ.Ν.Αρτάκης και FC Acropolis ) για την συμμετοχή και την επιτυχία των Αγώνων Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας  και τις νοσηλεύτριες κ.κ. Στέλλα Αργυρού και Ελένη Βαλκάνου που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.    
                                                                      
Τέλος ευχαριστούμε τον κ.Βαγγέλη Μούτουπα που κάληψε τους αγώνες από το blog sourta ferta, και  τα καταστήματα, Γουναρόπουλος, Βασιλείου, Καβαθάς και Αλιμπινίση για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν για τους αθλητές και γονείς τις ημέρες των αγώνων.

Η Διεύθυνση της Σχολής και η
 διοίκηση της Α.Ε.Λ.  σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Πολλά Χαμόγελα!!! 


Φωτογραφίες 1ης Ημέρας πατώντας ΕΔΩ

Φωτογραφίες 2ης Ημέρας πατώντας  ΕΔΩ

Φωτογραφίες 3ης Ημέρας πατώντας ΕΔΩ  


 :::  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Α.Ο.ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 :::


Αθλητές της Σχολής μας βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αρτάκης και στον αγώνα που έγινε για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ μεταξύ των ομάδων Βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιώς - Α.Ο. Νέας Αρτάκης.

Και Χριστουγεννιάτικο BAZZAR για το σύλλογο Αγάπη από την Σχολή μας.
Ο σύλλογος Αγάπη είναι ένας καινούργιος σύλλογος ΥΠΟΣΤΥΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ - ΑΥΤΙΣΜΟ.
Όλοι εμείς θα μπορέσουμε έστω και λίγο να βοηθήσουμε τον σύλλογο με την αγορά διαφόρων προϊόντων που τα έσοδα τους θα βοηθήσουν τον σύλλογο στα πρώτα του βήματα.


 :::  ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 :::


Πραγματοποιήθηκαν τα  εργομετρικά τεστ στους αθλητές της Σχολής μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 από την Life  Ergo και τον κ. Νίκο Δρακογιαννόπουλο συνεργάτη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού.


 :::  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ :::


Έγινε σήμερα το απόγευμα,  Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων στην μνήμη του Γιάννη Μαρίνου.

Παλιοί συμπαίκτες και φίλοι έδωσαν το παρόν, και έπαιξαν, στην μνήμη του ποδόσφαιρο, που τόσο αγάπησε  ο Γιάννης.

Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 (13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017) :::Πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός της ΑΕ Ληλαντίου και της Σχολής για την  νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Σχολής.

Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους, ευλόγησαν τα παιδιά, τους προπονητές και τις νέες εγκαταστάσεις της Σχολής μας και έδωσαν το εύνασμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης χρονιάς.
Στη Σχολή μας  για τον Αγιασμό εκτός από τους γονείς και τους αθλητές , βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού, ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης οι οποίοι μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να είναι πρώτα καλοί μαθητές και μετά καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τους κάλεσαν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.
Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες του ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα δυο στελέχη τους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε ότι η Σχολή με νέο πλέον χλοοτάπητα θ' ανέβει επίπεδο!

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας και  ΕΔΩ 
 :::  7ο ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017 :::Στο «7ο  Επιμορφωτικό Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού» το οποίο «φιλοξενήθηκε» το διήμερο 7-8 Οκτωβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη βρέθηκαν οι προπονητές της Σχολής μας.


Το παρών έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Τάκης Λεμονής, ο ποδοσφαιριστής  Λεονάρντο Κούτρης  και φυσικά όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Κυριάκο Καραταΐδη.

Προ της ενάρξεως των θεωρητικών θεμάτων το Σεμινάριο προλόγισε ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης και ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα.
Η Διεύθυνση Σχολών που διοργάνωσε το Σεμινάριο μαζί με την Διεύθυνση Ακαδημίας προσκάλεσε σε αυτό τον High Performance Director FA of Ireland κ. Ρουντ Ντόκτερ ο οποίος μετάφερε τις πολύτιμες γνώσεις του σε όλους τους προπονητές των Σχολών.
 Οι  προπονητές της Σχολής μας στα πλαίσια του σεμιναρίου βρέθηκαν ποιο κοντά και με άλλους προπονητές των Σχολών Ολυμπιακού και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις.
Η Διεύθυνση της Σχολής μας συγχαίρει  την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού και όλους όσους εργάστηκαν για να βγει ένα τέλειο σεμινάριο.

 :::  ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017-2018 ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 :::


Ξεκίνησε η Σχολή της Χαλκίδας της προπονήσεις για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τους αθλητές να δίνουν το παρών από την πρώτη μέρα των προπονήσεων  και να ενθουσιάζονται από τις αλλαγές που έχουν γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις με τον νέο χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς αλλά και τις διορθώσεις που έχουν γίνει σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Μάλιστα οι νέες εγγραφές είναι αρκετές δείγμα της δουλειάς που γίνεται στην Σχολή μας τα τελευταία χρόνια, με το κορυφαίο γεγονός  φέτος  να συνδυάζεται  με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στον Ολυμπιακό για τον Στάθη Λάμπρου.
 Ένα παιδί που ξεκίνησε από ηλικία 5 ετών στη Σχολή μας και αυτή τη στιγμή υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά ταυτόχρονα είναι και αρχηγός της Κ20 του Ολυμπιακού.
Οι προπονήσεις για τους αθλητές μας είναι καθημερινές αναλόγως την ηλικία, και μάλιστα στις δύο τελευταίες προπονήσεις όλοι οι αθλητές πέρασαν από καρδιολογικό έλεγχο από τον καρδιολόγο κ. Δημήτριο Κούτρα ο οποίος και συνεργάζεται με την Σχολή μας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλες οι προπονήσεις γίνονται κάτω από ιατρική παρακολούθηση. :::  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 :::Ναι!!!!!!!!

Ο πρώην αθλητής της Σχολής μας  ο Στάθης Λάμπρου έγινε επαγγελματίας στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Όλοι εμείς  στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού  Πειραιώς (Διεύθυνση, προπονητές αθλητές  και γονείς ) αισθανόμαστε υπερήφανοι που ένα δικό μας παιδί, θα βρίσκεται στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας  που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε  τα τελευταία χρόνια.

 Ευχόμαστε στον Στάθη Λάμπρου υγεία και καλή σταδιοδρομία με πολλές ερυθρόλευκες επιτυχίες!!!
 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 :::
Με μια απλή και απέριττη εκδήλωση και το βλέμμα στραμμένο προς τον ουρανό και τον μεγάλο απόντα Γιάννη Μαρίνο έγινε η τελετή λήξης στην Σχολή μας.


Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο διευθυντής της σχολής κ. Ν. Ρόγκας καθώς και ο προπονητής  κ. ΔημΚαλέντζης όπου έκαναν ένα σύντομο απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς και ανανέωσαν το ραντεβού για την νέα αγωνιστική χρονιά . 

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν επίσης και πολλοί γονείς και συγγενείς των αθλητών .

Φωτογραφίες από την εκδήλωση πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Γ. ΔΟΥΡΔΟΥΒΕΛΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2016-2017 Α.Ε.Λ. - ΑΣ ΜΕΣΣΑΠΕΙΟΣ 1-1 Κ΄ 2-4 ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017 :::Στο γήπεδο Καλοχωρίου - Παντειχίου έγινε ο μικρός τελικός του πρωταθλήματος Προπαίδων της ΕΠΣΕ το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Δουρδουβέλα.


Συμμετείχαν οι ομάδες Α.Σ.Μεσσάπειος και η Α.Ε Ληλαντίου.

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1 -1 και ο νικητής αναδείχτηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

 Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε η ομάδα Α.Σ.Μεσσάπειος με 4 -2

Φωτογραφίες του αγώνα πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΝΙΚΟΥ ΑΙΔΙΝΗ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2016-2017 Α.Ε.Λ.- ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 1-1 Κ΄6-7 ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΜΑΙΟΣ 2017 :::
Στο γήπεδο Αυλωναρίου ο Τελικός Πρωταθλήματος Παίδων 2017 που για φέτος είχε αφιερωθεί στην μνήμη του «ΑΪΔΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» μεταξύ του Α.Ο. Κύζικος Ν. Αρτάκης και της Α.Ε. Ληλαντίου.

Ένας τελικός που είχε όλα τα χαρακτηριστικά μεγάλου αγώνα κατά την διάρκεια του οποίου παίχτηκε  πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με ένταση, αγωνία και δύο γκολ κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Το σκορ άνοιξε στο 22΄ η ομάδα του Κύζικου μετά από μία καραμπόλα μπροστά από την εστία του Ληλαντίου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με αυτογκόλ του Πόγκα.

Στις καθυστερήσεις του κανονικού αγώνα (3΄)  η Α.Ε. Ληλαντίου κέρδισε πέναλτι και μετά από επιτυχή εκτέλεση από τον Βασίλη Παλαιολόγου κατόρθωσε και ισοφάρισε το σκορ και έστειλε τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί η ομάδα του Κύζικου κέρδισε τον αγώνα με 7-6 και στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα πρωταθλήματος παίδων 2017.

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ: Μίχος, Μπασούκος, Λαθουράς, Τσαλούμας, Πόγκας, Τόγκος, Δαδίνας, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Παλαιολόγος, Ζάνιος. Παναγιώτου, N'doy, Ρώσσης, Λεοντής, Ρουμελιώτης, Βούλγαρης, Παπαφράγκας.  

Συγχαρητήρια στον προπονητή, αθλητές και στους γονείς της ομάδας μας που δέχθηκαν (χωρίς να υπάρχουν δικαιολογίες για το αποτέλεσμα) την συμμετοχή στον τελικό δύο ομάδων πού έγιναν μία για να παίξει σαν αντίπαλος με την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ Κύζικος Ν. Αρτάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Φωτογραφίες του αγώνα πατώντας ΕΔΩ


 :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2016-2017 ΑΣ ΕΡΜΗΛΙΟΣ/ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ/ - Α.Ε.ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 2-0 ΔΗΜ ΣΤΑΔΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΑΙΟΣ 2017 :::


περισσότερες φωτο  πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους

1ος σύνδεσμος

https://photos.google.com/share/AF1QipPh9jA3nL1nQth1qbJ9smzUxSWF4udDkrMvb2wcULCXCdK6sKSoBxgwu01FBhQoug?key=RV9ueHZINVFrY2ZkNDhVcW11VURnZGNBb1pDYTlB

2ος σύνδεσμος


Βίντεο από τον αγώνα  πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=cOFb740rgvk

 


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ 41ου! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 2016-2017 MAΙΟΣ 2017 :::Βίντεο από την φιέστα  πατώντας 

στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=EkwwnrZD6Yw


 :::  ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 :::Με μια όμορφη αποκριάτικη  εκδήλωση στο ΚΥΜΑ του ΛΟΥΚΑ , συνέχισε η Σχολή μας και η Α.Ε. Ληλαντίου της εκδηλώσεις της παρουσία του Προέδρου Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Παπακωνσταντίνου, του Προέδρου των πρωταθλημάτων υποδομών Ε.Π.Σ. Ευβοίας κ. Παπαδάκη του δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Σχολής κ. Αναστασιάδη, του Προέδρου ΕΟΠΕΚ κ. Παπαντωνόπουλου  των προπονητών και φίλων της Σχολής με τις οικογένειές τους κ. κ. Μπαλάνου (μαζί και ο κουμπάρος του  και παλιός διαιτητής κ. Τσάιτας) Τόγια,  Πριόνα, του εκπαιδευτή διαιτησίας κ. Τσολακίδη του κ.Βαγγέλη Μούτουπα αθλητών της ΑΕΛ και Σχολής αλλά και πολλών γονέων που έφτασαν την διασκέδαση στο κόκκινο.

Κυρίαρχο μέρος της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις τον αθλητών που αρίστευσαν την προηγούμενη χρονιά (Καλέντζης, Μαρίνος, Μαόφης, Τζάνος, Μαίσογλου, Χαλιώτης, Κόκλας, Τόγκος, Μπασούκος, Ρουμελιώτης, Δάδινας, Παπαφράγκας, Χαρμαντάς, Πάπαγεωργίου, Παπασχόλης, Λαθουράς, Τσαλούμας, Παναγιώτου, Μίχος)αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την σοβαρή δουλεία που γίνεται στην σχολή μας τόσο στον  αθλητικό τομέα όσο και στην πνευματική καλλιέργεια των αθλητών της σχολής «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» είναι το κυρίαρχο σύνθημα και αν κανείς κρίνει την πληθώρα των αθλητών μας που αρίστευσαν με τις  επιδώσεις να  ακουμπάνε το τέλειο (19,6), κάνει υπερήφανους την Διεύθυνση της Σχολής προπονητές αλλά  και τους γονείς όλων των αθλουμένων στην Σχολή μας.
Αναμνηστική πλακέτα πήραν από την Διεύθυνση της  Σχολής οι κ.κ. Γιώργος Πριόνας, Βαγγέλης Μούτουπας και Λουκάς Βλαντής.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ήταν παρών στην εκδήλωσή μας και να δώσουμε συγχαρητήρια στους αθλητές και γονείς για την βράβευσή τους.


 :::  2η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 :::


Έγινε η 2η εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής μας.

Φίλοι της σχολής και του αθλητισμού, άνθρωποι της προσφοράς και του εθελοντισμού, προσήλθαν   και αφιέρωσαν πέντε λεπτά από τον χρόνο τους, σε μία διαδικασία  εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, δίνοντας ελπίδα  ζωής σε συναθρώπους μας που καθημερινά χρειάζονται την δική μας προσφορά.
Τα μηνύματα των ανθρώπων της σχολής, απλά και καθημερινά μας θύμιζαν ότι η .....
H εθελοντική αιμοδοσία είναι   και  βοηθά τον οργανισμό μας!!!
Σε πολύ λίγο χρόνο μπορούμε να βοηθήσουμε  έναν ασθενή να σωθεί η ζωή του!!
Πολλοί συνάνθρωποι μας χρειάζονται αίμα και οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους!!
Η αιμοδοσία δίνει ζωή!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό  κ. Αργύρη Δημήτριο για το ενδιαφέρον και την παρουσία του ( χωρίς αυτόν δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία ) στην αιμοδοσία  αλλά και το κέντρο αιμοδοσίας Χαλκίδας για την βοήθεια τους στην πραγματοποίηση της  δεύτερης εθελοντικής αιμοδοσίας.


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017 :::Η  ΑΕ Ληλαντίου  και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις της Σχολής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα την Κυριακή 29/1.

Σε μια όμορφη  εκδήλωση παρουσία αθλητών της ΑΕ Ληλαντίου και  Σχολής Ολυμπιακού, γονέων και φίλων ο Πάτερ Χρήστος ευλόγησε την βασιλόπιτα, και στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στην  σημασία στο  να οδηγούμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό.
Η Διεύθυνση της Σχολής ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού Πειραιώς,  γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Στη συνέχεια έγινε αναφορά σε ότι έχει γίνει  από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν έως σήμερα, αλλά και  ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός μέχρι το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Στο τέλος ευχαρίστησε τους προπονητές  κ.κ. Καλέντζη και Μαρίνο για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, καλωσορίζοντας και τον κ. Παπαθανασίου ο οποίος είναι από φέτος ο προπονητής του τμήματος κοριτσιών.
Στην  συνέχεια όλοι οι αθλητές γονείς και φίλοι πήραν από ένα κομμάτι πίτας με τους, Βλάχο  Γεώργιο (δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) Ψαρρή Αγγελο και Τόγκο Μάριο να βρίσκουν τα τρία φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δώρα από την Διεύθυνση της Σχολής.
 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ::: 


Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωσε η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς το τριήμερο 26-28/12.

Στους Αγώνες Αγάπης για ακόμα μία χρονιά οι αθλητές και αθλήτριες  των ομάδων παρουσίασαν ωραίο θέαμα στους αγώνες με πολλές φάσεις και γκολ, που δεν είχαν καμία σημασία τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά ο σκοπός που ήταν να μαζέψουμε χρήματα για τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και τα προϊόντα που πρόσφεραν    στο καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοικήσεις  των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου μαζί με τους αθλητές γονείς και φίλους.

Για πρώτη φορά οι Αγώνες είχαν και ένα διαφορετικό χρώμα με την παρουσία των γυναικείων ομάδων Απολλωνίδες Ερέτριας, ΓΣ Μαρκόπουλου Ωρωπού, Ατρόμητος Μεσαπείων και Σχολής Ολυμπιακού. Η ομάδα μας ευχαριστεί τις ομάδες και Σχολές ποδοσφαίρου αθλητές και γονείς ( ΠΑΟ Κανήθου, Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, Σχολή ΟΣΦΠ Αιδηψός, Ατρόμητος Μεσαπείων ,ΑΣ Μεσάπειος, ΑΟ Όλυμπος Γυμνού, ΦΣ Ταμυναικός Αλιβερίου, Σχολή Μπόκαρη, Ερμής Λιοσίων/ΑΕΚ, Απολλωνίδες Ερέτριας, ΓΣ Μαρκόπουλου Ωρωπού), για την συμμετοχή και την επιτυχία των Αγώνων Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας  και την νοσηλεύτρια κ. Στέλλα Αργυρού που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.  Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα σωματεία ΑΣ Ολυμπιάδα Υμηττού και ΑΟ Αυλωναρίου για την δήλωση συμμετοχής, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν κατάλληλες και δεν επέτρεψαν  να είναι παρών στους Αγώνες.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλοι οι αθλητές πήραν δίπλωμα συμμετοχής και ανανέωσαν το ραντεβού  για την επόμενη χρονιά.
Η διοίκηση της ΑΕΛ και η Διεύθυνση της Σχολής σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Πολλά Χαμόγελα!!! 


 :::  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2016 ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΥΧΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ :::


Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους που σε λίγες μέρες ανατέλλει, η Σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς Χαλκίδας, η Δ/νση, οι προπονητές, οι αθλητές/τριες σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017.

περισσότερες ευχές πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=LEgRZ_QzIGQ

 


 :::  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 :::


Χριστουγεννιάτικο Bazaar  Σχολής Ποδοσφαίρου και Α.Ε.Λ. στις εγκαταστάσεις της Σχολής για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.


 :::  ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ FC GRUNEWALD ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 20/10/2016 :::


Διεθνές φιλικό  στις εγκαταστάσεις της Σχολής  η ομάδα Παίδων της Σχολής μας  με την  αντίστοιχοι ομάδα  FC Grunewald από το Βερολίνο.
Η ομάδα FC Grunewald  είναι από τις 15/10 στην Ελλάδα για φιλικά παιχνίδια και θα αναχωρήσει στις 22/10.


 :::  ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 :::


Η Διεύθυνση της  Σχολής μας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και  το εργομετρικό κέντρο "Life Ergo" έκανε  εργομετρικά τεστ στους αθλητές της Σχολής.
Τα εργομετρικά τεστ που διεξήχθησαν στους αθλητές μας θα  αξιολογηθούν και θα καταγραφούν  στην καρτέλα του κάθε ποδοσφαιριστή ( θα γίνει σύγκριση και με προηγούμενα αποτελέσματα) και μ' αυτόν τον τρόπο οι προπονητές μας θα  μπορέσουν  να δουλέψουν  τις αδυναμίες τους  αλλά και όλα τα θετικά του στοιχεία.


 :::  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 :::


Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής ήταν η Κυριακή 16/10 και οι αθλητές της Σχολής μας  το γιόρτασαν με φρούτα.
Μάλιστα έγινε και ανταλλαγή φρούτων μεταξύ αθλητών, συζήτησαν με  τους προπονητές τους  για το τι πρέπει να προσέχουν στην διατροφή , και  έγραψαν έκθεση με θέμα την υγιεινή διατροφή.


 :::  ΣΤΟ 6o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016 :::


Πραγματοποιήθηκε και ήταν παρών οι προπονητές μας κ.κ Ρόγκας, Καλέντζης και Μαρίνος στο «6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού» που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Σχολών και την Διεύθυνση Ακαδημίας το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.
Το Σεμινάριο χωρίστηκε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο θεωρητικό κομμάτι το οποίο «φιλοξενήθηκε» το Σάββατο 8/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το πρακτικό το οποίο έγινε την Κυριακή 9/10 στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.
Το Σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα των  Διευθύνσεων Σχολών και Ακαδημίας των οποίων ηγούνται οι κ.κ Βασίλης Νάνος και Θόδωρος Ελευθεριάδης.
Το Σεμινάριο που έχει γίνει θεσμός αφού πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά είχε ως σκοπό να μεταφέρει την γνώση και την εμπειρία των προπονητών και των στελεχών της Ακαδημίας στους προπονητές των Σχολών μας και εκείνοι με την σειρά τους να μεταδώσουν όλα όσα έμαθαν στα παιδιά.
Είτε στα παιδιά που βλέπουν το ποδόσφαιρο μόνο ως διασκέδαση είτε στα παιδιά που είναι σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο.
Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά ενεργό δίκτυο Σχολών  στην Ελλάδα και είναι υποχρεωμένος να προσφέρει γνώση και να είναι πάντα πρωτοπόρος.


 :::  ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ 2016-2017 ΚΑΙ ΣΕ EVENT ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΣ 2016 :::


Και στο ξεχωριστό event για τη διάδοση του γυναικείου ποδοσφαίρου που  πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα και συγκεκριμένα στην υψηλή γέφυρα.

Ρεπορτάζ από το event πατώντας  ΕΔΩ 


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 :::Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής στις εγκαταστάσεις μας , παρουσία  αθλητών, αθλητριών γονέων και φίλων της Σχολής.
Ο πάτερ Χρήστος που έκανε τον αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Εκτός από τους παλαιούς και νέους αθλητές για πρώτη φορά ήταν παρών και το νέο τμήμα (κοριτσιών ) της Σχολής.
Ο Διευθυντής της Σχολής κ. Νικ. ο Ρόγκας  ενημέρωσε  τους γονείς για τους στόχους και επιδιώξεις της σχολής στην επερχόμενη αθλητική χρονιά και ευχαρίστησε την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη και συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους γονείς που στηρίζουν με την παρουσία των παιδιών τους και δείχνουν απέραντη εμπιστοσύνη στη Σχολή μας.περισσότερες φωτο  πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://photos.google.com/share/AF1QipO6c8HNYUc3cVufxHeVjOOAP6nDrPS9LyJkcFlCaSlG2t-4kQtf4FdSfg_tn5rLjg?key=Uld5NkNKOGlTY1F6S1QtOVJTZTFIMHo3bk9pWjlR

 


 :::  ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 :::


Οι αθλητές της Σχολής πέρασαν από καρδιολογικό έλεγχο (για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017)  που έγινε στις εγκαταστάσεις της Σχολής από τον καρδιολόγο κύριο Δημήτρη Κούτρα.


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017 :::


12/9/2016


 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2015-2016 :::


 :::  ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2015-2016 KAI ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2015-2016 :::

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ -Α.Ε.Λ. 0-0 κ΄2-0 (πέναλτι)

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.egnomi.gr/article/70863/sta_penalti_kyzikos_pire_ta_skiptra_apo_to_lilantio.html

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-Α.Ε.Λ. 0-1

Ρεπορτάζ αγώνα πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.egnomi.gr/article/69331/nikitria_ael_sto_ntermpi_toy_lilantioy.html

 


 :::  ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ 2016 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 :::


 :::  ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΙΔΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 :::Αθλητές και γονείς αθλητών της Σχολής σε ακόμα μία καλή πρωτοβουλία με την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χαλκίδας!!!
Στα πλαίσια αυτής της ενέργειας προσφέρθηκε η Ποδοσφαιρική Ομάδα Σταθερών Συγκοινωνιών ( ΣΤΑΣΥ Α.Ε. ) να αγωνιστεί με την ομάδα των γονέων της Σχολής σε έναν αγώνα που έγινε παρουσία των αθλητών της σχολής γονέων και ανθρώπων που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία με την συγκομιδή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο της Αυλίδας ήρθε 2-2 με πολύ ωραίο θέαμα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Ευχαριστούμε  την εταιρεία ΣΤΑΣΥ Α.Ε. για την συμμετοχή τους στον φιλικό αγώνα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο τις Χαλκίδας όπως και τον κύριο Κώστα Αναγνωστάκη (Αντιπρόεδρο Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) για την παρουσία του.        
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές και γονείς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, τον Δ.Ο.Α.ΠΠ.Ε.Χ. για την παραχώρηση του γηπέδου, τον Πρόεδρο Ε.Π.Σ.Ευβοίας κ.Παπακωνσταντίνου και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας για την συμμετοχή των διαιτητών(ΔΩΡΕΑΝ), την νοσηλεύτρια κ.Αργυρού αλλά κα τον κύριο Γουναρόπουλο που πρόσφερε τα γλυκίσματα στους αγωνισθέντες!!!!


 :::  ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΑΠ ΜΑΙΟΣ 2016 :::


Σημαντική διάκριση αλλά και συγχρόνως μεγάλη αναγνώριση-δικαίωση της σοβαρής δουλειάς που πραγματοποιείται στην Σχολή μας και στην Α.Ε. Ληλαντίου αποτελεί η ένταξη του σωματείου μας  στη λίστα των 125 ποδοσφαιρικών σωματείων από όλη την Ελλάδα στο πρόγραμμα «Ανάπτυξη-Εκπαίδευση-Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» του ¨ΟΠΑΠ ΑΕ¨.
Η ομάδα μας πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στην Εύβοια και πρόκειται να συμμετέχει (μαζί με άλλες δύο ακαδημίες από την Εύβοια) σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα στήριξης 125 ερασιτεχνικών ακαδημιών ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα, το οποίο στηρίζεται στις κατευθυντήριες γραμμές της UEFA και τις αρχές του Grassroots, το καλύτερο νεανικό αθλητικό μοντέλο παγκοσμίως.
Για την αξιολόγηση των ακαδημιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ακολουθήθηκε μια ιδιαίτερα διαφανή και αξιόπιστη διαδικασία, όπου επιλέχθηκαν 125 ερασιτεχνικές ακαδημίες ποδοσφαίρου, οι οποίες συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από έλεγχο ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και του προφίλ τους.
Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  για την στήριξη και συνεργασία μας, που μέσα από τον προγραμματισμό και την καθοδήγηση μέσω σεμιναρίων σε τακτά χρονικά διαστήματα, καταφέραμε για ακόμα μία φορά να διακριθεί η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.
Ευχαριστώ τους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται την Σχολή μας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας της και η διάκριση αυτή είναι δική τους.
Τέλος ευχαριστώ τους προπονητές - συνεργάτες της Σχολής κ.κ. Καλέντζη, Μαρίνο, Μπαλάνο, Κοντογιάννη που ακάματοι προσπαθούν για την συνεχή πρόοδο των αθλητών μας, όπως και την νοσηλεύτρια κ. Στέλλα Αργυρού για της υπηρεσίες της.
Με την βοήθεια όλων πετύχαμε ακόμα μία διάκριση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..

Ν. ΡΟΓΚΑΣ

 


 :::  Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΙΟΣ 2016 :::Η Σχολή μας με την ομάδα Παίδων βρέθηκε το Σάββατο 21 Μαΐου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη στην γιορτή που έγινε και ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο  το 5ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού. 
Το Ρέντη και το γήπεδο όπου προπονείται καθημερινά η Πρωταθλήτρια ομάδα του Ολυμπιακού άνοιξε από νωρίς τις… πύλες τους για να υποδεχτεί τα παιδιά που συμμετείχαν στους τελικούς αλλά και τους ανθρώπους που τα στηρίζουν σε κάθε βήμα τους, τους γονείς τους     
                                                                                                                                  
Το τουρνουά που έχει γίνει θεσμός ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε το Σάββατο με τους τελικούς στις τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες!  Στο τουρνουά στην διάρκεια της σεζόν συμμετείχαν 18 Σχολές, 72 ομάδες και 1200 παιδιά τα οποία έδωσαν περισσότερα από 320 παιχνίδια σε όλη την Αττική.
                                                           
Η σχολή μας με την ομάδα των Παίδων αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα με την  Κ-14 της Ακαδημίας   του Ολυμπιακού, με τους αθλητές των δύο ομάδων να αποδίδουν σπουδαίο ποδόσφαιρο.                                                                  

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Λεοντής πήρε τσάντα με δώρο γάντια  από τον κ. Φώτη Στρακόσια!                                                              
Οι Σχολές του Ολυμπιακού οι οποίες σε λίγους μήνες κλείνουν 16 χρόνια ζωής, είναι το μακροβιότερο Δίκτυο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ενεργά στην Ευρώπη, συνεχίζουν να προσφέρουν στα παιδιά και στους γονείς υπηρεσίες υψηλού επιπέδου βοηθώντας κυρίως τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν μέσα στο γήπεδο αλλά να γίνουν σωστοί πολίτες στο μέλλον.     
                                                                                                 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η   Σχολή μας συνεργάζεται εδώ και 12 χρόνια με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσπαθώντας συνέχεια να δείχνει το καλύτερό της πρόσωπο απέναντι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και σους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Σχολή μας.
Η Διεύθυνση της Σχολής θα ήθελε να ευχαριστήσει  τον Διευθύνων Σύμβουλο της Θρύλος ΑΕ κ. Γεώργιο Παύλου, τον Διευθυντή Σχολών Ολυμπιακού  κ.  Βασίλη Νάνο και τους συνεργάτες τους, που για ακόμα μία χρονιά έδωσαν την δυνατότητα, να βρεθεί η  Σχολή μας με την ομάδα Παίδων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη να αγωνιστή  σε φιλικό αγώνα, αλλά και να πάρει μέρος σε μία μεγάλη γιορτή για τους αθλητές των  Σχολών Ολυμπιακού.         


 :::  43ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 2015-2016 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 :::


43ο Πρωτάθλημα

περισσότερες φωτο με τους αθλητές μας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://photos.google.com/share/AF1QipOGwA2WljC09dDST5r3I7vF1rYzGo-JazI3u8U9br3Fyarny25bumS9djPQ1xiv2Q?key=MXI1S0RVd3VCSGpkU0Ntbno1Z1dza19rSVFPcndn


Βίντεο από την φιέστα  πατώντας 

στον σύνδεσμο  https://www.youtube.com/watch?v=EkwwnrZD6Yw

 


 :::  ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ Kifissos soccer club ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 :::


Φιλικός αγώνας μεταξύ του Kifissos soccer club και της Σχολής Ολυμπιακού Πειραιώς Χαλκίδος στην κατηγορία Παίδων έγινε την Κυριακή το μεσημέρι εν όψει της φιέστας του Ολυμπιακού Πειραιώς για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην οποία συμμετείχε σύσσωμη η σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς Χαλκίδα.


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016 :::


 :::  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 :::


 :::  ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 :::Εργομετρικές μετρήσεις στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Σχολής μας πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17  Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις τις Σχολής.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε συνεργασία με το Εργομετρικό Κέντρο"Life Ergo" προσφέρουν μια σπουδαία υπηρεσία στη Σχολή μας  στην οποία ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό αρκετοί αθλητές .
Οι εργομετρικές μετρήσεις θα συνεχιστούν και για τους υπόλοιπους αθλητές  με το κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα να παίρνει ένα πλήρη φάκελο αξιολόγησης που είναι εξαιρετικά χρήσιμος για το παιδί και τον γονέα.      

 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016 :::


Με πλήθος κόσμου, γονέων, αθλητών και φίλων της Σχολής και της Α.Ε. Ληλαντίου, στις εγκαταστάσεις της σχολής έγινε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 
Παρών στην εκδήλωση ήταν η πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Μαρ. Κούτουλα, ο διευθυντής της σχολής κ. Νικ. Ρόγκας οι Προπονητές κ,κ, Καλέντζης και Μαρίνος  και  ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου ο οποίος επισήμανε την ανάγκη ύπαρξης υποδομών για την ανάπτυξη του Ευβοϊκού και κατ' επέκταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

περισσότερες φωτο πατώντας  στον παρακάτω σύνδεσμο

https://photos.google.com/share/AF1QipN0NpAVwggIF6FwhKP8thmLrcqbOCbgla3DWPiIMikubNu4cUiXGpEpLJNiCKLrBg?key=Zll4YTU4Qm5sM1RvZi1VWEtnR0tHV0hYU2pmRU9B

  :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 :::


Ένα τριήμερο με αγώνες ποδοσφαίρου που μοναδικό σκοπό είχαν την  οικονομική      ενίσχυση του  ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ διοργάνωσε  η Α.Ε. Ληλαντίου και η Σχολή
ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς [Χαλκίδα] στις 26,27,28/12.
Η ανταπόκριση από τις ομάδες ήταν μεγάλη αλλά και οι μέρες  λίγες για να μπορούσαν να συμμετάσχουν και άλλες ομάδες που είχαν εκφράσει την επιθυμία αυτή.
Οι μικροί αθλητές  των ομάδων Όλυμπος Γυμνού, Ακαδημίας Ερέτριας, Ατρόμητος
Μεσσαπίων, Ακαδημία Αρτάκης/ Άλκιμος Ν. Αρτάκης, 2ο Δημ. Σχολείο Βασιλικού  
Ταμυναικός Αλιβερίου, Γ.Σ .Μαρκόπουλο Ωρωπού, Σχολή Ολυμπιακού Αιδηψός, Λήλας Βασιλικού  και Σχολή Ολυμπιακού Χαλκίδα στα τμήματα παίδων,παμπαίδων,τζούνιορ προτζούνιορ και αστεράκια πρόσφεραν ωραίο θέαμα με πολλά γκολ αλλά και    συμπεριφορά  ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ   

Στην διάρκεια των αγώνων αθλητές προπονητές και γονείς ενίσχυσαν τον κουμπαρά του    Χαμόγελου του Παιδιού αλλά πρόσφεραν και τρόφιμα για τον οργανισμό.
Στο τέλος των αγώνων όλες οι ομάδες   και οι μικροί αθλητές πήραν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Ληλαντίου και η Διεύθυνση της Σχολής  Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού       Πειραιώς [Χαλκίδα], ευχαριστεί  τις διοικήσεις των ομάδων, τους προπονητές, τους μικρούς       αθλητές και τους γονείς τους για την συμβολή τους στην οικονομική ενίσχυση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ  ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας που για ακόμα μία χρονιά ήταν αρωγός με την συμμετοχή μελών του στους αγώνες εντελώς δωρεάν.
Την νοσηλεύτρια της Σχολής κ. Αργυρού αλλά και τους κ.κ. Βαγγέλη Μούτουπα (sourtaferta ) και Γιώργο Παπανικολάου (eviagoal), που με πολύ μεράκι κάλυψαν με τον φωτογραφικό τους φακό  τους Αγώνες Αγάπης.
Και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Ν. Ρόγκα στους προπονητές της σχολής κ. κ. Μαρίνο και Καλέντζη για την βοήθεια τους να πετύχει ο σκοπός των Αγώνων Αγάπης.Φωτογραφίες των αγώνων πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους

Α.Ημέρα   http://sourta.blogspot.gr/2015/12/blog-post_797.html
Β. Ημέρα  http://sourta.blogspot.gr/2015/12/blog-post_770.html
Γ. Ημέρα   http://sourta.blogspot.gr/2015/12/blog-post
_312.html


 :::  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015 :::Για μια ακόμη χρονιά, η σχολή Ολυμπιακού Πειραιώς, στις εγκαταστάσεις της σχολή στον Αγ. Νικόλαο Χαλκίδος διοργάνωσε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  την Κυριακή  13/12 και από ώρα    10.00 - 14.00.

Αθλητές,γονείς φίλοι πρόσφεραν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, και προμηθεύτηκαν διάφορες δημιουργίες από το χαμόγελο του παιδιού στο παζάρι που είχε οργανωθεί στην σχολή..

Η προσπάθεια αυτή των ανθρώπων της Σχολής στον κοινωνικό τομέα έρχεται να συμπληρώσει την τεράστια επιτυχία των παιδιών της σχολής που τα τελευταία χρόνια κυριαρχούν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει για τις αντίστοιχες ηλικίες η ΕΠΣΕ.

 :::  Α.Ε.Λ. ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015 :::


Νίκη με 1-0 για την τοπική ομάδα.

ΑΕΛ
Χιώτης,  Χατζηαντωνάκης,  Παπαγεωργίου , Μικράκης 
( 49΄ Μπουραντάς  Αποστ.), Κορκόβελος ,Ποδάρας, 
Αργύργης, Κακός, Πέππας, Comacka ( 74΄Σπυράκης ), Φλώρος ( 61΄ Μακ Κόλλιας)


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 4-0 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Champions League ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ 2-1 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 :::


Φωτογραφίες προπονητών, αθλητών, γονέων και με τους ηθοποιούς κ.κ. Σεφερλή και Καπετάνιο αγώνας με ΑΕΚ.

Και φωτογραφίες με ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ.

Βίντεο  (ΑΕΚ) με φάσεις  πατώντας 

στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=7FlWli4sEMM


Βίντεο  (ΝΤΙΝΑΜΟ) με φάσεις  πατώντας 

στον σύνδεσμο https://www.dailymotion.com/video/x3s3mjj

και εντυπωσιακό κορεό πατώντας στον σύνδεσμοhttps://www.youtube.com/watch?v=yXyHIzP90dQ


 


 :::  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 :::Μία ευχάριστη έκπληξη  είχαν οι αθλητές της Σχολής μας στην προπόνηση της Τετάρτης  όταν βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν να τους περιμένει για προπόνηση ο  τεχνικός  της Ακαδημίας Ολυμπιακού κ.  Φώτης Παπαπαναγής, αλλά και ο  σκάουτερ κ. Γιώργος Κοκολάκης
Η διπλή επίσκεψη στην Σχολή μας έγινε για να προπονηθούν οι αθλητές της ομάδας Παίδων από τον κ. Παπαπαναγή και ταυτόχρονα να αξιολογηθούν εκ νέου αθλητές που είναι υπό παρακολούθηση.                                                                                                                            
 Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα, και ακολούθησαν πολλές ασκήσεις τεχνικής και τακτικής, με το  πρόγραμμα να τελειώνει με δίτερμα.
Το τέλος της δίωρης προπόνησης και στη ομιλία που έγινε οι κ.κ. Κοκολάκης και Παπαπαναγής επεσήμαναν  ότι έμειναν ευχαριστημένοι από όλους τους αθλητές, και τόνισαν ότι για ακόμα μία φορά είδαν ότι οι αθλητές της Σχολής μας έχουν πολύ ταλέντο, (σημειώνοντας ότι αυτό φαίνετε από της διακρίσεις που έχουν).

Τόνισαν την σημασία που έχει να είναι όλοι όσο γίνεται καλύτεροι μαθητές , άριστη χαρακτήρες και  να συνεχίζουν να γυμνάζονται στην προπόνηση με  περισσότερο ζήλο, για να ακολουθήσουν τα βήματα των Λάμπρου και Παλαιολόγου που ξεκίνησαν από την Σχολή και τώρα είναι στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού
Στο μεταξύ ο κ. Κοκολάκης μίλησε με τους προπονητές και τους υπεύθυνους της Σχολής και έδωσε τις συμβουλές του για τα αγωνιστικά και τα θέματα λειτουργίας της Σχολής.
Η επίσκεψη αυτή των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ήταν η δεύτερη στη Σχολή μας σε διάστημα δύο εβδομάδων καθώς ο κ Κοκολάκης είχε παραστεί και στον αγιασμό της Σχολής. :::  ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015 :::


Οι προπονητές της Σχολής κ.κ. Ρόγκας, Καλέντζης και Μαρίνος βρέθηκαν  στο διήμερο Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού το οποίο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Διεύθυνση Ακαδημίας στις εγκαταστάσεις Ρέντη.
Οι περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες από τις 42 Σχολές του Δικτύου είχαν την ευκαιρία μέσα σε ένα διήμερο να ενημερωθούν για τις αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο αλλά και όλες τις παραμέτρους που κάνουν επιτυχημένο ένα ποδοσφαιριστή, ένα προπονητή και μια Σχολή Ποδοσφαίρου.

Το παρών έδωσαν και οι ποδοσφαιριστές Φελίπε Πάρντο και Δημήτρης Κολοβός οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό και δέχτηκαν ερωτήσεις από τους προπονητές των Σχολών.
Στα πλαίσια του σεμιναρίου οι προπονητές της Σχολής βρήκαν τη ευκαιρία εκτός από την επιμόρφωση να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και προπονητές των Σχολών
Το φετινό Σεμινάριο είχε ρεκόρ, ιστορικό ρεκόρ συμμετοχών και όλοι έδωσαν την υπόσχεση ότι το 2016 θα τo σπάσουν. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τον προπονητικό προγραμματισμό της Ακαδημίας και δώρα από τους χορηγούς της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η Διεύθυνση της Σχολής εύχεται καλή επιτυχία στον προπονητή της Σχολής κ. Καλέντζη στα νέα του καθήκοντα,που με την καθοδήγησή του θα παίξει τους αγώνες της η ομάδα Παίδων Ε.Π.Σ.Ευβοίας την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 :::


Το Σάββατο 3/10 έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής παρουσία του κ. Κοκολάκη  σκάουτερ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό για τους αθλητές της Σχολής που έκανε ο Πάτερ Χρήστος παρουσία πολλών γονέων  ο κ. Κοκολάκης συνομίλησε με τους αθλητές της Σχολής ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική και σχολική χρονιά με υγεία, και εξέφρασε την ικανοποίησή του που για ακόμα μία φορά βρέθηκε στη Σχολή μας.
Από την πλευρά του ο κ. Ρόγκας Διευθυντής της Σχολής ευχαρίστησε τον κ. Κοκολάκη για την παρουσία του αλλά και την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στη Σχολή μας.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν προπόνηση των τμημάτων παίδων -  παμπαίδων και αμέσως μετά  επισκέφτηκαν την Σχολή του κ. Μπόκαρη στον Άγιο Λουκά Αλιβερίου που από την περσινή χρονιά συνεργάζεται με την Σχολή της Χαλκίδας.
Εκεί αθλητές και γονείς δέχθηκαν με χαρά αυτή την επίσκεψη και μέσα σε ωραίο κλίμα συνομίλησαν με τους κ. κ. Κοκολάκη και Ρόγκα που με ευχαρίστηση απαντούσαν σε όλες της ερωτήσεις γονέων και αθλητών.
Στο τέλος και αφού παρακολούθησαν προπόνηση τμημάτων προτζούνιορ και παμπαίδων ανανέωσαν το ραντεβού στις εξέδρες του Σταδίου Καραϊσκάκη για το επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού. 


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015 :::


 :::  ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΧΟΛΗ ΙΟΥΛΙΟΣ 2015 :::


 :::  ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 :::


 :::  ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. 2014-2015 :::


Σε μια σεμνή και απέριττη εκδήλωση έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 η  Σχολή μας. 
Παρευρέθηκαν πολλοί γονείς, το σύνολο των αθλητών και φίλοι της σχολής και έγιναν φιλικοί αγώνες με την συμμετοχή γονιών και αθλητών φανερώνοντας το κλειδί της επιτυχίας των ομάδων της σχολής που δεν είναι άλλο από το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μεταξύ Διοίκησης, αθλητών προπονητών και γονιών των αθλητών της Σχολής.

Στον φετινό απολογισμό της Σχολής μας  την τιμητική τους είχαν τα τρόπαια της φετινής χρονιάς...
Συγχαρητήρια σε όλους.
 :::  ΣΤΗΝ ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 2014-2015 Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΜΕ ΞΑΝΘΗ 3-1 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ :::

Βίντεο από την φιέστα πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=EkwwnrZD6Yw

Η Σχολή μας έδωσε το  παρών σε ακόμα ένα τελικό κυπέλου αλλά και στην πορεία κατάκτησής του.

Αθλητές προπονητές και γονείς τις Σχολής με δύο πούλμαν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακός - Ξάνθη  3-1  και πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλου της ομάδα μας.
Από νωρίς ήταν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και παρακολούθησαν την τελετή έναρξης του αγώνα αλλά και στο τέλος κάθισαν στην απονομή του κυπέλου και παρακολούθησαν τον γύρο του θριάμβου με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πέτρο Μίχο αλλά και τον σκαουτερ του Ολυμπιακού κ. Κριμιτζά.

Βίντεο από τον τελικό  πατώντας στον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=Lfz-c5QXFdE

 Την επόμενη μέρα του τελικού και από νωρίς το πρωί η Σχολή μας, με αθλητές γονείς αλλά και με αθλητές από το τμήμα της Σχολής Αγίου Λουκά Αλιβερίου του Γιώργου  Μπόκαρη) βρέθηκαν όλοι μαζί  στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη που άνοιξε  τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά των Σχολών του Ολυμπιακού από την Αττική και την επαρχία!


 Απο  τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι περισσότερα από 500 παιδιά  κατέκλυσαν τα γήπεδα για να συμμετάσχουν στην Τελική Φάση του 4ου Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής
Στη διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός η Σχολή μας όπως κάθε χρόνο έδωσαν το παρών όπως και οι Σχολές του Ρέντη, του "Γ. Καραϊσκάκης, του Αλίμου, του Ταύρου, της Βούλας, του Αμαρουσίου, του Αιγάλεω, των Γλυκών Νερών, της Βάρης, της Πετρούπολης και του Ασπροπύργου
Καλεσμένες... στην γιορτή του Ολυμπιακού  από την επαρχία εκτός από την Σχολή μας ήταν και η Σχολή Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η ομάδα που κατέκτησε πρόσφατα το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΠΣ Μακεδονίας που ταξίδεψε στο Ρέντη και  Βραβεύτηκε για την επιτυχία της.

Οι αθλητές  μας αγωνίστηκαν σε τέσσερεις φιλικούς αγώνες ( Σχολές Καραισκάκη, Ταύρου και Βούλας ) στις κατηγορίες τζούνιορ και προτζούνιορ και μέτρησαν τρείς νίκες και μία ήττα, με τα αποτελέσματα να έχουν λίγη σημασία  αφού οι εμπειρίες των μικρών αθλητών ήταν πολύ χρήσιμες.
Τα παιδία το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους  , το διασκέδασαν από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι , είχαν πολύ καλές εμπειρίες είδαν το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ήρθαν πιο κοντά με τις  σχολές του Ολυμπιακού από άλλες περιοχές!!!
Στο τέλος είχαμε πολλές βραβεύσεις και στα παιδία  δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής !!!  :::  ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ 2014-2015 Α.Ε.Λ.- ΑΟ ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΑΡΤΑΚΗΣ 0-0 κ΄4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ :::


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα Παμπαίδων της Σχολής μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα ΕΠΣ Ευβοίας. 
Η ομάδα μας έφτασε με άνεση στον τελικό και εκεί επικράτησε 
με 4-3 στα πέναλτι του Κύζικου Νέας Αρτάκης (Σχολή ΑΕΚ).
 
Οι δυο ομάδες μετά από 60 λεπτά αγώνα έμειναν στο 0-0 και οδηγήθηκαν στα πέναλτι όπου η ΑΕ Ληλαντίου κράτησε το «στέμμα» της Πρωταθλήτριας!
  
Η σύνθεση της ομάδας μας στον τελικό: Κορδώνης Γ. (42′ Ρώσσης Δ.), Μπασούκος Δ., Ρουμελιώτης Σ., Τσαλούμας Ν., Λαθουράς Α., Μολές Ε., Ζάνιος Α., Παπασχόλης Ι., Παπαγεωργίου Κ. (58′ Λεοντής Γ.), Παναγιώτου Ν. Ντόι 

Προπονητής της είναι ο κ. Γιάννης Μαρίνος.
Συγχαρητήρια στον προπονητή μας στους αθλητές και γονείς για την μεγάλη επιτυχία.


 :::  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015 :::


Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιήσει η Σχολή μας  στις 7 Φεβρουαρίου.
Η 8η Φεβρουαρίου, είναι μια σημαντική ημερομηνία για όλη την Ολυμπιακή οικογένεια και ως εκ τούτου, ο ανθρωπισμός έχει κυρίαρχο ρόλο στον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, μία ημέρα πριν τη συμπλήρωση 34 χρόνων από την αποφράδα του 1981, η Σχολή μας θα ανοίξει τις πύλες της, ώστε να δημιουργηθεί μια τράπεζα αίματος προκειμένου να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που το έχουν ανάγκη.


 :::  ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΧOΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. 2015 :::


Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις εγκαταστάσεις της Σχολής.
Στην εκδήλωση ο Διευθυντής της Σχολής κ. Ρόγκας σε ένα σύντομο χαιρετισμό για ακόμα μία φορά ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στη Σχολή, αλλά και όλους όσους βοηθούν το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Σχολή.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος  Ε.Π.Σ. Ευβοίας και αντιπρόεδρος ΕΠΟ
κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος αναφέρθηκε για το έργο της Σχολής, παραδίδοντας με την σειρά του το λόγο στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Διαιτητών Ευβοίας κ. Τσολακίδη που και αυτός με την σειρά του αναφέρθηκε στους γονείς προτρέποντάς τους  να στηρίζουν με τη εμπιστοσύνη τους το έργο της Σχολής και των προπονητών.
 Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Α.Ε.Λ. κ. Κούτουλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τα τρία φλουριά που κέρδισαν οι αθλητές Μαριέτης, Ντούρμας και Τζανής πήραν από τρείς προσκλήσεις για αγώνα του Ολυμπιακού αλλά και μπάλες με εμφανίσεις που είχαν  τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.
Όλοι οι αθλητές της Σχολής πήραν από μία πρόσκληση για τον αγώνα
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι κ.κ. Σκλαβούνος, Γουρνής, Μακαρίου,  Καλαβρής γενικός αρχηγός Κ19 Ηρακλή Ψαχνών.


 :::  ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2014 :::


Χριστουγεννιάτικο παζάρι για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στης εγκαταστάσεις της σχολής  Σάββατο 20/12 και από ώρα 11.00 - 17.00.  .
Ταυτόχρονα υπήρχε και τράπεζα που ο καθένας μπορούσε  να προσφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για της ανάγκες του Οργανισμού.

Στις 26,27 και 28/12 έγιναν  για ακόμα μία χρονιά οι Αγώνες Αγάπης με την συμμετοχή των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου να είναι ΔΩΡΕΑΝ και τα έσοδα του κουμπαρά πήγαν για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Εδώ  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Ευβοίας που είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα μας ευχαριστεί όλες της ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου για την συμμετοχή τους όλα αυτά τα χρόνια στους Αγώνες Αγάπης και εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές.


 :::  Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-0 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 :::Βίντεο με φάσεις  πατώντας 

στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=MSTIIJnuTIQ

 


 :::  ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Α.Ε.Λ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015 ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ Α.Ε.Λ. :::

Την Κυριακή 12/10 πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της Σχολής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο πάτερ Χρήστος από την ενορία Αγίου Νικολάου Μπούρτζι έκανε τον καθιερωμένο αγιασμό για τους μαθητές της Σχολής παρουσία των γονέων τους αλλά και του σκάουτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Κοκολάκη που μαζί με τους κ.κ. Αντώνη Πριόνα (προπονητή Γυναικείας Εθνικής ομάδας ), Καλαβρή Νίκο ( υπεύθυνο ακαδημιών Ηρακλή Ψαχνών ), Παπαδάκη Αντώνη (υπεύθυνο πρωταθλημάτων υποδομής Ε.Π.Σ. Ευβοίας ) αλλά και των δημοτικών συμβούλων κ.κ.Σέρρα, Γουρνή και Σκλαβούνο.

Ο διευθυντής της Σχολής Ν. Ρόγκας ευχαρίστησε τους γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στη Σχολή, αλλά και την ΠΑΕ Ολυμπιακός που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύεται την συνεργασία που γίνεται.

Ευχαρίστησε τον κ. Κοκολάκη για την παρουσία του και αυτός με την σειρά του, ανέφερε στους γονείς για τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάκης έδωσε αναμνηστικά μετάλλια στην περσινή ομάδα τζούνιορ της Σχολής για την συμμετοχή της στο τουρνουά Ε.Π.Σ. Ευβοίας.

Περισσότερες φωτογραφίες πατώντας