ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα νέα ..........................................................................................................................

 

12/9 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΑΛΚΙΔΑ

Με αφορμή τα 16 χρόνια  Σχολής Ποδοσφαίρου  Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, έγινε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Παλίρροια την Τετάρτη 11/9.

Παρουσία προπονητών αθλητών γονέων και φίλων έγινε η παρουσίαση  της σχολής και η συνεργασία που υπάρχει  με την Διεύθυνση Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια  με σκοπό να προάγει τη σωστή συμπεριφορά, την κοινωνικοποίηση και τον εθελοντισμό, αλλά και  την σύγχρονη και επιστημονικά δομημένη προπόνηση που γίνεται από τον προγραμματισμό της Διεύθυνση Ακαδημίας ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έγινε ιστορική αναδρομή επιτυχιών και διακρίσεων σε ομαδικό αλλά και ατομικό επίπεδο σε ποδόσφαιρο και σχολείο.

Έγινε  αναφορά για τον προγραμματισμό της Σχολής για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, στην ημερίδα που θα γίνει τον μήνα Νοέμβριο για τους γονείς και αθλητές με θέματα πρώτων βοηθειών ,κινδύνους διαδικτύου κ.λ.π., αλλά και  στις καινούργιες παροχές των μελών της σχολής  όπως είναι η  ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑ ΠΟΥΛΜΑΝ, η συνεργασία με τον χορηγό εκπαίδευσης  ΄΄ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΄΄  (ΔΩΡΟ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ κ.λ.π.),  αλλά και η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ  της Σχολής  που θα δίνει την  δυνατότητα σε αθλητές και γονείς να έχουν εκπτώσεις σε διάφορες ειδικότητες γιατρών, αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, παροχής υπηρεσιών κ.λ.π.

Στο τέλος έγινε μία ωραία συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό για θέματα που αφορούν τη σχολή, το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παραβρέθηκαν στην συνέντευξη τύπου αλλά και τους εκπροσώπους των  site  και blog dinataathlitika,  kontastaspor,  eviasports και evialead.

Τέλος ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και το προσωπικού του  Ξενοδοχείου Παλίρροια για την άριστη συνεργασία που  είχαμε.