ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα νέα ..........................................................................................................................

 

4/2 ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Την Κυριακή 3/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας της Α.Ε.Λ. και της Σχολής Ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις της Σχολής.

Προπονητές αθλητές και γονείς έδωσαν το παρών  στην εκδήλωση και για ακόμα μία χρονιά ο Πάτερ Χρήστος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη  πίτα και στο τέλος μαζί με  την Πρόεδρο της ομάδας κ. Κούτουλα και τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ρόγκα έγινε η κοπή που τα τυχερά κομμάτια είχαν τρία φλουριά.

Οι τυχεροί αθλητές Χαρμαντάς, Μακρόπουλος και Δειμέζης πήραν από ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά και δώρα από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση  η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων  με τον Συνδυασμό ΄΄Αλλάζουμε΄΄ κ. Έλενα Βάκα αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Συνδυασμού .

Από την Ε.Π.Σ.Ευβοίας οι  κ.κ. Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Παπαδάκης και Δαφνής, και από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας ο  κ. Βαλάντης Βρακάς, αλλά και πολλοί φίλοι και μέλη της Σχολής.