ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα νέα ..........................................................................................................................

 

24/5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΕΩΝ (ΜΑΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ) 1-0 ΤΗΝ ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ

Νίκη για την ομάδα μας στον τελικό πρωταθλήματος  Νέων  (Γιάννης Μαρίνος ) της Ε.Π.Σ. Ευβοίας με 1-0 απέναντι στην ομάδα της ΑΕ Προποντίς.

Σε ένα αγώνα με πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες η ομάδα μας κατάφερε με γκολ του Παπαγεωργίου 2΄πριν τελειώσει ο αγώνας να κερδίσει με 1-0 και να δώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος για την ομάδα μας για τέταρτη φορά στην ιστορία της.

Η νίκη μεγάλης σημασίας για όλοι την οικογένεια της ομάδας μας,  γιατί το πρωτάθλημα ήταν αφιερωμένο σε έναν δικό μας άνθρωπο τον Γιάννη Μαρίνο, με φυσικό επακόλουθο η νίκη και το κύπελλο  να αφιερωθεί στον δικό μας Γιάννη.  

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της ΑΕ Προποντίς ήταν ένας αντάξιος αντίπαλος με πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της,  και το χρονικό διάστημα που δέχτηκε το γκολ δεν της  άφησε τα περιθώρια για να αντιδράσει.

Αριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπακυριάκου, Χατζηκαμαγιάννη και Τσιφλάκου

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν:

Λεοντής Αθαν., Χαλιώτης, Rroshi, Παπασχόλης, Μάκ Κόλλιας, Μαίσογλου, Ζάνιος,  Παλαιολόγος, Ντόι,  Καρλατήρας, Ποδαράς  και οι Λαθουράς Παπαγεωργίου Kων., Λεοντής Γεωργ., Μαόφης, Βελισσαρίου, στην αποστολή ήταν και οι Μίχος και Κηρύκος.


Συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη νίκη!!!


Φωτορεπορτάζ

https://photos.google.com/share/AF1QipO1vS5igtZmmr1V4TW-FZnmsE2JAOHLPMjRoOfw6EOtXqEWbU-u4His5E9_0eTFnA?key=Q3lrWkVfTm9zMDFNMTl5MmFwRXlsVTNxekxBYU9R