ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα νέα ..........................................................................................................................

 

15/10 ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΑΕΛ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πραγματοποιήθηκε ο  καθιερωμένος Αγιασμός της ΑΕ Ληλαντίου και της Σχολής για την  νέα ποδοσφαιρική σεζόν στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της Σχολής.

Ο πάτερ Χρήστος και ο πάτερ Δημήτριος που δεν έκρυψαν τα ερυθρόλευκα αισθήματα τους, ευλόγησαν τα παιδιά, τους προπονητές και τις νέες εγκαταστάσεις της Σχολής μας και έδωσαν το έναυσμα για το ξεκίνημα μια νέας υπέροχης χρονιάς. 
Στη Σχολή μας  για τον Αγιασμό εκτός από τους γονείς και τους αθλητές , βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής από την Διεύθυνση Ακαδημίας Ολυμπιακού, ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδης οι οποίοι μίλησαν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ζητώντας τους να είναι πρώτα καλοί μαθητές και μετά καλοί ποδοσφαιριστές, ενώ παράλληλα τους κάλεσαν στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη. 

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες του ευχαρίστησαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα δυο στελέχη τους για την παρουσία τους και υποσχέθηκε ότι η Σχολή με νέο πλέον χλοοτάπητα θ' ανέβει επίπεδο! 

Φωτογραφίες στο


περισσοτερα