🔴⚪️ Τήνος 2026… ένα ταξίδι γεμάτο ποδόσφαιρο, πίστη και αξίες.
Υπάρχουν ταξίδια που δεν μετριούνται με νίκες και αποτελέσματα, αλλά με τις στιγμές που μένουν για πάντα στην καρδιά.
Στην Τήνο τα παιδιά μας αγωνίστηκαν, συνεργάστηκαν, χάρηκαν το παιχνίδι, απέκτησαν νέες εμπειρίες και εκπροσώπησαν τη σχολή μας με ήθος, σεβασμό και αξιοπρέπεια.
Παράλληλα, ζήσαμε όλοι μαζί μια μεγάλη ευλογία. Προσκυνήσαμε τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Τήνου και επισκεφθήκαμε την Αγία Πελαγία, παίρνοντας δύναμη, ελπίδα και ευλογία για τις οικογένειές μας και για όλα τα παιδιά μας.
Αυτές οι στιγμές μας θυμίζουν ότι ο αθλητισμός δεν χτίζει μόνο ποδοσφαιριστές. Χτίζει χαρακτήρες. Διδάσκει πίστη, ταπεινότητα, σεβασμό, αγάπη και ενότητα.
Είμαι πραγματικά περήφανος για όλους τους αθλητές μας, που στάθηκαν αντάξιοι των αξιών της σχολής μας μέσα και έξω από το γήπεδο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους. Χωρίς εσάς, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό.
Γυρίζουμε στη Χαλκίδα γεμάτοι εικόνες, συγκινήσεις, εμπειρίες και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να δουλεύουμε όλοι μαζί.
Γιατί στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Χαλκίδας δεν δημιουργούμε μόνο ποδοσφαιριστές. Δημιουργούμε ανθρώπους με αξίες!!
Dream ❤️ Love 🤍 Create ❤️ Play 🤍 Enjoy ❤️
2️⃣ 2️⃣ ΧΡΟΝ Ι Α ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΑΛΚΙΔΑ
❗️❕❗️
2️⃣2️⃣ Years In The Game ❗️❕