ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)
 
    
We Keep On Dreaming!
 
ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 30/8/2021
HOME
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
TOYPNOYA NEWS
SUMMER CAMP
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

9/2 Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις θετικές χρήσεις της τεχνολογίας και να διερευνήσουμε το ρόλο που όλοι διαδραματίζουμε συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και ασφαλέστερης διαδικτυακής κοινότητας.
Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αποσκοπεί όχι μόνο στο να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο διαδίκτυο, αλλά και ένα καλύτερο διαδίκτυο, όπου όλοι έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν την τεχνολογία υπεύθυνα, με σεβασμό, με κριτική σκέψη και δημιουργικά. Φέτος η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάζεται στις 9 Φεβρουαρίου, ταυτόχρονα σε περισσότερες από 160 χώρες του κόσμου με κεντρικό μήνυμα «Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο». Ο Ολυμπιακός αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα του συγκεκριμένου μηνύματος ειδικά την εποχή της πανδημίας όπου ολοένα και περισσότερο ενισχύεται η τηλεκπαίδευση και θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της Ακαδημίας και των Σχολών του, υποστηρίζει με θέρμη την προσπάθεια να μετατρέψουμε όλοι μαζί το διαδίκτυο σε ένα ασφαλέστερο μέρος για όλους.
Για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση https://saferinternet4kids.gr/

 
www.olympiacos.org
www.epsevias.gr
http://www.sport24.gr
http://www.sport-fm.gr