ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

13/1 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ- ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 0-3

Νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ  Αυλίδας με σκορ 3-0. Από την αρχή του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό και πολύ γρήγορα στο 5΄ ο Καλέντζης με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Το γκολ αυτό  έδωσε στους παίκτες της ΑΕΛ  την δυνατότητα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να δημιουργήσουν και άλλες φάσεις για γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Καλέντζη  και Παπαγεωργίου χωρίς όμως να το καταφέρνουν, αλλά ταυτόχρονα δεν έδωσαν και την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να δημιουργήσει την μεγάλη φάση για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μικράκης στο 53΄ έκανε με ωραία προσπάθεια το 0-2 και το γκολ αυτό εδιώξε το άγχος από την ομάδα η οποία συνέχιζε να παίζει καλό ποδόσφαιρο και  να σημειώνει και τρίτο γκολ με τον Μικράκη στο 85΄, αν και μέχρι αυτό το σημείο του αγώνα θα μπορούσαν οι  Καλέντζης Παπαγεωργίου και Μικράκης  να είχαν σημειώσει πιο γρήγορα το τρίτο τέρμα. Η νίκη αυτή βελτίωσε την βαθμολογική θέση της ομάδας μας και έδωσε την δυνατότητα σε όλους ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια αποτελέσματα.

Καλή διαιτησία τον κ.κ.  Ντούρα, Ντόβολη και Παπαθανασίου.

Α.Ε.Λ.

Καρύμπας, Ματσούκας, Ndoj, Κόλλιας, Μαίσογλου (83΄Νάνος), Ντούρμας, Καλέντζης, Λαμπρόπουλος (78΄Κουλοχέρης), Ρωμανός (85΄ Μπαρίτας), Μικράκης , Παπαγεωργίου (70΄Αθανασίου).


Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Νηλέα Νεοχωρίου   την Κυριακή 19/1 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.

φωτο αγώνα


 https://photos.google.com/share/AF1QipMo6RlvpEMkLAu0w-1RT_Nj4jB5e-klFIlhAiVLtHOwuyBap_GhDizuA_fB5vsZDQ?key=cWtER29VMm5TV3VzY0tGeGhHX2RLZk5kVktyX0R3