ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

7/10 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α.Ε.Λ. - ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ 4-1

Πρώτη νίκη 4-1 και  καλή εμφάνιση για την ομάδα μας για το πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Αγίου Λουκά.

Η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό του αγώνα προσπάθησε να δώσει τον δικό της ρυθμό στον αγώνα και ευτύχισε να προηγηθεί στο 24΄με αυτογκολ του Πιλάτη.

Στο 37΄ (και ενώ σε δυο φάσεις στο 30΄ και 32΄ πριν η ομάδα μας θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ) η ομάδα του Αγίου Λουκά και ύστερα από λάθος της άμυνας μας  επωφελήθηκε  ο  Γιαννούλης και το σουτ που έκανε  βρήκε το κάθετο δοκάρι της ΑΕΛ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό  και στην αντεπίθεση έγινε το 2-0 με ωραία προσπάθεια του Τζάνου που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60΄η ομάδα του Αγίου Λουκά προσπάθησε για κάποιο γκολ με την ομάδα της ΑΕΛ να έχει καλή αμυντική λειτουργία και να δημιουργεί φάσεις για τρίτο γκολ με Παπαγεωργίου και Τζάνο.

Στο 72΄ ο Κόλλιας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 και στο 79΄ στο κατακτυπημένο φάουλ του Λανπρόπουλου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά της ο Τζάνος έκανε το 4-0.

Ο Καλαμιώτης στο 83΄μείωσε για την ομάδα του Αγίου Λουκά και έτσι έγινε το τελικό 4-1 για την ΑΕΛ.

 

Καλή η διαιτησία των  κ.κ. Γκάτσου, Χασάνδρα και Ιωάννου.

Α.Ε.Λ.

Καρύμπας , Ματσούκας, Κουρούπης, Αθανασίου ( 72΄Γκούμας), Κόλλιας, Τζάνος,  Παπαγεωργίου, Λαμπρόπουλος ( 81΄Ρωμανός), Νικόλαρος (65΄Μπαρίτας), Νάνος, Καλέντζης (89΄Χαρμαντάς).

 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει την Κυριακή 13/10 και ώρα 16:30 στο γήπεδο Καλοχωρίου Παντειχίου με την τοπική ομάδα.