ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

15/4 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ε.Λ. - Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 3-3

Σε  ένα πολύ ωραίο αγώνα με άγρια ομορφιά στην διακύμανση του σκορ η ομάδα μας  αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3με την ομάδα του ΠΣ Κεραυνού Χαλκίδας.

Πολύ γρήγορα στο 5΄η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν από λάθος εκτίμηση των αμυντικών ο Ασημάκος με σουτ πλασέ έκανε το 0-1.

Η ομάδα μας δεν το έβαλε  κάτω με καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι της προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ με Τζάνο και Καρλατήρα χωρίς να έχουν θετική κατάληξη στο τέλος.

Στο 25΄ο Νικόλαρος ανατράπηκε  μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα Εμμανουηλίδη αλλά δεν δόθηκε η παράβαση.

Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε για το γκολ και στο 35΄με ωραία συνολική ενέργεια και πάσες έξι αθλητών ο Καρλατήρας  βρέθηκε τελικός αποδέκτης  αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο  40΄σε μία αντεπίθεση έγινε το 0-2 από τον Βαρτζή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας συνέχισε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο αλλά δύο φορές σε ωραίες ενέργειες του Τζάνου και Καρλατήρα η τελική τους προσπάθεια βρήκε τα δοκάρια.

Στο  76΄ όμως ο Τζάνος με σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή έκανε το 1-2 αλλά στο 80΄ο Βαρτζής έκανε το 1-3 για την ομάδα του.

Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και στο 87΄ο Τζάνος έκανε το 2-3 και στο επόμενο λεπτό ο Καρλατήρας έκανε το 3-3 μέσα σε πανηγυρισμούς από την νεανική ομάδα μας που και  σε αυτό τον αγώνα ο μέσος όρο ηλικίας ήταν  16 ετών.

Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα βρήκε όλους τους αθλητές να δίνουν συγχαρητήρια μεταξύ τους .

 

ΑΕΛ: Μίχος, Δάδινας, Μακ Κόλλιας, Καρλατήρας, Ρουμελιώτης, Πόγκας, Τζάνος, Νικόλαρος (75΄Παπασχόλης),Τόγκος (83΄Ματσούκας), Λεοντής Γ. Μπασούκος (69′ Μαίσογλου).