ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

22/12 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΕΛ 1-2

Με νίκη 2-1 απέναντι  στην ομάδα του Π.Σ. Κεραυνού  Χαλκίδος συνέχισε η Α.Ε.Λ. για το  πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας κλείνοντας έτσι το 2018 με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα που τις δίνει την δεύτερη θέση μέχρι τώρα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα μας είχε καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και σχετικά νωρίς στο 13΄με τον Ρουμελιώτη άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με  ένα γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της προσπάθησε και για το δεύτερο γκολ που ήρθε στο 44΄με τον Παπαγεωργίου, και ενώ πριν το γκολ είχε δοκάρι η ομάδα του Κεραυνού.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε μία άγρια ομορφιά μετά το γκολ του Κεραυνού στο 63΄με τον Ρούσσο.

Η μπάλα με γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες  έφτανε εύκολα στις δύο εστίες και η δημιουργία ευκαιριών ήταν εύκολη αλλά άλλο τόσο εύκολα δεν έβρισκαν τον στόχο του γκολ, με την ομάδα του Κεραυνού να έχει άλλα δύο δοκάρια με τον Αποστόλου, και έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Βρακά, Πασχαλίδη και Παππά.

ΑΕΛ: Μίχος, Χαλιώτης, Παπασχόλης (64΄Μαϊσογλου), Μακ Κόλλιας, Τζάνος, Πόγκας (74΄Λαμπρόπουλος).,  Καρλατήρας, Παπαγεωργίου(90΄Τόγκος), Ρουμελιώτης, Μικράκης ( 88΄Νάνος),  Ζάνιος.