ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

23/4 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΑΕΛ 0-2

Νίκη εκτός έδρας  με 2-0 απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟ Πολιτικών για την ομάδα μας.

Με δύο πρόσωπα στο παιχνίδι της η ομάδα μας, σε ένα πρώτο ημίχρονο που προηγήθηκε με τον Moco στο 17΄ δημιούργησε φάσεις  για γκολ, χωρίς όμως να πιάσει καλή απόδοση στο παιχνίδι της , αλλά είχε μία καλή φάση όταν ένα δυνατό  σουτ του Παλαιολόγου  βρήκε  το οριζόντιο δοκάρι, και έτσι να διατηρείτε  το 0-1 του  πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μεταμορφωμένη προς το καλύτερο δημιούργησε φάσεις για γκολ είχε άλλα δύο δοκάρια και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 56΄όταν από ωραία προσπάθεια ο Μικράκης έβγαλε τον Παλαιολόγο μόνο απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί το καθαρό παιχνίδι της ομάδας του ΠΑΟ Πολιτικών αλλά και την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα μας. 


Καλή η διαιτησία των κ.κ. Καλαμάτα, Πασχαλίδη και Μητρολιού. 


Α.Ε.Λ

Λεοντής Αθ., Παλαιολόγος (87΄Μαόφης), Χαλιώτης (46΄Μικράκης ),  Νάνος,  Moco, Μάκ Κόλλιας, Κουλοχέρης,  Ζάνιος , Καρλατήρας (89΄Παπαγεωργίου), Ντόι, Λαθουράς (46΄ Rroshi ).


Την επομένη αγωνιστική η ομάδα μας θα αγωνιστεί την Κυριακή   22/4  και ώρα 12:00  στην Μακρυκάπα με τον ΑΟ Φοίνικα Ψαχνών.