ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

8/1 ΑΓΩΝΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Για ακόμα μία χρονιά πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Αγώνες Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωσε η ομάδα μας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς  26-29/12.                                      

Στους Αγώνες Αγάπης οι αθλητές και αθλήτριες  των ομάδων παρουσίασαν ωραίο θέαμα στους αγώνες με πολλές φάσεις και γκολ, που δεν είχαν καμία σημασία τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά ο σκοπός που ήταν να μαζέψουμε χρήματα για τον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού αλλά και τα προϊόντα που πρόσφεραν    στο καλάθι του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι διοικήσεις  των ομάδων και σχολών ποδοσφαίρου μαζί με τους αθλητές γονείς και φίλους.                                                                    
Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου με τα μέλη του για ακόμα μία χρονιά ήταν παρών και βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες αγάπης για ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.                                    
Η ομάδα μας ευχαριστεί ομάδες και σχολές ποδοσφαίρου αθλητές και γονείς (Έξω Παναγίτσα, ΑΟ  Αγίου Λουκά, ΑΟ Αυλωναρίου,  Αθλ. Ακαδ. Ερέτριας, ΑΟΦ Λήλας Βασιλικού, ΑΣ Μεσάπειος,         ΦΣ Ταμυναικός Αλιβερίου, Ερμής Λιοσίων/ΑΕΚ, Απολλωνίδες Ερέτριας, ΑΟ Αμαρυνθιακός,  Ακαδ.Δήλεσι/Ύπατο, ΑΟ Ηρακλής Ψαχνών,  ΑΟ Καστέλλα (παμπαίδων-γυναικών), Αιγέας Πετριών, Ακαδ.Ποδ.Ν.Αρτάκης και FC Acropolis ) για την συμμετοχή και την επιτυχία των Αγώνων Αγάπης για το Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Ευβοίας  και τις νοσηλεύτριες κ.κ. Στέλλα Αργυρού και Ελένη Βαλκάνου που κάθε χρόνο στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.                                                                               
Τέλος ευχαριστούμε τον κ.Βαγγέλη Μούτουπα που κάληψε τους αγώνες από το blog sourta ferta, και  τα καταστήματα, Γουναρόπουλος, Βασιλείου, Καβαθάς και Αλιμπινίση για τα γλυκίσματα που πρόσφεραν για τους αθλητές και γονείς τις ημέρες των αγώνων.
Η διοίκηση της ΑΕΛ και η Διεύθυνση της Σχολής σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία, Αισιοδοξία και Πολλά Χαμόγελα!!!   

Φωτογραφίες 1ης Ημέρας ΕΔΩ

Φωτογραφίες 2ης Ημέρας  ΕΔΩ

Φωτογραφίες 3ης Ημέρας ΕΔΩ