ΧΑΛΚΙΔΑ - Αγ. Νικόλαος (Μπούρτζι)                
 
 
HOME
EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PHOTO GALLERY
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ PHOTO
VIDEOS
TOYΡNOYA
TOYΡNOYA ΝΕWS
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΘΥΡΑ 7
::
Χορηγοί
Νέα Σχολής
 
Νέα Αθλητικής Ένωσης Ληλαντίου
 
 
Aθλητισμός - Υγεία - Διατροφή
 
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (ΑΕΛ)
EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

:::: :: :::: :: :::: :: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::: :: :::
 
   


www.olympiacos.org
www.epsevias.gr


http://www.sport24.gr 
http://www.sport-fm.gr
 
 

 
  

Πίσω σε όλα τα Νέα της ΑΕΛ ........................................................................................................

 

19/5 ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ!!

Στους τελικούς οι ομάδες παίδων και νέων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Ευβοίας.

Ένα χαρακτηριστικό για της ομάδες νέων και παίδων της Σχολής ότι θα αγωνιστούν και οι δύo για για  5η  χρονιά στους τελικούς της ΕΠΣ Ευβοίας, αλλά και οι δύο ομάδες μας να  έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση τρείς φορές από τις τέσσερεις που βρέθηκαν στον τελικό!!!!!

 

Στην ημιτελική φάση η ομάδα των παίδων κέρδισε σεδιπλούς  αγώνες την Αθ. Ακαδ. Ερέτριας με 1-2 ( Παπαγεωρίου και Παλαιολόγος τα γκολ) και 1-0 με γκολ του Παναγιώτου.

Για την ομάδα μας έως την ημιτελική φάση έχουν αγωνιστεί οι αθλητές:

Μίχος, Μπασούκος, Δάδινας, Τσαλούμας, Παπαγεωργίου, Παπασχόλης, Παλαιολόγος, Λαθουράς, Πόγκας, Λεοντής, Τόγκος, Ρουμελιώτης, Ρώσσης, Παναγιώτου,Παπαφράγκας, Κούκουζας, Χαρμαντάς,  Ndoi, Μούκα, Τζανής Στ. και Βούλγαρης.

 

Στην ημιτελική φάση και σε διπλούς αγώνες η ομάδα των νέων ήρθε ισοπαλία     1-1 στον εκτός έδρα αγώνα με την ομάδα του Ολυμπιακού ΣΦΧ/ΑΕ Νεάπολης, και  το γκολ να το σημειώνει για την ομάδα μας ο Παπαγεωργίου, ενώ  στον δεύτερο αγώνα με την νίκη 3-1 και γκολ των Τζάνου, Καρλατήρα και Παλαιολόγου  έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα νέων να βρεθεί στον τελικό.

Για την ομάδα μας έως την ημιτελική φάση έχουν αγωνιστεί οι αθλητές;

Λεοντής Αθαν., Τζάνος, Φλώρος, Νάνος, Μαίσογλου, Ndoi , Σπυράκης, Καλέντζης, Moco, Καρλατήρας, Comacka,  Μάκ Κόλλιας, Χαλιώτης, Παλαιολόγος, Τσούμαρης, Λεοντής Γεωργ., Ζάνιος, Παπασχόλης, Ποδαράς και Παπαγεωργίου.