4/11 ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 7η ΑΓΩΝ. Α.Ε.Λ. - Α.Ο.ΚΑΡΥΣΤΟΥ 1-2
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας σε ένα αγώνα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.
Στο 5΄λεπτό η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Λάμπρου αλλά την εκτέλεση που ανέλαβε ο Τσαλιαγκός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή και στο 11΄ο Ζαούρης εκμεταλλευόμενος ωραία ενέργεια της ομάδας με υποδειγματικό πλασάρισμα έκανε το 1-0.
Ο ρυθμός δεν έπεσε η κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδας μας παρόλο ήταν καλή και ο Μικράκης 20΄, Κέντρος 25΄μπορούσαν να σημειώσουν ένα δεύτερο γκολ δεν ήταν αρκετή αφού σε μία αντεπίθεση και από λάθος της άμυνας ο Μπούσουλας έκανε το 1-1 στο 33΄.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Μικράκης πάλι μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ.
Στο 57΄η ομάδα της Καρύστου κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λάμπρου και ο Μπόκαρης έκανε το 1-2.
Η ομάδα μας συνέχιζε να έχει μία άκαρπη υπεροχή σαφώς όμως επηρεασμένη από την εξέλιξη του παιχνιδιού δεν μπορούσε να κάνει την μεγάλη φάση για γκολ εκτός από την φάση του 85΄που ο Ζαούρης δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Καλή η η διαιτησία των κ.κ. Πάνου, Τακόπουλου και Δέλχα.
Α.Ε. Ληλαντίου
Αραβανής, Κέντρος, Μικράκης, Μαριέτης, Μπούρικας, Τσαλιαγκός, Βογιατζής ( 65΄Αργύρης Ιω. ), Ντουλαβέρης, Μπαλόζι Κρ., Λάμπρου, Ζαούρης. |